POCINJE ODBROJAVANJE. JOS 5,4,3,2,1...0

• Začetnik teme Začetnik teme Reg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Београд је упропашћен,Ђилас је покрао све што је стигао.Имамо Бус Плус,Паркинг сервис је добио зоне,не ради ништа а узима паре,саграђен је блентави мост на Ади а на прилазима направљен свињац и гужва...шта нам још треба да се отарасимо лопова?Додуше,преобучени радикали су подједнак шљам.

Jos samo nekoliko dana i dobijamo novog gradonacelnika Beograda, bar su nam tako obecali predstavnici aktuelne vlasti. Koalicioni partneri u lokalu ih diskretno podsecaju na datu rec, ali ne cujem odgovor.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/270345/DSS-Cekamo-SNS-da-smenimo-Dilasa

Dakle, sta mislite, da li ce 01. decembra Beograd biti oslobodjen?

cekaj, a na koji su 1 decembar mislili? mislim koje godine? nemoj bas bukvalno da ih shvatas, znas, za njih u SNS vazi da oni pricaju bas svasta, a obecavaju jos vise...ne bi se ja previse zauzimao za to kao sigurno obecanje...najavljivali su prvo Cukarica, pa grad. Cukarica, vidim, ceka se nesto...

cekaj, a na koji su 1 decembar mislili? mislim koje godine? nemoj bas bukvalno da ih shvatas, znas, za njih u SNS vazi da oni pricaju bas svasta, a obecavaju jos vise...ne bi se ja previse zauzimao za to kao sigurno obecanje...najavljivali su prvo Cukarica, pa grad. Cukarica, vidim, ceka se nesto...

Pa to pitam...ja sam razumela da govore o 2012., ali izgleda da nesto nisam dobro shvatila.

Back