Salvantis
Iskusan
- Poruka
- 6.475
Pa dobro muzicar se malo zbunio zbog teme, cak je i LDP-ovce nazvao kloVnovimajoca111:Tesko da su mogli podici kurs da su menjali evre, pre ce biti da su menjali dinare!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro muzicar se malo zbunio zbog teme, cak je i LDP-ovce nazvao kloVnovimajoca111:Tesko da su mogli podici kurs da su menjali evre, pre ce biti da su menjali dinare!
Salvantis:Nemoguce je ne primetiti neopisivu navalu LDP klonJova, goru cak i od referenduma o ustavu, ili samih izbora.
Prepoznajemo tebe dziberu, ti si ona ovca u trecem redu, levodziber:Prepoznajete li se?![]()
dziber:Bio klon ili ne vrlo je zabavno pratiti radikalska naklapanja.
Jos jedan primerak klonJiranog idiota (jos gluplji od prethodnog) se sam upecaood mene zavisi:OPA,PA KO SE TO NAMA UPLASIO OD SVE VECEG BROJA CLANOVA I SIMPATIZERA LDP-a.
NEMOJTE DA SE SEKIRATE RADIKALCICI NECEMO MI VAMA NISTA,SAMO CEMO SVE OVE VASE LUDAKE MALO DA LUSTRIRAMO................SAMO OPUSTENO
Da,da,da svi su se uplasili od sve veceg broja clanova i simpatizera ldp-a.od mene zavisi:OPA,PA KO SE TO NAMA UPLASIO OD SVE VECEG BROJA CLANOVA I SIMPATIZERA LDP-a.
NEMOJTE DA SE SEKIRATE RADIKALCICI NECEMO MI VAMA NISTA,SAMO CEMO SVE OVE VASE LUDAKE MALO DA LUSTRIRAMO................SAMO OPUSTENO
Ti bi samo da ratuješ. A Narodna banka je spasla kurs, kad već pišeš o tome, žrtvujući nešto deviznih rezervi da ne bi bilo još gore.Salvantis:Ma jok, to Toma Nikolic kupuje evre i tako obara kurs dinara, sram da ga bidne![]()
A u tome mu pomaze Mladjan Dinkic, i N.banka Srbije![]()
E svasta; odakle izvuce zakljucak da je ova tema 'poziv na rat' (nadam se da se zezas, mada nisam siguran).nesha taxista:Ti bi samo da ratuješ. A Narodna banka je spasla kurs, kad već pišeš o tome, žrtvujući nešto deviznih rezervi da ne bi bilo još gore.
Dobro je da se upecao i jedan spavacki primerak klonJa, lik koji je bio prakticno neaktivan od izbora, a sad se 'gazda' setio da ima i njega u rezervi.Buduca_Srbija:Tako je: LDP diže kurs evra i drma padom akcija na berzi!
Dok Koštun Jugend razmišlja o svesrpskoj sabornosti:
Stvarno si bljak. Lepo ti ljudi kazu da si klon, klonova. Pogledaj se u ogledalo. Pljunuta si cedica sa malim m. Idi bre. Bljak. Al, nisam radikal samo da znas. Al, nemam nista protiv. Pa taj tvoj pdl je 2 (dve) OO. 8)od mene zavisi:OPA,PA KO SE TO NAMA UPLASIO OD SVE VECEG BROJA CLANOVA I SIMPATIZERA LDP-a.
Salvantis:A zamisli da se ukrste Fagy i Polly, kakav bi to Kira bio !!!
Tacnije sto da zamisljamo kad se taj hermafrodit vec izukrstao i izrodio mnogo klonJova...
Hm, stvarno nemam pojma sta si Teo da kazes :shock:dziber:Lav
Bio jednom jedan lav...
Kakav lav?
Strasan lav,
narogusen i ljut sav
Strasno, strasno
Vise je u pitanju devolucija (hermafroditi su uglavnom jako prosti organizmi).Torrente-BG:Krivo ti salvantis sto je Polly,Fagy,Kira itd evoluirao i moze sam sebe da oplodi.