Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
Све форумаше са запада очекујем на дружењу
када се буде организовало окупљање форумаша
бићете ми драги гости
бићете ми драги гости
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije bas 20...ah..generacije i generacije ce se jos morati promjeniti...da bi se neke stvari izbjegle...roditelji su jos zivi,mnogi od njih bili u ratu,i svoju mrznju prenose na potomke..sa obje strane..zato ce ti danas jedan misoni reci da mrzi hrvate,a pojma nema sta se dogadjalo..poanta je da je ipak postalo bolje nego prije recimo 10 god..i to ti ja koji sam u Vukovaru pohadjao i zavrsio srednju mogu potvrditi..danas nista cudno nece biti ako vidis Hrvate i Srbe u istom drustvu..a toga sad ima na pretek..ili da izlaze u iste kafice...to prije nije bio slucaj,vjeruj mi...sad je normala...ali jos ce puno vode dunavom proteci dok se mnoge stvari nestabiliziraju...to moramo biti svjesni i mi i vi..Pa i jeste razumljivo, mada opet sa druge strane 20 godina je proshlo, doshle su generacije koje se rata ni ne secaju. Nisam rekao da ovde ne moze ama bash nishta da ti se dogodi(pogotovu ako provocirash) vec sam rekao da su za to tamo daleko vece shanse. A shto se tiche ljudi u Bg-u, oni jesu mnogo opushteni. Opushtenije od njih retko gde bi mogao da nadjesh. Mnogi od njih se uopshte ne loze na naciste,politiku i ostale gluposti.
ma ja sam trazio samo argumenat za ono sto si napisala o ozljedjivanju Srba pri posjeti..ali ok,nebitno,shvacam sta oces reci...kao i ti i ja mogu odgovorno da tvrdim da nisam bacao kamenje na nikoga,a ne na Srbina ili autobus..ja ne kazem da se ne dasava u Srbiji.....to sto trazis argumente za sve ono sto si boldovao..to su stvari koje su hiljadu puta iznosene...nemam ni zivaca ni volje da kopam.i ti znas za vecinu slucajeva nije poenta sad u iznosenju svih tih stvari
vec poenta negiranja sa jedne strane...vase
stalno gard za odbranu jer se osecate ugrozeni
ako je kamenovan autobus a ti znas
pa kazi brate jeste
ako je obde kamenovan autobus
ja cu ti odmah reci jeste..kamenovan je..i stvarno mislim da je to grozno
dakle poenta nije u poentiranju..vec u normalnoj komunikaciji
da ima ljudi u hrvatskoj sa super iskustvom...ja ne kazem da nema..ali kazem da ima i drugacijih slucajeva
nemam nameru da sad procentualno izvodim brojke i statisticki obradjujem gde ima vise........dovoljno je porazavajuce sto ima
i to je to
nema tu skriveno vi ste na tapetu..mi nismo
sustina je prihvatanje svega sta svaka drzava i narod nosi sa sobom
mooje subjektivno misljenje je da smo mi srbi..prihvtanjem onoga sta jesmo sta smo uradili ili ne uradili prilicno sebi zakomplikovali zivot i spustili su nas na kolena...ali je dobro to sto cemo se dici.....ja svakog od vas mogu da pogledam u oci i kazem da se ne stidim nicega...da odgovono tvrdim da kamen na neciji autobus nisam bacila i da taj baceni kamen ako je to ucnio neki od mojish sunarodnika..mene boli..i ja ga stidim.......da li se ti stidid vaseg kamenja.......to je poenta
Све форумаше са запада очекујем на дружењу
бићете ми драги гости
Ironija, ili?
не код нас Срба гостопримство је традиција
Sumnjivo. I to mi lici na ironiju, ali dobro sad.
U septembru mozda svratim do Novog Sada da nekoga posjetim, pa cu testirati to gostoprimstvo.
Sumnjivo. I to mi lici na ironiju, ali dobro sad.
U septembru mozda svratim do Novog Sada da nekoga posjetim, pa cu testirati to gostoprimstvo.
Samo nemoj da baljezgash ovako kao shto inache radish i sve ce biti ok![]()
добро дошао
Е ДА ТИ СИ МИ ОБЕЋАЛА ДА ЋЕШ ДОЋИja i prije..zna drug Pinki..
ja i prije..zna drug Pinki..
ЗАПАДЊАК ОВО ЈЕ ЛИЧНО ЗА МАРКУ03
Dogovorili ste se da se nadjete negdje?![]()
па слала ми неке пп и спомињала пријатеље које има а ја их једва чекам
да видим тај нарко лоби како ћу им и нану и тату
добро дошао
lazes...nikakve ja drugare nisam spominjao ni da cu doc sa ikim,sta ti treba to laganje..ti si meni pisao da ja neznam di je klisa,ja sam samo napisao da znam dosta ljudi iz Nsa i itekako znam di je Klisa..jos sam napisao 200dindji od Spensa taksijem...
Mile sa Klise..jednom si me nazvao jednim nazivom(necu reci kojm)..ajmo predpostaviti da si pogodio..takvi ljudi kako si me nazvao imaju mnostvo kontakata...neke stvari nepitaju za nacionalnost....mnostvo ljudi iz NSa znam..ne bas ugodnih ljudi..a u Klisi sam bio,200 dindji taksijem od Spensa..znam ljude i u Klisi MILE...ljude koje zaboli jesam Hrvat..jer posao nas je spojio....novci su u pitanju MILE..a slika ti je bas lijepa....
Imat ces priliku MILE da mi u facu kazes da sam Ustasa...ooo imat ces...nikad neznas tko je sa druge strane monitora...
Ajde papane..do vidjenja