Pod kojim uslovima bi nekog namlatili

pivosok

Buduća legenda
Poruka
26.396
Juce u sred bela dana sam pospremao stan i dosao je komsija da se zali zbog glasne muzike. Posto sam inace u dobrim odnosu s njim rekao sam da se zali bogu ili kome vec . Sam moj radio izgleda
e864-037.jpg

tako da nije u stanju da proizvede neke preterane zvuke . Veceras smo diskutovali u grupi i on je rekao da ce sutra doci neko da me ubije ??? . Kako sam malo popio pitam ponovo sta si bre rekao ? On ponovi . Uvatim ga za siju i zalepim mu par dobrih , Taman kad sam se zagrejo utrcease komsije da nas razvade. Da li sam dobro reagovo i kako bi vi reagovali ?

A ti kao da nemas pojma sta je kucni red? Mogao je da ti posalje komunalce koji samo cekaju nekome da napisu kaznu. Sta bih radje? kaznu od 10K+ dinara ili da poslusas komisiju i utisas malo muziku? Moj komsija je tako 3x zamolio komsiju do njega da ne lupa ( rusio covek zidove ) po ceo dan, ovaj ga svaki put odjeebao i 4-ti put mu je dosao sa bajzbol palicom i "pospremio" stan...

Знаш како, имаш две опције, или причаш или се пеглаш, нема треће.. Ако неко неће да разговара као човек онда ј б г, мора да падне шамар и то је сасвим нормално..

Vaspitne mere idu na kraju !
Pre toga,pokušaj edukacije.
Pre toga,pokušaj tolerancije,
pre toga - nije teško biti fin !
Pre toga, nabubecaš kurrčevitog komšiju...

I,pustiš ovaj tvoj mini-zamrzivač....
Opa,Đurđo....!

:orkestar::vatromet:

A ti kao da nemas pojma sta je kucni red? Mogao je da ti posalje komunalce koji samo cekaju nekome da napisu kaznu. Sta bih radje? kaznu od 10K+ dinara ili da poslusas komisiju i utisas malo muziku? Moj komsija je tako 3x zamolio komsiju do njega da ne lupa ( rusio covek zidove ) po ceo dan, ovaj ga svaki put odjeebao i 4-ti put mu je dosao sa bajzbol palicom i "pospremio" stan...

Moj radio nije u stanju da proizvede neke preterane zvuke , to je obican pijacni radio od 20 . I bilo je 2 popodne , ja sam mu rekao ako mu smeta nek se zali . postoje ogranizacije za to , niko nema pravo da preti da ce nekoga ubiti i plus on je bio trezan

Batine su za budale bre , pazi ovo ...

Za pocetak mu isecesh sve 4 gume od prometala ...
I dok coek menja gume , ti onako usput komentarishes " ko te bre komsho tako unakazi ..."

Druga faza ... saznash da komsha ide u zavicaj i nocaske mu u rezervoar prometala uvalish 5 kile secera ...ima da mu se usladi zivot znash kako ...
Opet ista fora , i dok coek pravi generalku , idu komentari " auuuuu kakvih bre sve ljudi ima na ovom svetu ....ccccc

Zadnja faza ... Upotrebish sve svoje donjuanske cari i ushvalerishesh se komshinoj boljoj polovini ... usnimish ti nju dok je torbash , i to strogo u dupe , ... namontirash materijal na CDu ,samo pazish da se ti tamo ne vidish ,...i posaljesh ga komshi sa ceduljicom na koju pishe ..." od prijatelja ..."
Kad sretnesh komshu ide komentar " ...koja bezvezna vremena su doshla (ovo ono ) i da danaske nema vishe PRAVIH PRIJATELJA ...

Ako si mu ti uradio ovo trofazno stranje , ima da ga boli vishe nego da je popio najgore batine...

Nikad. Trudim se, zapravo dajem sve od sebe da ni na jedan nachin ne povredim ljude, zhelim da umrem znajutji da nikome zlo nisam uchinio. Verujem da je to jedini ispravni put za sve nas, i nije tachno da osim priche i tuche ne postoji opcija, tretja opcija je i najbolja - okrenesh se i odesh. Nema opravdanja za nasilje.

Back