Tokan
Aktivan član
- Poruka
- 1.246
Ljuba82:Заслужена победа мишева...
Просто не могу да верујем да је она цепаница преломила шутом за 2п...за 4 разлике за мишеве...
Судије стварно више него коректно обавиле посао...нисам гледао 3. четвртину...али остатак чак маестралан. Тога сам се највише плашио...а ето то је било ОК.
Значи није ми јасно бре како је могуће да једна екипа дозволи другој 16 офанзивних скокова. Шакота, који је деценијама у кошарци је на то морао да обрати пажњу...јер сви који иоле прате кошарку и играли су је су знали где лежи највећа опасност. То је недопустиво...и бесан сам на играче...толико да бих сваком залепио шамарчину за сваки пропуштени дефанзивни скок када су дозволили мишевима да их угурају испод коша (значи не говорим о лоптама које се далеко одбију...статистичка грешка). Довољно је било видети приступ приликом извођења слободних бацања у нападу и одбрани. Увек су били угурани кад смо бранили кош...ни једном нама није прошло за руком да њих угурамо. Индолентност.
Приметно је да је Шакота одмарао Хендерсона и Јеретина за крај (више пута се показало као добитна комбинација), али му замерам толику минутажу за Марковића. Дечко једноставно не зна, Бенон је требало да добије његову минутажу, а Јер или Хен би морали да буду на кецу у сваком тренутку.
Такође осећа се да Звезда није свежа. Да ли због дуге сезоне или полуфинала...тек они који су пратили Звезду, сећају се снажне одбране у купу Кораћа нпр...када се летело да се заустави шут са 8 метара...сад је то доста пасивније...
Ипак...оптимиста сам...и то велики...мислим да је Звездина спољна тројка квалитетнија од пар...и тројка Хен, Јер, Гур ми улива самопоуздање...као и замене Бен, Вит и Рад који солидно одрађују посао. Унутрашњи са изузетком Драг не могу лошије...
Slazem se sa tobom, ja sam bio na utakmici ali na partizanovoj strani, prosto je bilo sramota to sa kartama, nase su ogradili kao da su stoka, jedva ih je hiljadu bilo. Svaka im cast za navijanje, nisu prestajali da navijaju iako je glodara bilo mnogo vise. Ponosan sam na njih. Cudilo me sto O benon nije igrao ( prve tri cetvrtine koliko sam gledao) ili sam ja corav, ali je primetno da mu je u zadnje vreme drasticno opala minutaza, a on je jedno od jacih napadackih oruzija Zvezde. Nije nista izgubljeno, igra se dalje. Napred Zvezdo!!

a ono PRC