Pod kojim okolnostima bi se udale/ženili drugi put?

Odgovorih kolegi pa da stavimo u temu:malav:

Ja ni potkojim, ni pod tačkom razno:lol:

Ono, neko je prisiljen iz ekonomskih razloga, neko ne zna da uključi veš mašinu i upali usisavac, neko ne zna da prpremi jelo..itd:malav:
Sve umem sam..
Nikada nisam bio materijalista nit sebican..ako se desi da se naidje na srodnu dusu ko zna...
a jedina stvar koja mi je i najbitnija..je da ima mozak,,

Odgovorih kolegi pa da stavimo u temu:malav:

Ja ni potkojim, ni pod tačkom razno:lol:

Ono, neko je prisiljen iz ekonomskih razloga, neko ne zna da uključi veš mašinu i upali usisavac, neko ne zna da prpremi jelo..itd:malav:
Ja nisam htela ni ovaj prvi put, jedva sam digla dupe da odem do opstine, ide mi na nerve sve to, prevrtala sam oci na maticara
Cak sam imala u planu ako docekamo da budemo zajedno a ne treba nam brak vise, iz tih birokratskih razloga, da se razvedemo a nastavimo zajedno....
Nikad nisam zelela da se udam i to je ostalo i dalje, niti cu...nisam se ni ko mala igrala vencanja :lol:
Pre sam jos i bila ajde ako mora zbog papira il nesto tako bas da je bitno
Sad pravo ti kazem ne bih ni za svajcarske papire da poseduje dvorac tamo :lol:

Ja nisam htela ni ovaj prvi put, jedva sam digla dupe da odem do opstine, ide mi na nerve sve to, prevrtala sam oci na maticara
Cak sam imala u planu ako docekamo da budemo zajedno a ne treba nam brak vise, iz tih birokratskih razloga, da se razvedemo a nastavimo zajedno....
Nikad nisam zelela da se udam i to je ostalo i dalje, niti cu...nisam se ni k mala igrala vencanja :lol:
Pre sam jos i bila ajde ako mora zbog papira il nesto tako bas da je bitno
Sad pravo ti kazem ne bih ni za svajcarske papire da poseduje dvorac tamo :lol:

Dakle, Bokiju ma'una :malav:

Back