Pocetak

lavica83

Zainteresovan član
Poruka
134
Zanima me kako su zene koju su bile udate, verene, izasle iz duge ozbiljne veze krenule ispocetka sa zabavljanjem?
Iako imam tek 29 pomalo sam zaboravila kako se to radi. Dodatna otezavajuca okolnost je sto sam po ceo dan u firmi (recimo i sada petkom popodne) i treba upoznati nekog, ali gde? :P

Sinoc sam slucajno gledao na ARD-u (znaci, ozbiljan TV Program:)), u Nemackoj, u medjuvremenu, Akademski obrzovane osobe se"pronalaze" u vise od trideset procenata...preko virtuelnih medija.
Da li je zabrinjavajuce ili buducnost, ko ce ga znati. Vremena su se promenila...definitivno:neutral:

ja sma bila pogubljena, dezorjenisana, smorena.. prvo sam 3 mjeseca ludovala, izlazila i jednostavno je naisoa taj neko novi..

decko moje drugarice je poceo raditi na novom poslu.. a ovaj moj je dosao da ga obuči..znači puka slučajnost..

tako da se ne opterećuj, nema recepta gdje i kako..

izlazi i druži se kad god si slobodna i naićeš na nekog.. i mani se ovi gluposti "radim od jutra do mraka"... polsije posla imas pola sat za setnju, kavu..

ja sma bila pogubljena, dezorjenisana, smorena.. prvo sam 3 mjeseca ludovala, izlazila i jednostavno je naisoa taj neko novi..

decko moje drugarice je poceo raditi na novom poslu.. a ovaj moj je dosao da ga obuči..znači puka slučajnost..

izlazi i druži se kad god si slobodna i naićeš na nekog.. i mani se ovi gluposti "radim od jutra do mraka"... polsije posla imas pola sat za setnju, kavu..

Ja sam izasla iz jednog teskog braka, pisala sam o tome ovde, i jos tezeg razvoda. Moj ex je dugovao mojoj porodici odredjeni kesh, ja sam insistirala da to vrati, nije imao, na kraju smo potpisali sporazumni samo da ga se ratosiljam :roll:
Srecna sam, ali se osecam usamljeno. Izlazim non stop, ali ne u klubove, a svi mi pricaju da samo tamo mogu nekog da upoznam.

Posle raskida duze veze, ja sam otisla na odmor sama - u nepoznatom pravcu! Da se saberem, preispitam, potvrdim celu situaciju, bez tudjih sugestija i popovanja. I...porasla su mi krila, kad sam tako sa distance videla sebe. Tako samouverena, resena da sto godina nemam decka - srela sam svoju polovinu!!! :D
I tako..nema pravila gde, kako, kada,...desi se, samo drzi srce i oci otvorene. :)

Ja sam izasla iz jednog teskog braka, pisala sam o tome ovde, i jos tezeg razvoda. Moj ex je dugovao mojoj porodici odredjeni kesh, ja sam insistirala da to vrati, nije imao, na kraju smo potpisali sporazumni samo da ga se ratosiljam :roll:
Srecna sam, ali se osecam usamljeno. Izlazim non stop, ali ne u klubove, a svi mi pricaju da samo tamo mogu nekog da upoznam.

Secam se...mislim bar...to je onaj lik sto je voleo mladje i stalno ti ispirao mozak kako nisi dovoljno dobra z anjega, m? :roll:

A gde izlazis inace? Tesko je naci mesto gde je prijatna, opustena atmosfera za osobe starije od 27...gde je moguc razgovor i zez bez pomahnitale mladezi koja trese glavom ko da se oteresa vaski...imam trenutno sl. problem...drugarice sve u ozbiljnim vezama pa im se ne izlazi, te trudne su, rodile..pa moram menjati drustvo...

Mozda neki kursevi stranih jezika, kuvanja, informatike, plesa, prosetaj do galerije, pozorista, opere, otputuj negde na krace, duze, otidji na neki koncert...ako si u Bg-u ima dosta raznih aktivnosti...od sajma automobila, kozmetike...cuda raznih...
Ne libi se da ides sama...sredi se, osmeh na lice, tematika nek te zanima...sve sto radis radis zbog sebe...ako nekoga sretnes, upoznas za druzenje, to je samo +...

I ja cu sama da otputujem negde uskoro...

ja u 23 tamo nisam upoznala nikog niti sam zeljela nekog tamo upoznati..

ne znam gjde zivis ali potrazi kafice za one iznad 25 gdje se takodje izlazi vikendom ali laganica..

evo sa 25 sam prerasla klubove, smorise me..

Ne znam, meni se ne zuri sa vezama, zanima me kako ste se vratili u formu posle razvoda ili veze jer mislim da ce mi to biti najteze.

Neće... najteže će ti biti ako ponoviš grešku, ne mislim na brak... a sa ovakvim razmišljanjem (naći nekoga pošto poto), nema da omane.
A što više budeš jurila, ono što ti treba će ti sve više izmicati... htela sam reći, nemaš pojma ni šta hoćeš, ni šta ti treba. Samo po svaku cenu uleteti u nešto.
Vodi računa, to može da te odvede u drugu krajnost... merila vrednosti se vremenom, naročito posle dugigodišnjeg ropstva, poremete, samim tim i kriterijumi. Žena posle razvoda je kao guska u magli, idealan plen... čak je lakše obrlatiti nego neku glupu klinku. Pašće na prvu lepu reč koja joj se uputi. I tako...

e po splavovima, kafanama i klubovima nikada nisam upoznala nikoga, niti sam imala zelju da upoznam. tj. prilaze, ali nije to- to. uvek sam upoznavala na drugim mestima. bavi se necime, idi negde nevezano za izilaske.

edit nekada stavrno pomislim da su neka poznanstva sudbinska, dese se kada se najmanje ocekuju ili kada se uopste ne ocekuju. nekako, kao da sudbina uredi dogadjaje da bi upoznali onoga koga trebamo da upoznamo i tamo gde treba da ga upoznamo. i nekako kao da te splet okolnosti bukvalno odvuce bas tamo gde treba da budes, na pravo mesto, u pravo vreme. :confused: i kao da je samo tada jako i odrzivo, a sve ostalo su samo prolazni ljudi.

Poslednja izmena:
Za početak se druži ovde sa nama. Kroz slova ćeš upoznavati neke, razmenjivaćate pepe, reputirati se i to. Onda ćeš se upoznavati sa forumašima i kafenisati na razne načine.
Čudi me da ti se već neko nije javio da popričate o tvom problemu.

U stvari, idi na LjiS. Mi ovde smo svi nekako metiljavi.

Zanima me kako su zene koju su bile udate, verene, izasle iz duge ozbiljne veze krenule ispocetka sa zabavljanjem?
Iako imam tek 29 pomalo sam zaboravila kako se to radi. Dodatna otezavajuca okolnost je sto sam po ceo dan u firmi (recimo i sada petkom popodne) i treba upoznati nekog, ali gde? :P
napravi pauzu, posveti se sebi za promjenu,
nema nikakve potrebe trcati iz jedne veze u drugu
osobe koje pocinju nove hobije i idu u nove krugove samo zato da bi nasle momka nezaobilazno djeluju ocajno i kao takve privlace pogresne ljude

ja ti kao party manijak kažem da u klubovima i sličnim mestima ne možeš da upoznaš muškarca koji će ti se dopasti...zapravo, možeš...al ta poznanstva ne traju dugo i nisu vredna pažnje...naročito ne vezivanja za tu osobu...:D

ko što Zlozi reče, traži na nekim totalno drugačijim mestima...kad nađeš vremena od tog tvog posla;)

Ako pitash zene za savet,prvo odbaci misljenja onih koje su razocharane ili shovinistichki raspolozene.Drugo,kako chitam i forum uopshte nije loshe mesto za druzenje i upoznavanje mada chesh one koji ti se svidjaju ti morati da startujesh jer oni tebe verovatno neche a to vechina zena ne voli,sramota ih je ili nisu vaspitane da tako treba da rade.

ovo. :D lepo se namesti samo, citav splet okolnosti samo da bi se dvoje upoznali, jer kao da moraju da se upoznaju.

prvo drugarica, morala je da postoji drugarica, pa da ta drugarica nadje bas tog decka,pa da taj decko dobije bas posao tu gde je dobio i da mu bas treba obuka, da bi drugi decko dosao i da bi nastala veza. :D

e po splavovima, kafanama i klubovima nikada nisam upoznala nikoga, niti sam imala zelju da upoznam. tj. prilaze, ali nije to- to. uvek sam upoznavala na drugim mestima. bavi se necime, idi negde nevezano za izilaske.

edit nekada stavrno pomislim da su neka poznanstva sudbinska, dese se kada se najmanje ocekuju ili kada se uopste ne ocekuju. nekako, kao da sudbina uredi dogadjaje da bi upoznali onoga koga trebamo da upoznamo i tamo gde treba da ga upoznamo. i nekako kao da te splet okolnosti bukvalno odvuce bas tamo gde treba da budes, na pravo mesto, u pravo vreme. :confused: i kao da je samo tada jako i odrzivo, a sve ostalo su samo prolazni ljudi.

Nemam sta da dodam, to je to...

Neće... najteže će ti biti ako ponoviš grešku, ne mislim na brak... a sa ovakvim razmišljanjem (naći nekoga pošto poto), nema da omane.
A što više budeš jurila, ono što ti treba će ti sve više izmicati... htela sam reći, nemaš pojma ni šta hoćeš, ni šta ti treba. Samo po svaku cenu uleteti u nešto.
Vodi računa, to može da te odvede u drugu krajnost... merila vrednosti se vremenom, naročito posle dugigodišnjeg ropstva, poremete, samim tim i kriterijumi. Žena posle razvoda je kao guska u magli, idealan plen... čak je lakše obrlatiti nego neku glupu klinku. Pašće na prvu lepu reč koja joj se uputi. I tako...

:) Baš tako, i to se čeešće događa nego ne. Ja sam sretno rastavljena deset godina, i ma kako sam nakon povrijeđenosti i ljutnje, pokušala biti racionalna, i mene je takvo što obuzimalo Trebala bi sebi ugađati i izlaziti i družiti se bez pritiska i očekivanja posebnih

Nakon braka muskarce sam uglavnom upoznavala preko prijatelja. Neke namerno ( drugarice su namestale ta upoznavanja) a neke slucajno. Nisam bila spremna za vezu i to bih svakome dala do znanja kroz salu ili direktno. Nisam se libila da izadjem sa onima koji su bili interesantni. Izlazak na pice ili veceru nista ne znaci, a ipak izostri sliku o oboma.
Posle brodoloma retko ko ce opet poci na krstarenje:), pa tako je i meni bilo potrebno da zaboravim lose da bih videla nesto dobro i da bih se upustila i prepustila.
Sada gledajuci unazad smatram da se ne treba povuci, ubedjivati sebe kako je bas dobro biti singl, traziti stalne prednosti takvog zivota, apriori odbacivati ljude koji pokazuju interesovanje. Vreme prolazi, a niko nikoga nece da ceka.
Eto postoji u gradu i skola kuvanja za singl ljude, a to meni zvuci bas insirativno kao u Julia&Julia filmu ili kao u Nasoj prici kad Misel Fajfer posle kraha na kursu kuvanja upoznaje tipa....

Back