Pod kojim okolnostima bi se udale/ženili drugi put?

A pod kojim okolnostima biste se ženili/udavali drugi put istom osobom? :mrgreen:

Uvek. Iz tog razloga se ne bih ni pod kojim okolnostima udavala za nekog drugog, jer ovakvog bračnog partnera ne mogu naći još jednom.

Ih, znam iz RL jedan par :rotf:

Znam i ja. U stvari znala sam ih. Tata mi je umro. Ja sam tehnički dete iz drugog braka mojih roditelja.

Odgovorih kolegi pa da stavimo u temu:malav:

Ja ni potkojim, ni pod tačkom razno:lol:

Ono, neko je prisiljen iz ekonomskih razloga, neko ne zna da uključi veš mašinu i upali usisavac, neko ne zna da prpremi jelo..itd:malav:

odma bi ja pod okolnost ako je okolnost lepa, vatrena u krevetu, pametna, duhovita, ima i nešto materijalno, osim kesica i konzervi koristi i sveže namirnice u kujni :mrgreen:

:hahaha:

I jedno vencanje je preveliki bal, ujdurma i cirkus a zamisli da kroz to prodjes vise puta u zivotu.
Pravis svadbu za 300 zvanica, sakupis komsije, rodjake, prijatelje, tri dana rke koke i razvedes se posle 6 meseci a posle godinu dana opet 300 ljudi, iste komsije, rodbina, prijatelji i opst isto rke koke. Pa se opet razvedes...i objasni ti nekome da nisi lud.
A i ne mora rke koke. Moze i samo da zivis sa nekim neko vreme pa se razvedes pa onda sa nekim drugim zivis neko vreme i opst se razvedes i tako u krug. Zamisli samo svu tu muku i selidbe i privikavanje i stres kroz koji se prolazi. Ma zajebi.

I jedno vencanje je preveliki bal, ujdurma i cirkus a zamisli da kroz to prodjes vise puta u zivotu.
Pravis svadbu za 300 zvanica, sakupis komsije, rodjake, prijatelje, tri dana rke koke i razvedes se posle 6 meseci a posle godinu dana opet 300 ljudi, iste komsije, rodbina, prijatelji i opst isto rke koke. Pa se opet razvedes...i objasni ti nekome da nisi lud.
A i ne mora rke koke. Moze i samo da zivis sa nekim neko vreme pa se razvedes pa onda sa nekim drugim zivis neko vreme i opst se razvedes i tako u krug. Zamisli samo svu tu muku i selidbe i privikavanje i stres kroz koji se prolazi. Ma zajebi.
:ok:
Upoznavanje novih roditelja, rodbine, kruga prijtelja...Pa nije od zlata :malav:
Mada, mnogi danas ne polažu na tu ceremoniju...iako tradicionalne svadbe još uvek dominiraju

:ok:
Upoznavanje novih roditelja, rodbine, kruga prijtelja...Pa nije od zlata :malav:
Mada, mnogi danas ne polažu na tu ceremoniju...iako tradicionalne svadbe još uvek dominiraju

nema šamse :evil:
mrzim kičerici, mrzim svadbe...mrzim rodbinu (sem ako nije iz inozemstva..švica, holand i tako nešto..mada niholandija i nije nešto-- možda španija-morski deo iako njihovo more nije plavo...ne zanm...ostaje grecija..neko ostrvce toplo:think:

ali su grci većma ciganerija...mada ima kultivisanih po gradovima...i ko sada posle ovakve besede da ima volju za bilo šta :roll:

Poslednja izmena:

Zašto moraš da praviš svadbu?
Ima nas koji je nikada nismo i ne bismo pravili...Razumem kad ti se hoće ali nema sile da te neko natera kad ti se neće ni prvi ni stoti put...

Zašto moraš da praviš svadbu?
Ima nas koji je nikada nismo i ne bismo pravili...Razumem kad ti se hoće ali nema sile da te neko natera kad ti se neće ni prvi ni stoti put...
Naravno.
Ni puškom niko nije mogao da me natera na svadbu..

Ali... može kasnije rodbina da ti se oduži produženo, jedno godinu dana sa dolascima i mini svadbama... :mrgreen: zavisi koliko su ti roditelji u kontaktu sa obe strane sa familijom i prijateljima... Well, bolje bi bilo, sad iz ove prespektive, da smo pravili svadbu, a ne da me prckaju sa posetama svako malo.. pa moraš da ispoštuješ.. ( :

Back