klopka
Početnik
- Poruka
- 22
Smatra li neko da je podela KIM dajbolje resenje za obe zajednice ?
Iskreno je jesam za podelu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
klopka:Smatra li neko da je podela KIM dajbolje resenje za obe zajednice ?
SuperNova555:A ko tebe pita. NIKO.
klopka:Zanima me Siptarsko misljenje o toj temi .
Lucca:A ti se kao pitas.................mastaj![]()
![]()
![]()
Nemoguce je svu tu gamad proterati ja bih žrvovao jedan deo Kosova da se napravi rezervat sa nikakvim mogućnostima da izađu sa te teritorije pa će sami sebi doći glave .vuk.k:koje postavio ovako glupu temu najveci je idiot, nema podele sve je to SRPSKO
klopka:Nemoguce je svu tu gamad proterati ja bih žrvovao jedan deo Kosova da se napravi rezervat sa nikakvim mogućnostima da izađu sa te teritorije pa će sami sebi doći glave .
klopka:ajde nemoj da se foliras i sam znas da vi niste pitoma vrsta vama treba neko ko ce da vas čuva u kavezu da vodi računa o vama da ne pojedete jedni druge ......
Moguce sve je moguce danas imali su srece sto ih je cobi stitio............klopka:Nemoguce je svu tu gamad proterati ja bih žrvovao jedan deo Kosova da se napravi rezervat sa nikakvim mogućnostima da izađu sa te teritorije pa će sami sebi doći glave .
vuk.k:IIyria- super nova budala
vuk.k:Moguce sve je moguce danas imali su srece sto ih je cobi stitio............
vuk.k:koje postavio ovako glupu temu najveci je idiot, nema podele sve je to SRPSKO
Strasno mi licis na vanilicu.................Schädel:Serbsko ??? Ponovo izigravas Srbendu![]()
E vuchko-fuchko prosjecni ljudi zive i napreduju. Ti... samo zivis u oblacima beznadja kao pravi pripadnik nebeskoga naroda.....
vuk.k:Strasno mi licis na vanilicu.................
vuk.k:Strasno mi licis na vanilicu.................
Schädel:ponovo si snajperisto omanuo
Tu je tvoja greska sve dok budes citao tisak a ne novine ili stampu znaj da ces biti u zabludi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Schädel:Nema nikakve podjele Kosova !!!! Jel ti citas tisak ili uzivas da ispadas glup na forumu ???
klopka:Tu je tvoja greska sve dok budes citao tisak a ne novine ili stampu znaj da ces biti u zabludi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!