kumanovo
Domaćin
- Poruka
- 3.096
Jel Ustase sto vama toliko smetaju pravoslavci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Постоји ли неки дио свијета који није историјски дио лијепе ваше ?
Jel Ustase sto vama toliko smetaju pravoslavci.
Postavljac je zaboravio jerdinu mogucu opciju za susede "cela Bosna u sastavu Hrvatske"
nato uvik i samo dolazi kad se ustashka soldateska zalaufa a serbalji pocnu panicit i traktore pakovat..
tunguzija,ali ni to nije sigurno..
Ма брате, да сравнимо целу Хрватску са земљом, па лагано кренути из почетка...
nesmetaju pravoslavci sve dok su Hrvati..
To da dozivim, pa da umrem![]()
Utaska soldateska se opet zalaufala na babe,......................jel mozete skupiti u celoj drzavi 10 dobrih vojnika, da se smeju vojnicima suprostaviti?![]()
Pa sto si se onda pokatolicio?
nije bilo katolcenja.bilo je samo i izkljucivo prelaza katolika na pravoslavlje i to za vrime osmanlija.
zasto?
zato sto je papa bio krvni neprijatelj turaka,a pravoslavni patrijarh najbolji jaran sultana.znam,o ovom vas ne uce.ali walter ce,mic po mic.sve dok ne savladate gradivo..
e,rano ljuta.da ste malo bolje studirali Hrvatsku vojnicu od stoljeca sedmog,danas bi vas bilo ko ingleza..
Sarajevo, oj Sarajevo ispod Trebevića ispod Trebevića,
aj bices opet, aj bices opet Karađorđevića,, Karađorđevića. ....![]()
Dobro bre Ujo...![]()
uskoro.![]()
nego,kad ce nam opet proradit durmitor.cg..![]()
Glasao sam za prvu opciju mada nemam ništa ni protiv druge. Ne zanima me da li će ostati zajedno hrvatsko cvijeće sa svojim cvećarima. Nek se kolju ako hoće ...
A pre svega sam za cepanje jer su mujage previše agresivne, svih ovih godina, podržavani što od zapada što od istoka. Hoće da budu nacija a u tvari su qu.rac od ovce. Oće džamahiriju usred Evrope. Pa malo teže. Evropa će da ima da ustupke ako treba Srbe oslabiti i bombardovati ali taj zanos prestaje ako treba oformiti džihadstan ... Neka im bude to jasno ako do sada nisu znali.
Glasao sam za prvu opciju mada nemam ništa ni protiv druge. Ne zanima me da li će ostati zajedno hrvatsko cvijeće sa svojim cvećarima. Nek se kolju ako hoće ...
A pre svega sam za cepanje jer su mujage previše agresivne, svih ovih godina, podržavani što od zapada što od istoka. Hoće da budu nacija a u tvari su qu.rac od ovce. Oće džamahiriju usred Evrope. Pa malo teže. Evropa će da ima da ustupke ako treba Srbe oslabiti i bombardovati ali taj zanos prestaje ako treba oformiti džihadstan ... Neka im bude to jasno ako do sada nisu znali.
Postavljac je zaboravio jerdinu mogucu opciju za susede "cela Bosna u sastavu Hrvatske"