Подела Босне

Да ли подржавате поделу БиХ ?

• Да, подржавам поделу на српски, бошњачки и хрватски део

• Да, подржавам поделу на српски и ФБиХ део

• Мислим да је постојеће уређење са два ентитета и три конст. народа најбоље

• Залажем се за унитарну БиХ, тј. укидање ентитета

• Садашње уређење+ хрватски ентитет

• Занима ме искључиво припајање целе Босне Србији

• Нешто седмо...

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
nije bilo katolcenja.bilo je samo i izkljucivo prelaza katolika na pravoslavlje i to za vrime osmanlija.

zasto?

zato sto je papa bio krvni neprijatelj turaka,a pravoslavni patrijarh najbolji jaran sultana.znam,o ovom vas ne uce.ali walter ce,mic po mic.sve dok ne savladate gradivo..

Pogresno,vi ste prelazili u katolike zarad kraceg sluzenja vojnog roka.Pitaj bracu iz Lovinca u Lici.
Tesko da ti takav nepismen ista mozes da nas naucis.

Glasao sam za prvu opciju mada nemam ništa ni protiv druge. Ne zanima me da li će ostati zajedno hrvatsko cvijeće sa svojim cvećarima. Nek se kolju ako hoće ...

A pre svega sam za cepanje jer su mujage previše agresivne, svih ovih godina, podržavani što od zapada što od istoka. Hoće da budu nacija a u tvari su qu.rac od ovce. Oće džamahiriju usred Evrope. Pa malo teže. Evropa će da ima da ustupke ako treba Srbe oslabiti i bombardovati ali taj zanos prestaje ako treba oformiti džihadstan ... Neka im bude to jasno ako do sada nisu znali.

Glasao sam za prvu opciju mada nemam ništa ni protiv druge. Ne zanima me da li će ostati zajedno hrvatsko cvijeće sa svojim cvećarima. Nek se kolju ako hoće ...

A pre svega sam za cepanje jer su mujage previše agresivne, svih ovih godina, podržavani što od zapada što od istoka. Hoće da budu nacija a u tvari su qu.rac od ovce. Oće džamahiriju usred Evrope. Pa malo teže. Evropa će da ima da ustupke ako treba Srbe oslabiti i bombardovati ali taj zanos prestaje ako treba oformiti džihadstan ... Neka im bude to jasno ako do sada nisu znali.

od kada sam na Krsti,,,TI NIKADA...:eek: :eek: :eek: :eek:....ovakvo što nisi napisao..daj reci da se šališ....

Потребно је да и другим корисницима дате репутацију пре него што је поново доделите кориснику Lacibg

Back