Podela Kosova samo ako se dogovore Priština i Beograd

Ne to nego seljaci su ostali zato sto naravno kao i svi normalni ljudi vole svoju zemlju, mesto gde su se rodili i proveli veci deo svog zivota, a ovi sto su otisli nisu pametniji nego su gledali svoje interese i bezali kao sto se u nekoj drugoj temi pominjalo prodavali imovinu i budzili se u BG-u i ima onih koji jednostavno nisu mogli psihicki i materijalnoda izdrze da zive tamo. Seljaci su ostali da zive od svoje zemlje (tacnije da prezivljavaju). Nije mi to bila poenta POST-a, nego je to bilo pitanje za onog amera sto je rekao da BG ne treba da pregovara. I kad se pregovara nema strucnih saveta nego moras da imas diplomatskog iskustva, znanja. To je isto kao da si rekao da seljaku na sudu advokad da savet kako da se brani, pa nek se snalazi, a ima hiljadu zakona koji se uce i tumace godinama. I naravno izgubio bi. I u ostalom ko bi dao savet seljaku, obicnom gradjaninu kad je ovaj pomenuo u POST-u da Beograd ne sme da se mesa. Kao sto sam rekao nema neko diplomate da mu pomogne. Kako mozes da kazes da su seljaci bolidi, pa ja zivim u poljoprivrednom gradu ponog seljaka i jedni su od naj boljih i postenijih ljudi. Ahh vi radikali sve vadite iz konteksta.

Ma koja qurac vise samoizolacija vidis da SAD polako odlazi u qurac,ekonomski propadaju a Balkan im vise nije prioritet jer nemaju kintu da luksuzuju,ostavice dole da se guze Holandjani,Francuzi i ostali dupeuvlakaci da se jebu sa vama i nama a svi znamo koliko NATO likove boli kita za Sipce ima da se prave neutralni i da nas pusne da vas ocistimo i povratimo nase!! Jednostavna logika,a Ruje su ojacale oni ce u UN,svaetu bezbednosti da nas podrze i kraj diskusije,onda idemo dalje!!

Vidjeli smo kako Amerika ekonomski pomaze Island, i kako vojno pomaze Gruziju... :)
Niko nema korist od Amerike.

Kako neko moze doneti dobro Srbima a zagovara suzivot sa siptarima????
Tu nema nikakvog suzivota............ili,ili !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ma jednostavo bre...ja verujem da ima i onih koji bi radoziveli sa nama, i oni su bas dobrodosli...a ako ima nekih koji to ne zele, ovo je demokratska zemlja svako moze da bira ono sto mu odgovara...

Ma koja qurac vise samoizolacija vidis da SAD polako odlazi u qurac,ekonomski propadaju a Balkan im vise nije prioritet jer nemaju kintu da luksuzuju,ostavice dole da se guze Holandjani,Francuzi i ostali dupeuvlakaci da se jebu sa vama i nama a svi znamo koliko NATO likove boli kita za Sipce ima da se prave neutralni i da nas pusne da vas ocistimo i povratimo nase!! Jednostavna logika,a Ruje su ojacale oni ce u UN,svaetu bezbednosti da nas podrze i kraj diskusije,onda idemo dalje!!
Moguća dešavanja.Koliko će nas koštati ako dođe do ponovnog konflikta sa Albancima ako neće sa nama.

I Tito bi priznao Kosovo

ČAGLAVICA - Kosovski političar i advokat Azem Vlasi izjavio je juče da proglašenjem nezavisnosti Kosova nije prekršeno međunarodno pravo i da je Srbija usvajanjem rezolucije u Generalnoj Skupštini UN kupila vreme, ali da status Kosova ostaje završena priča.

Vlasi je rekao da je spreman da prihvati funkciju ambasadora Kosova u Srbiji i tvrdi da nikada kao komunista nije radio pod vlašću Srbije, već Jugoslavije.

- Nikada nisam bio priključen komunističkoj vlasti Srbije, već SFRJ i verujem da bi i Tito da je živ priznao nezavisno Kosovo jer sam sa njim sedeo i dobro poznavao njegove rezone - rekao je Vlasi.

Šta se dobija podelom Kosova.Postoji mogućnost da se kao u Belgiji(pola se pripaja Francuskoj,pola Holandiji) južni deo pripoji Albaniji a severni ostane u Srbiji.Verovatno da je ovo poslednja ideja od svih mogućnosti koje postoje u cilju rešavanja problema oko Kosova.

moze kosovo i tako da se podeli, pola albaniji, pola srbiji.
mada da ste vi fer, vi bi nama dali jug srbije, albanija sever albanije i onda bi cvetalo prijateljstvo medju nama dugo duuuugooo vremena:roll::roll:

Back