Gost377586
Veoma poznat
- Poruka
- 11.136
podela u kojoj su zene izvisile...
ako izuzmemo onu zasnovanu na cisto vecoj snazi(tipa nosenje stunda na gradilistu i sl mogu 90% samo musk.)
ona se danas svodi na izbegavanje obaveza,npr ja znam da mogu da uradim neki kucni posao al pre iscimam brata jer me mrzi
,ili milion i petsto poslova koji su kao zenski(recimo iscimaju vas da ispeglate ili sta dr)..
msm meni danas deluje ko da ta podela bledi ali ko da je i dalje koriste i muskarci i zene ne jer stvarno misle da ce to dr osoba bolje uraditi s obzirom na znanje(vezano za pripadnost polu) vec jer su svi neverovatni lenjivici
..
al problem je na kraju u tome sto ima vise posla zenskih
nego muskih pa su u ostatcima te arhaicne podele zene izvisile tj izvukle deblji kraj...
jer ona treba da:kuva pere pegla itd..
a on treba da popravi kad se nesto pokvari i izbusi rupu na zidu...
ovo prvo je celogodisnji posao a ovo dr je tek tu i tamo..
msm nije svuda tako, muskarci su se dosta pozitivno promenili i dobar deo pomaze i ucestvuje,al mi se smuci tako kad cujem lik se zenio i sad sve ocekuje da bude ko kod mame...
u sv sl jel aktivirate vi tu podelu i kada?
jel se kod vas sve deli na ravne casti?i koliko je zastupljen sistem maminih sinova i tatinih princeza?

ako izuzmemo onu zasnovanu na cisto vecoj snazi(tipa nosenje stunda na gradilistu i sl mogu 90% samo musk.)
ona se danas svodi na izbegavanje obaveza,npr ja znam da mogu da uradim neki kucni posao al pre iscimam brata jer me mrzi

msm meni danas deluje ko da ta podela bledi ali ko da je i dalje koriste i muskarci i zene ne jer stvarno misle da ce to dr osoba bolje uraditi s obzirom na znanje(vezano za pripadnost polu) vec jer su svi neverovatni lenjivici

al problem je na kraju u tome sto ima vise posla zenskih

jer ona treba da:kuva pere pegla itd..
a on treba da popravi kad se nesto pokvari i izbusi rupu na zidu...
ovo prvo je celogodisnji posao a ovo dr je tek tu i tamo..
msm nije svuda tako, muskarci su se dosta pozitivno promenili i dobar deo pomaze i ucestvuje,al mi se smuci tako kad cujem lik se zenio i sad sve ocekuje da bude ko kod mame...
u sv sl jel aktivirate vi tu podelu i kada?

jel se kod vas sve deli na ravne casti?i koliko je zastupljen sistem maminih sinova i tatinih princeza?
**i sad sam u periodu hejta tako da ako je smor tema ili gresim i sl moze lock