Podela Kosova i Metohije

• Začetnik teme Začetnik teme tales
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
vuk_:
To Kosovo tada ne bi spasao ni dragi nam VELIKI i PREVELIKI PRESVETI LJUBLJENI ZORAN DJINDJIC. Ali i Zivojin Misic je rekao da je stvaranje Kraljevine SHS glupost i besmislica, pa eto... Niko ga nije poslusao. Sada treba svi da mrzimo svoje pradede sto su to dozvolili?
Postujem stav D. Cosica po pitanju Kosova, oko podele teritorije sa najvisom autonomijom za srpske srednjevekovne manastire i manastirska imanja, i ka tome treba svi da tezimo. Bez obzira na sve, to je jedino evropsko i demokratsko resenje za pitanje Kosova (koliko god ovo zvucalo kao fraza). Od Kosova svakako ne treba nikada odustati. Ljudi vise postuju porazenog borca, ali ipak borca, nego li onog ko se predao i odustao od borbe.

ka tome treba svi da tezimo.

Pa, ja sam mislio , da patriJote, treba da teze ka odbrani celovitog Kosova........znas ono..............ni stopu srpske zemlje, ne damo...bla, bla, bla...........

to je jedino evropsko i demokratsko resenje za pitanje Kosova

Kako to, otimanje teritorije jednoj zemlji, moze biti demokratsko resenje??
Da nisi ti momak iz Cedine stranke??? :confused:

kojen:
Pa, ja sam mislio , da patriJote, treba da teze ka odbrani celovitog Kosova........znas ono..............ni stopu srpske zemlje, ne damo...bla, bla, bla...........

Ne, ja sam Srbenda, borac za SrBstvo, patriJota, klerofasista, nacista, rasista, sovinista sto vredja zene na forumu, i tako dalje, ukljuci mastu...

Kako to, otimanje teritorije jednoj zemlji, moze biti demokratsko resenje??

Otimanje ne moze, ali podela teritorije moze.

Predaja na stetu jedne strane je jos nedemokratskija.

kojen:
Ne znam zasto oni zagovaraju tu teoriju , ali ja je zagovaram i z nekoliko pragmaticnih razloga...

1) Ne zelim da placam od svog poreza dugove Kosova, u iznosu od 120 000 $ dnevno..
2) Ne zelim da zivim u istoj drzavi sa siptarima.......
3) Ne zelim da zivim u drzavi koja nece sledecih sto godina znati gde joj je juzna granica
4) Ne zelim , da mi najjaca stranka u parlamentu Srbije bude siptarska...
5) Ne zelim , da mi predsednik vlade jednog dana bude Haradinaj ili Taci.........
6)Ne zelim da kosovska mafija seta po Srbiji , valjajuci drogu nasoj deci.......
7) zelim sanitarni koridor, izmedju njih i nas.................
8) Necu da razmisljam danas , kako ce moj sin za par godina da opet ratuje sa siptarima
Jel ti sada jasno??
Bez pustih fraza o kolevci srBstva, bez gruvanja u grudi, bez kenJ*anja o tritorijama..
Jednostavno, pun mi qurac i kosova, i siptara, i ocu da Srbija vec jednom zaokruzi pitanje teritorije, i da se okrene onome od cega se zivi........
A , bas to, okretanje prema privredi i ekonomiji , ne odgovara politicarima, i kvazi rodoljubuma, koji bi radije da sledecih trista godina mrse mooda o Kosovu , samo da se nista ne radi................... :evil:

O.K. ovakav odgovor sam od tebe očekivao. Nadam se samo da nećeš u nekom trenutku početi po starom ;)
Ako dozvoljavaš sada da polemišem sa tobom...
1) Ni ja, ali zato zagovaram podelu KiM, pa nećemo plaćati ništa, jer su sve pare išle Šiptarima.
2) Isto kao i prvo.
3) To bi se desilo ako KiM postane nezavisno jer bi onda kriza prešla na jug Srbije tj. Preševo, Bujanovac, Medveđu... pogledaj kartu Velike Albanije...
4) Isto kao i prvo.
5) - // -
6) - // -
7) - // -
8) - // -
Pošto smo polemisali već puno puta, sigurno si primetio da se ja ne busam u prsa, ne pričam samo o kolevci srBstva, nego i o ekonomiji, geografiji, budućnosti, napretku, prosperitetu i naravno o politici.
I slažem se da je mršenje muda izgovor mnogih za nerad i korupciju, mada se to neće i ne može rešiti poklanjanjem KiM nekim drugim mlatimudanima koji nemaju ni mere ni kulture, a kamoli da pristanu na sanitarni koridor i odustanu od daljih teritorijalnih aspiracija. I nemoj molim te da me demantuješ onom poznatom (glupom) teorijom kako bi nam ona MZ dozvolila da upotrebimo sva sredstva jer smo im dali KiM.

Ne znam sta bi bilo kad bi bilo, a to ne znas ni ti............

dakle, ovakvo stanje je neizdrzivo.........mora , zato , sto pre da se resi sta je Kosovo.....

Je li u Srbiji ili nije.........ako moze da se podeli, super...ali sumnjam......

Moje misljenje je , da je za Srbiju najbolje , da se zauvek odvoji od siptara, jer je zivot sa njima u istoj drzavi, kazna bozija.................

Sa siptarima nema napretka, samo nas propast ceka..........To je moje misljenje, a svi imate pravo na svoje.........samo bez onih gluposti o oslobadjanju Kosova ratom, ili slicne nebuloze..(ne mislim na tebe)

Da, i sestra Dzeka Trboseka je direktni potomak Ramzesa III.
Hajde cuti...

I idiotu je jasno da se misli na resenje Kosovskog pitanja. Podela je trenutno najdemokratskije resenje za kosovsku krizu.
Mali savet : pokusaj da napises 10 postova bez upucivanja uvrede nekome. Mislim da je to dobra terapija za pocetak.

Yebo te , ljudi , ja nikome nisam napisao ni da je majmun, ni da jede govna, ko sto vi pisete meni...

Dakle, nikoga ne vredjam..........to sto su mi vecina vasih stavova smesni i detinjasti, vi smatrate kao uvredu...........to je samo znak nezrelosti i kompleksa..............

Uvreda je , kada ti meni kazes da sam majmun...................
A kada ja kazem da je tvoje misljene o nekom pitanju smesno.......to nije uvreda, za normalnog coveka........za kompleksasa je sve uvreda

Pa daj covece, ni pola sata nije proslo otkako si vredjao Strelu, i samo zbog toga sto nije delila tvoje misljenje, indirektno si je nazivao patoloskim slucajem, fukoshom, itd, da ne citam one bljuvotine ponovo.
Uputio sam ti uvredu jer si vredjao zenu. Budi posten i reci da nisi zasluzio.

Cinjenica je da vredjas svakoga ko ne stoji na B92 liniji, i nazivas ga 'patriJotom', 'velikosrBskim borcem' itd.
Moras prihvatiti istinu da :

Velikosrpska ideja nije kriva za izumiranje dinosaurusa.
Velikosrpska ideja nije kriva za globalno zagrevanje.
Velikosrpska ideja nije razapela Hrista.
Velikosrpska ideja nije druga rec za Srpstvo.
Velikosrpska ideja nije bacila bombe na Hirosimu.
Velikosrpska ideja nije kriva za katastrofu u Cernobilu.
Velikosrpska ideja nije izvor svih zala na svetu.

Kada prihvatis sve ovo, onda mozemo dalje pricati.

vuk_:
Pa daj covece, ni pola sata nije proslo otkako si vredjao Strelu, i samo zbog toga sto nije delila tvoje misljenje, indirektno si je nazivao patoloskim slucajem, fukoshom, itd, da ne citam one bljuvotine ponovo.
Uputio sam ti uvredu jer si vredjao zenu. Budi posten i reci da nisi zasluzio.

Cinjenica je da vredjas svakoga ko ne stoji na B92 liniji, i nazivas ga 'patriJotom', 'velikosrBskim borcem' itd.
Moras prihvatiti istinu da :

Velikosrpska ideja nije kriva za izumiranje dinosaurusa.
Velikosrpska ideja nije kriva za globalno zagrevanje.
Velikosrpska ideja nije razapela Hrista.
Velikosrpska ideja nije druga rec za Srpstvo.
Velikosrpska ideja nije bacila bombe na Hirosimu.
Velikosrpska ideja nije kriva za katastrofu u Cernobilu.
Velikosrpska ideja nije izvor svih zala na svetu.

Kada prihvatis sve ovo, onda mozemo dalje pricati.

Ja nisam vredjao strelu......i sam si rekao da je "indirektno"......dakle, ne mora biti da se odnosi na nju........
Ti si se nasao , kao vitez Koja, sto je lepo......ali Koja ne naziva ljude majmunima.........

PatriJota.........uvreda??
Pa to je zayebancija.........ako je to najjaca uvreda od mene, mashala........
Majmune........to je uvreda..............PartiJoto , to nije uvreda.............
Jedi govna, to je uvreda...........srBski borac, nije uvreda.............

A ovo sa Hirosimom i dinorsaurusima je bas simpaticno, samo nema veze sa temom, ni sa mozgom........... :D

kojen:
E?..........nemoj da pricas......... :D

pinkpanthsmehlc7.gif

E, svaka ti je zlatna!

vuk_:
Cinjenica je da vredjas svakoga ko ne stoji na B92 liniji, i nazivas ga 'patriJotom', 'velikosrBskim borcem' itd...

Па добро можда човек има неки лични интерес да брани Б92, никад се не зна... ;) Можда је у управном одбору или тако нешто, ако Б92 уопште има тако нешто... :)

Back