Casual Crew
Zainteresovan član
- Poruka
- 433
Najezim se kada cujem Valjevcanin.Kao kad bi rekao coveku iz Kraljeva-Kraljevac.Nije mi jasno dokle ce ljudi,pa i visoko-obrazovani da grese kod toga.Mislim,kako ja ne gresim?Zato mi nije jasno?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Wilkołak:Cuo sam i ja za nenavid, ali to nije nije sleng :-) To ti je vise onako, narodski kao i otoic i onomad!
Uzgred, skontao sam da ljudi van Valjeva u sustini ne znaju sta znaci rec "onomad" a skoro niko ne zna sta znaci rec "otoic". Mnogi od njih nisu culi ni za "jasta". :-) To su sve neki nasi narodski lokalizmi ... ne bih rekao da je to sleng. Zamisli udjes u Maxi u centru i kazes: "Jasta more! Znas sta se meni desilo otoic kad' sam is'o u postu". Hihihihihi..........
У Ваљеву се говори најчистије,немој тако...knez srpski:non taken, naviko sam na valjevce koji se tripuju da pričaju uzvišenim jezikom
Jaooo,,"Pa misliti i cvece brati..."-a ja gledam shifrovano,sta je to TRGCasual Crew:Ziveo Ratko Mladic :-D ehhh da nam je bilo vise takvih.Nego tesnjarac,jer treba viza za TRG,mislim jer ti traze na belom mostu :-D