Mecenaa Domaćin Poruka 3.290 danas u 05:01 - Pocetkom sledece godine prva generacija koja ce sluziti obavezni vojni rok #1 Izvor www.n1.rs Ko ne sluzi taj caci
Black_star Buduća legenda Moderator Poruka 30.889 danas u 08:03 - Pocetkom sledece godine prva generacija koja ce sluziti obavezni vojni rok #2 Na ćacije razbrojs !!
Straks92 Stara legenda Moderator Poruka 91.519 danas u 08:06 - Pocetkom sledece godine prva generacija koja ce sluziti obavezni vojni rok #3 Biće mnogo pumpadžija u kasarni.
GeorgeV Buduća legenda Poruka 37.683 danas u 08:26 - Pocetkom sledece godine prva generacija koja ce sluziti obavezni vojni rok #4 Ау, сад кад војска од њих створи људе, као што је од Вулина! Браво!
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 237.040 danas u 08:48 - Pocetkom sledece godine prva generacija koja ce sluziti obavezni vojni rok #5 Al ce biti cebovanje feminiziranih pepika xixi
M Masno-TkivoInViVo Primećen član Poruka 530 danas u 09:41 - Pocetkom sledece godine prva generacija koja ce sluziti obavezni vojni rok #6 i treba, ove mlade bi ja sve u rat posla da sam vlast.
SajaBg Uvek u pravu VIP Poruka 10.210 danas u 10:37 - Pocetkom sledece godine prva generacija koja ce sluziti obavezni vojni rok #7 Masno-TkivoInViVo: i treba, ove mlade bi ja sve u rat posla da sam vlast. Kliknite za proširenje... To je i glavni plan. Sad političari prave tenzije i zameraju se svima a posle će narod da gine. Tipičan balkanski scenario. Ovde sve ide u krug.
Masno-TkivoInViVo: i treba, ove mlade bi ja sve u rat posla da sam vlast. Kliknite za proširenje... To je i glavni plan. Sad političari prave tenzije i zameraju se svima a posle će narod da gine. Tipičan balkanski scenario. Ovde sve ide u krug.
Black_star Buduća legenda Moderator Poruka 30.889 danas u 11:15 - Pocetkom sledece godine prva generacija koja ce sluziti obavezni vojni rok #8 Masno-TkivoInViVo: i treba, ove mlade bi ja sve u rat posla da sam vlast. Kliknite za proširenje... možda je srećna okolnost što nisi. Џорџи: Al ce biti cebovanje feminiziranih pepika xixi Kliknite za proširenje... ne udaram žene...
Masno-TkivoInViVo: i treba, ove mlade bi ja sve u rat posla da sam vlast. Kliknite za proširenje... možda je srećna okolnost što nisi. Џорџи: Al ce biti cebovanje feminiziranih pepika xixi Kliknite za proširenje... ne udaram žene...
GeorgeV Buduća legenda Poruka 37.683 danas u 11:45 - Pocetkom sledece godine prva generacija koja ce sluziti obavezni vojni rok #9 Masno-TkivoInViVo: i treba, ove mlade bi ja sve u rat posla da sam vlast. Kliknite za proširenje... Тако је! Само се после покваре, па буду против власти.
Masno-TkivoInViVo: i treba, ove mlade bi ja sve u rat posla da sam vlast. Kliknite za proširenje... Тако је! Само се после покваре, па буду против власти.
Победоносцев Stara legenda Poruka 85.702 danas u 11:57 - Pocetkom sledece godine prva generacija koja ce sluziti obavezni vojni rok #10 Докле ова баљезгања, сваке године иста баљезгања, сваке године исто смарање?