Pod Titom razvlašćena pod Slobom bombardovana a pod Vučićem otuđena Pokrajina!

nesko101

Elita
Poruka
20.807
Autorska tema
Sva tri vladara upražnjavali su i poslednji još upražnjava apsolutnu podršku Srpskog naroda.I vidi se iz aviona da je to kobna greška.
Doduše sada se ne vidi kod Vučića jer se krije iza ekonomije i povećanja plata i penzija.Ja lično mislim da je Srpski narod u sva tri slučaja detinjasto pogrešio jer im je dozvolio da se u jednom momentu svoje vladavine osećaju kao kraljevi na dvoru.
Za sve su se pitali čak i za ono što nisu imali ni prava ni ovlašćenja.
Neko će reći da je pod Titom bilo najbolje ali samo neka pročitaju ustav iz 74-te i svatiće da greše.Tako će biti i sa SNS-om kada promene ustav u narednoj godini.
Glavna poenta ove teme je da Srbi više nikom ne daju apsolutnu većino koliko god vam izgledali nezamenljivi.

Јао оном ко са Шиптарима или Црногорцима у заједницу уђе,
жуљаће га и болети, а неће знати шта му је !

Само тешка будала својата непријатеља,
јеб еш земљу, руднике поља и шуме,
бежи човече Србине главом без обзира !

Шиптари и Црногорци ? :bljak:

Сви ти Илирски народи којима смо ми Словени у кућу упали
не могу то да нам опросте,
е па сад ако смо луди, ајмо ! Грлимо их и својатајмо !

Autorska tema
Sva tri vladara upražnjavali su i poslednji još upražnjava apsolutnu podršku Srpskog naroda.I vidi se iz aviona da je to kobna greška.
Doduše sada se ne vidi kod Vučića jer se krije iza ekonomije i povećanja plata i penzija.Ja lično mislim da je Srpski narod u sva tri slučaja detinjasto pogrešio jer im je dozvolio da se u jednom momentu svoje vladavine osećaju kao kraljevi na dvoru.
Neko će reći da je pod Titom bilo najbolje ali samo neka pročitaju ustav iz 74-te i svatiće da greše.Tako će biti i sa SNS-om kada promene ustav u narednoj godini.
Glavna poenta ove teme je da Srbi više nikom ne daju apsolutnu većino koliko god vam izgledali nezamenljivi.

ja samo znam da ko god bio na vlasti vuce svo nase zito onima dole da jedu, dok je njima sramota i racun za struju platiti :kafa:

Autorska tema
Samo prvi je iskreno mislio na radni staž i penziono i zdravstveno.
Jes da ti se odbijalo al si bar mogao da računaš....
Lud rodjen pa je mogao dobiti makar metlu da čisti pogon plus imao kuvano za pauzu...

A ovo sad ja ne znam, dal si srećniji kad nadješ posao ili kad nisi sa skorojevićima.
Narod baca kamenice na policiju zbog maske a za neupisan radni staž i za odbijanja od plate zbog ovoga ili onoga a preko vansudskih odluka eto ćute ko zaliveni...

Nisu im objasnili valjda ovi sa n1, b92, danas, vreme, jehovini svedoci, kule stražara...
Čak i njih takve kalvi su zapravo zabole za tebe i tvoju penziju...

...
Narod baca kamenice na policiju zbog maske
a za neupisan radni staž i za odbijanja od plate zbog ovoga ili onoga
a preko vansudskih odluka eto ćute ko zaliveni...
...

Све је наопако, све је нереално !
Зато узмем и изнабадам се неким ријалитијем или тако нечим, заборавим, спавам, спавам ...

Али кад ме већ будиш - да кажем !
Својевремено ми падне у око велики број монструозних кривичних дела,
"убио мајку", "исекао оца", "убио па закопао жену и децу у септичку јаму" ...

Ставим прст на чело и питам се :
Ко је толико луд, храбар, не знам шта, ко такве ствари чини ?

И кад је већ у том "боли ме к. шта ће бити са мном" фазону,
што бре не уби неког ко је стварно крив хиљадама и милионима људи.

Баш тад је била актуелна пљачка девизних штедиша,
Дафина, Језда, Беобанка ... упропастише силан народ
ниједна каменица да полети у излог им !

Ниједна каменица да полети у излог им !!!
Еееееј !!!

Купио си пиштољ, убићеш неког свог ...
Убиј дилера на ћошку соколе, убиј шалтерског радника
што ти безобразно каже да не може да исплати твој новац,
а био фин кад си улагао,
а не кеву, ћалета ...

Autorska tema
Да, та је добра. Народ навик'о да се вади на "господаре".

Back