Pocinje "Sinalco SUPERLIGA"

Ljuba82:
Заслужена победа мишева...
Просто не могу да верујем да је она цепаница преломила шутом за 2п...за 4 разлике за мишеве...
Судије стварно више него коректно обавиле посао...нисам гледао 3. четвртину...али остатак чак маестралан. Тога сам се највише плашио...а ето то је било ОК.
Значи није ми јасно бре како је могуће да једна екипа дозволи другој 16 офанзивних скокова. Шакота, који је деценијама у кошарци је на то морао да обрати пажњу...јер сви који иоле прате кошарку и играли су је су знали где лежи највећа опасност. То је недопустиво...и бесан сам на играче...толико да бих сваком залепио шамарчину за сваки пропуштени дефанзивни скок када су дозволили мишевима да их угурају испод коша (значи не говорим о лоптама које се далеко одбију...статистичка грешка). Довољно је било видети приступ приликом извођења слободних бацања у нападу и одбрани. Увек су били угурани кад смо бранили кош...ни једном нама није прошло за руком да њих угурамо. Индолентност.
Приметно је да је Шакота одмарао Хендерсона и Јеретина за крај (више пута се показало као добитна комбинација), али му замерам толику минутажу за Марковића. Дечко једноставно не зна, Бенон је требало да добије његову минутажу, а Јер или Хен би морали да буду на кецу у сваком тренутку.
Такође осећа се да Звезда није свежа. Да ли због дуге сезоне или полуфинала...тек они који су пратили Звезду, сећају се снажне одбране у купу Кораћа нпр...када се летело да се заустави шут са 8 метара...сад је то доста пасивније...
Ипак...оптимиста сам...и то велики...мислим да је Звездина спољна тројка квалитетнија од пар...и тројка Хен, Јер, Гур ми улива самопоуздање...као и замене Бен, Вит и Рад који солидно одрађују посао. Унутрашњи са изузетком Драг не могу лошије...

Slazem se sa tobom, ja sam bio na utakmici ali na partizanovoj strani, prosto je bilo sramota to sa kartama, nase su ogradili kao da su stoka, jedva ih je hiljadu bilo. Svaka im cast za navijanje, nisu prestajali da navijaju iako je glodara bilo mnogo vise. Ponosan sam na njih. Cudilo me sto O benon nije igrao ( prve tri cetvrtine koliko sam gledao) ili sam ja corav, ali je primetno da mu je u zadnje vreme drasticno opala minutaza, a on je jedno od jacih napadackih oruzija Zvezde. Nije nista izgubljeno, igra se dalje. Napred Zvezdo!!

Reporter reče da će sa kartama isto biti kad bude domaćin CZ. Tako da ne vidim čemu tolika kuknjava za karte.
Partizan je promašio mnogo slobodnih bacanja, čak je lošije šutirao od igrača CZ koji su imali katastrofalan šut sa iste pozicije. Time je sam Partizan uneo neizvesnost na kraju. Milojević sa slobodnih bacanja ekstremno katastrofalan. Umor čini svoje.
Ima još dosta da se igra i ništa nije gotovo, mada je moje mišljenje da CZ nema snage da dobije Partizan u tri utakmice. Centri CZ nemaju šta da traže pod košem. Zaustavljanjem spoljašne linije CZ se dolazi do pete titule za redom.

alter8te.jpg

Gledam bre onog Milojevica i dodje mi da ga udaram cekicem po vugli dok ne crkne mamu mu *****...jel treba da ubije Gurovica pa da sudija svira faul???
A sto se tice utakmice izgubili smo jer smo igrali lose i zbog umora,a ne zato sto je Partizan bolji.Jedina prednost Partizana je u tome sto su odmorniji i zbog toga su i dobili.
Sto se tice potencijalnog ulaska u Pionir,posto sam bio juce oko 19h ispred hale,blagajna je zamandaljena kao da je nova godina a cene karata kod tapkarosa(koji su bili retki) su bile nerealne i kretale su se izmedju 500 i 700 din!!!I ja cim sam video zapalio gajbi,da stignem na prenos,ali kako smo igrali nisam ni imao razloga za to:(

Shalle nije problem u nama već u vašoj upravi, pa vi nemate 3 košarkaški školovana igrača, kao da ste ih pokupili sa atletskih terena. Jeretin košarku ne razume, klasičan basketaš bez selekcije šuta i smisla za timsku igru, Radivojević nema ni šut ni dribling, Gurović pukao i kao igrač i kao ličnost... nije ovo zlonamerno, stvarno sem Antića, Hendersona i na momente Raičevića tim je OČAJAN

tab503:
koliko su pricali da su bolji nisu se nesto iskazali, ali da ne pricamo u napred. Da vidimo sledecu utakmicu da ne bude +20 razlike.
Strlpljivo. Onda komentarisati.
Tab, na koga misliš da je pričao da je bolji?
Koliko se ja sećam, a mrzi me da listam, ovde su svi zvezdaši listom govorili kako ste bolji i kako imate bolji tim. Čak su bile i neke pritnje u stilu razbićemo vas ili nemate šta da tražite. Samo mi nije jasno odakle je izveden taj zaključak. Verovatno iz želje da to bude tako, a ne iz onoga što jeste.

FLUID molim te.
cele sezone pricate kako je Partizan superioran (ne samo ovde u raznim temama)
Ti si licno izvlacio zakljucke vezane za evropske utakmice Zvezde i Partizana i cak izvodio neke zakljucke koji ne stoje uporedjivanjem koga je Zvezda pobedila a koga PArtiazn i kako bi na osnovu toga PArtizan peosao u Uleb kupu (odnosno o snazi protivnika) a kako Zvazda u okruzenju sampiona.
Cele sezone pricate.
Da sto se tice Zvezdine nadmoci tu uglavnom prednjaci shalle ali on to vise kao odgovor na vasa hvaljenja. A ako vec gledas shalletova pisanja onda moras i da ih uporedis sa S. ilicem. koji pise deset puta sirovije i gore.
Ruku na srce isti smo. I jedni i drugi se hvale. Zato ja i kazem .Ne treba se hvaliti unapred. Onda ako puknes samo dajes jos vise prostora da te zezaju. Kao sto se deslio Partizanu u fudbalu. Usdta vam bila veca od SSSR-a :lol: a ono PRC
Pusti da se vidi kako ce biti na kraju.
Moze se desiti da sutra PArtzian razvali Zvezdu +20 a opet moze Zvezda da pobedi Partizan. Samo ako budu imali snage. Pokazali su da mogu da se nose sa Partizanom to je cinjenica. Samo jos treba videti da li je to bio napon jedne utakmice ili tako moze u svakoj.

Ovo se sto se veceras desilo je krajnje ludilo.Ne mogu da vjerujem da se oavkve stvari desavaju u drzavi Srbiji.Na sceni je bila najgnusnija policijska represija , ovog puta prema navijacima Zvezde.Veliki broj ljudi je povrijedjen, a po Pioniru je nocas kruzila prica da je neko poginuo.Ne daj Boze! Pa dokle vise govna pandurska ...

STOP REPRESIJI NAD NAVIJACIMA !

A.C.A.B.

Evo vijesti sa neta...

Prekinut meč u Pioniru, ima teško povredjenih

Druga utakmica finala košarkaškog plej-ofa izmedju Partizana i Crvene zvezde prekinuta je na početku četvrte četvrtine, pošto je došlo do sukoba izmedju navijača gostujućeg tima i pripadnika policije.

Prema nezvaničnim informacijama, sukob je počeo tako što se jedan navijač posvadjao sa policajcem, a izvesno je da ima više od 10 teže povredjenih osoba.

Organi reda, koji su prvobitno stajali samo kao "tampon" izmedju pristalica dva tabora, po izbijanju konflikta su počeli da sabijaju Zvezdine navijače ka ogradi koja deli tu tribinu od takozvane "plave lože", u neposrednoj blizini terena.

Ograda je popustila, a ljudi su sa oko dva metra visine popadali na parket jedni po drugima. Tom prilikom mnogi su zadobili otvorene prelome nogu i ruku i povrede glave.

Taj deo tribina ubrzo je najvećim delom ispražnjen, ali se situacija ipak nije stabilizovala, pa je policija ispalila suzavac. U tom trenutku su gledaoci masovno počeli da napuštaju tribine, a košarkaši Zvezde su otišli u svlačionicu.

U hali je za vreme nereda pričinjena ozbiljna materijalna šteta, a u intervenciji policije povredjeni su i mnogi nedužni gledaoci i novinari.

Interesantno je da su navijači Partizana, verovatno iz protesta zbog policijske intervencije, takodje izašli iz dvorane. Takodje nezvanično, saznajemo da je ispred "Pionira" došlo do tuče izmedju dela pristalica crno-belih i policijskih snaga.

U trenutku prekida utakmice rezultat je bio 63:56 u korist Partizana.

Delegat meča Subotić najavio je da će igra biti nastavljena, a direktor Superlige Predrag Bojić navodno je naložio ekipi Zvezde da se vrati i odigra utakmicu do kraja, ili će u suprotnom finalna serija biti okončana, a Partizan postati novi šampion!?

Kada je policija intervenisala i prebijala Zvezdine navijače Grobari su skandirali policajcima "Idite na Kosovo!". Jasno se čulo. Dokle, bre, više neiživljena policijska stoka da se ovako ponaša?! I ko posle da ode na utakmicu? Verovatno niko ili neko kome se ne živi.

A što se tiče igre sve je bilo jasno. Pokazalo se da je Zvezda jedna prosečna ekipa sa 3-4 dobra igrača. Ostalo su, kako reče Muad'Dib, basketaši. To je činjenica porazna po našu košarku jer je drugi finalista plej ofa takva jedna ekipa.

Nije mi jasno zasto je Paritzanu dodeljena pobeda kada je Partizan, kao domacin, bio duzan za organizaciju.

Pre nekoliko godina kada je derbi u fudbalu bio prekinut zbog divljanja navijaca Partizana, pricalo se kako ce Partizanu biti dodeljena 3 boda jer Zvezda, kao domacin, bila duzna za organizaciju. Na kraju je derbi ponovo igran.

Pa mislim da nije to još odlučeno. Sutra, tj. danas, će doneti odluku. Može da se desi da Zvezda sama neće da igra dalje. Mislim da je prekinuti fudbalski derbi bio obostran, a ovo je samo sa jedne strane jer nisu izašli na nastavak utakmice. Šta ga znam, možda i nisam upravu. Samo nagađam.

A evo nastavka priče. Evo kako reaguje Generalni menadžer Zvezde:
"Upravi Partizana mogu da poručim samo jedno: sram vas bilo! Idite iz ove zemlje", dodao je Žeželj.
Ne mogu da verujem da Partizan optužuju za sva dešavanja u hali.
Da kako da ne. Partizan je kriv što je superioran. Šta je trebalo da uradi? Da pusti Zvezdu da pobedi da bi sve bilo u redu. Kako ovog Žeželja, đubre jedno, nije sramota da prosi za pobedu Zvezde i da proziva nekog ko nema veze sa incidentom.
Evo kako je reagovao na sve Vujošević:
"Umesto da pripremamo meč i bavimo se košarkom, moramo da vodimo neku vrstu specijalnog rata da bismo ostvarili pravo da pobedimo i da napravimo tu jeres da osvojimo i petu uzastopnu titulu", rekao je Vujošević novinarima posle derbija koji je prekinut jer se igrači Zvezde nisu vratili na teren nakon prekida izazvanog sukobima.

Šta reći posle svega? Strašno je šta se desilo u Pioniru, ali da ova Zvezdina gamad to koristi za neopravdani napad na Partizan to je stvarno sramota. Ne mogu da pobede pa ajde da pljuju po protivniku ne bi li tako dobili novi kredit kod navijača u starom stilu "sledeća sezona". UUUAAAA bre, UUUUAAAA!!!!

Ovo je stvarno sramota...vise nikakav rezultat nije bitan,ovde se radi o zivotima!!!Ljudi padaju sa tribina,strasno!Lepo je rekao Henderson:Imam bre zenu i decu,sta ce mi ovo,da me neko ubije,idem kuci u SAD!
Sto se tice Partizana realno gledano bolji su i zasluzili su da osvoje titulu...ali se nikako ne slazem sa FLUIDOM da u Zvezdinom timu ima samo 3 dobra igraca,ima ih bar 5-6,ali je umor ucinio svoje...

68Charger440:
Partizan, kao domacin, i jeste kriv.

Da neces mozda Zvezdu da okrivis?
Prema informacijama sa TV-a, novina i interneta policija je odgovorna za prekid jer su reagovali siledžijski prema jednom navijaču Zvezde, a ostali su pokušali da ga odbrane što je naišlo na reakciju policije. Šta oni misle da su nedodirljivi, majku da im ***** glupu!!! E, stvarno sam ogorčen i moram da psuje. Ako nekom smeta nemoj da čita. Kažu da će na B92 pustiti snimak dela kada je sve počelo, samo ne znam u koje vreme. Meni je inače ne B92 užasno oslabeo signal.
Posle skandiranja Grobara policiji "Idite na Kosovo!", izlaze i oni i u znak protesta sukobljavaju se sa policijom.
Kako je, dobri moj 68Charger440, kriv Partizan za siledžijsku intervenciju policije? Ajde molim te nacrtaj mi za svaki slučaj možda budem glup da shvatim to bez slike. Na vreme je upozoravano iz Partizana što je stajalo i na sajtu da bi predupredili eventualne neprilike:

PREPORUKA NAVIJAČIMA VEČITOG RIVALA datum: 14.06.2006

Za drugu finalnu utakmicu plej –ofa ״Sinalko״ Superlige na kojoj će se Partizan sastati sa Crvenom Zvezdom iz bezbedonosnih razloga, preporučujemo navijačima KK Crvena Zvezda koji imaju ulaznice za parter B da uđu na ulaz tribine B.

A one izjave nekih ljudi iz rukovodstva Zvezde, Gurovića i Jeretina su čisti govor mržnje. Gurovića treba odmah proterati iz zemlje i poslati tri lepe, što dalje od normalnog sveta. Obična sirovina sa IQ u minusu. Evo i izjave:

"Sudije su najviše krive. Onaj (Milivoje) Jovčić i (Dragan) Nešković sude Zvezdi već pet utakmica u plej-ofu, pa je l' to nije namešteno? Ne sude neke očigledne faulove na meni, a zna se koliko sam zadužio ovu zemlju, govorim u ovim sadašnjim okvirima. Ove sudije ne treba ništa više da sude", pričao je Gurović.
Kada su mu Jeretin i Vuk Radivojević došapnuli da ćuti, Gurović je uzbuđeno to odbio, a onda je pomenuo "Dominikanu" i "pranje novca".

Da, kako da nije namešteno. Namešteno je to što Tripković prosto pogađa trojku kao snajperom. Namešteno je i to što Kostu ne može niko da nadskoči i što okrene onog sirotog Mišanovića i zajedno ga sa loptom ubaci u koš. Namešteno je što Miloja jedino mogu da ubiju na licu mesta da bi ga zaustavili, mada bi Miloje više vredeo i mrtav od pola Zvezdinog tima. Namešteno je što Šuput dobro igra leđima prema košu i ume da pogodi trojku kad treba. Namešteno je što je Luka Bogdanović prešao u Partizan da bi nameštenom igrom doprinosio pobedama. Namešteno je što je Kamings učitelj Hendersonu u organizaciji igre. Namešteno je što je Božić igrač zadatka i jedan od najboljih odbrambenih igrača lige. I ostali su namešteni, namerno su dovedeni ili ponikli u Partizanu da bi se a njima nameštale već nameštene utakmice u dosluhu sa policijom koja prebija navijače bez obzira što navijači u utakmici ne učestvuju na parketu. Što je sigurno sigurno je. Evo, sad se vidi da je Gurović upravu. Stvarno je sve NAMEŠTENO.

U ovoj državi ne sme čovek da bude šampion. Teraju te jednostavno da budeš kriminalac. A idu one reklame Ministarszva za sport. Koji sport, bre? Kriminal je rešenje. :evil:

Nije mi jasan ovaj narod...Umjesto da uprava Zvezde za incidente direktno osudi MUP ,oni bacaju drvlje i kamenje na Partizan.Ma boli me k*** za titulu ,samo da se jednom zauvijek razracunamo sa pandurima,da neko konkretno odgovara za svoje postupke ,,,,Eh Srbi,Srbi...

FLUID:
Prema informacijama sa TV-a, novina i interneta policija je odgovorna za prekid jer su reagovali siledžijski prema jednom navijaču Zvezde, a ostali su pokušali da ga odbrane što je naišlo na reakciju policije. Šta oni misle da su nedodirljivi, majku da im ***** glupu!!! E, stvarno sam ogorčen i moram da psuje. Ako nekom smeta nemoj da čita. Kažu da će na B92 pustiti snimak dela kada je sve počelo, samo ne znam u koje vreme. Meni je inače ne B92 užasno oslabeo signal.
Posle skandiranja Grobara policiji "Idite na Kosovo!", izlaze i oni i u znak protesta sukobljavaju se sa policijom.
Kako je, dobri moj 68Charger440, kriv Partizan za siledžijsku intervenciju policije? Ajde molim te nacrtaj mi za svaki slučaj možda budem glup da shvatim to bez slike. Na vreme je upozoravano iz Partizana što je stajalo i na sajtu da bi predupredili eventualne neprilike:

PREPORUKA NAVIJAČIMA VEČITOG RIVALA datum: 14.06.2006

Za drugu finalnu utakmicu plej –ofa ״Sinalko״ Superlige na kojoj će se Partizan sastati sa Crvenom Zvezdom iz bezbedonosnih razloga, preporučujemo navijačima KK Crvena Zvezda koji imaju ulaznice za parter B da uđu na ulaz tribine B.

A one izjave nekih ljudi iz rukovodstva Zvezde, Gurovića i Jeretina su čisti govor mržnje. Gurovića treba odmah proterati iz zemlje i poslati tri lepe, što dalje od normalnog sveta. Obična sirovina sa IQ u minusu. Evo i izjave:

"Sudije su najviše krive. Onaj (Milivoje) Jovčić i (Dragan) Nešković sude Zvezdi već pet utakmica u plej-ofu, pa je l' to nije namešteno? Ne sude neke očigledne faulove na meni, a zna se koliko sam zadužio ovu zemlju, govorim u ovim sadašnjim okvirima. Ove sudije ne treba ništa više da sude", pričao je Gurović.
Kada su mu Jeretin i Vuk Radivojević došapnuli da ćuti, Gurović je uzbuđeno to odbio, a onda je pomenuo "Dominikanu" i "pranje novca".

Da, kako da nije namešteno. Namešteno je to što Tripković prosto pogađa trojku kao snajperom. Namešteno je i to što Kostu ne može niko da nadskoči i što okrene onog sirotog Mišanovića i zajedno ga sa loptom ubaci u koš. Namešteno je što Miloja jedino mogu da ubiju na licu mesta da bi ga zaustavili, mada bi Miloje više vredeo i mrtav od pola Zvezdinog tima. Namešteno je što Šuput dobro igra leđima prema košu i ume da pogodi trojku kad treba. Namešteno je što je Luka Bogdanović prešao u Partizan da bi nameštenom igrom doprinosio pobedama. Namešteno je što je Kamings učitelj Hendersonu u organizaciji igre. Namešteno je što je Božić igrač zadatka i jedan od najboljih odbrambenih igrača lige. I ostali su namešteni, namerno su dovedeni ili ponikli u Partizanu da bi se a njima nameštale već nameštene utakmice u dosluhu sa policijom koja prebija navijače bez obzira što navijači u utakmici ne učestvuju na parketu. Što je sigurno sigurno je. Evo, sad se vidi da je Gurović upravu. Stvarno je sve NAMEŠTENO.

U ovoj državi ne sme čovek da bude šampion. Teraju te jednostavno da budeš kriminalac. A idu one reklame Ministarszva za sport. Koji sport, bre? Kriminal je rešenje. :evil:

Nije uopste vazno ko je izazvao incident. Partizan, kao domacin, je bio duzan da spreci incident. Kada su navijaci Partizana izazvali incident i upali na teren na jednom od fudbalskih derbija pre nekoliko godina nije donesena odluka da se utakmica regustruje u korist Zvezde i da Zvezda narednih nekoliko utakmica igra bez navijaca.

Zasto bi u kosarci bilo drugacije? Zasto je Partizanu dodeljena pobeda i zasto je Zvezda kaznjena da naredne utakmice igra bez navijaca? I zasto Zvezdi vec petu utakmicu za redom sude iste sudije?

Pitas kako je namesteno? Eto kako je namesteno.

Nema sumnje da je Partizan u ovom momentu bolji tim i da zasluzuje da pobedi. Ali to treba dokazati na terenu, gde Zvezda nece biti kaznjavana zbog propusta Partizana kao domacina.

FLUID
Mozes da branis partizan koliko hoces ali onaj Vujosevic se poneo kao pi*ka samo tako.
Izlazi iz hale, pravi skandal majstor, pravi haos a onda kad je stvarno trebalo da izadje stoji jer mu ide u prilog.
KAd igraci zvezde nisu hteli da izadju na teren on je krajnje pokvareno izveo igrace partizana na teren (sat vremena posle incidenta) i cekali su sami na terenu 15 minuta i onda je zvanicno proglasen kraj utakmice.
Znas on je stvarno nula od coveka. Nije uopste bitno ko ce biti proglasen za pobednika. Idi na delija sajt i skini snimak da vidis kako je ono uzasno izgledalo i on posle svega toga izlazi na teren sa igracima, on koji je verovatno trebner sa najvecim brojem izlazaka sa utakmice.
Ma bre krpa od karaktera.

Back