Pocetak veze i prosidba?

Movie Cigarette GIF by TIFF

Mozda jer je to zenama sexy.

Sto se teme tice... Bolje i to nego kada se veze razvuku, pa traju godinama, veridba, brak ni na vidiku... ovako bar probali ne ide, cao...

Naravno da znaci prsten, nakon godinu, dve covek uglavnom zna da li vidi sebe u tome ili ne, sta zeli od te veze... Cim se nista ne preduzima, to je samo gubljenje vremena, a nije lepo da se nekom oduzima vreme.:nono2:
Kako ti stojis s vremenom ovih dana? z:mrgreen:

Pa sigurno, pravi se vazan. Kao i zene sa noktima na volanu pored oznake, bmw, audi.. :zper:
I ne vole samo sponzi satove :mrgreen:

Tacno, ali se kod muskih to bas oduzi, dok oni shvate da je ona prava.... prodju godine. Mada slazem se da se ne treba zuriti, zato sam i rekla godinu dve. Dovoljno da vidis da li je to, to ili nije.

Na instagramu je sve fejk.. :D
Ok. Sat moze. Nije to neka cifra. Ima za male pare lepih muskih satova.

Listam instagram jednog (bivseg)) druga, lik je najgori covjek u zivotu kojeg sam upoznao, zaprosio je djevojku, objavio na instagram, bilo hiljadu lajkova, slikali se na nekim egzoticnim destinacijama... i raskinuli posle 3 mjeseca.... hahaha moram priznati da mi je milo ( ne djukanovic)
I vidim juce na instagramu nasao novu djevojku i zaprosio je ne znam jesu li 2 mjeseci u vezi hahahaha
Sta je to ljudi? Ovaj bivsi drug ima neki fetis na prosidbe ili ne moze da yebe bez prstena?
Sta vi mislite? Da li treba odredjeno vrijeme da bi se zaprosila devojka?
Zene, da li vam prsten znaci?
Mladiću, jesi li pitao svoje roditelje koliko su "išli" pre nego su stupili u brak?
Ogroman broj ljudi koji su stupili u brak, a generacija su naših roditelja, stupili su posle nekoliko viđenja, pre nego su imali ijedan seks.
Ogromnoj većeni njih ništa to nije falilo da irzode decu i nastave da žive u braku.
Ponekim i jeste, al malom broju.
Tvoj drugar, makar bio smrad, sasvim je u pravu.
U tim devojkama je problem.

Mladiću, jesi li pitao svoje roditelje koliko su "išli" pre nego su stupili u brak?
Ogroman broj ljudi koji su stupili u brak, a generacija su naših roditelja, stupili su posle nekoliko viđenja, pre nego su imali ijedan seks.
Ogromnoj većeni njih ništa to nije falilo da irzode decu i nastave da žive u braku.
Ponekim i jeste, al malom broju.
Tvoj drugar, makar bio smrad, sasvim je u pravu.
U tim devojkama je problem.
ne seri

Back