POCEO RAT ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
clone-dvd-elby-screenshot.jpg

dziber:
Prepoznajete li se? :)
Prepoznajemo tebe dziberu, ti si ona ovca u trecem redu, levo :D

Uostalom vise puta smo utvrdili da si klonJ, iako neces da kazes ciji, cak si i sam priznao....
dziber:
Bio klon ili ne vrlo je zabavno pratiti radikalska naklapanja.

...tako da pocinjes da smaras, a tvoje klonJovske gluposti nam nisu mnogo interesantne; pusti malo i druge klonjove da navrate na temu (ima vas jos dosta).

Ma razumem ja da si ti malouman (verovatno i drogiran) pa imas potrebu da se histericno smejes (sto se kaze k'o lud na brasno), ali ti meni vise nisi ni smesan nego krajnje dosadan (mozda ipak negde na ivici zalosnog i odvratnog).

DakleM, dziberu, znam da je sustina takvih klonJova da spamuju forum, al' smaras...a ti ako bas imas medicinsku potrebu, nastavi; mozda neko jos nije uvideo koliki si dziber (mada sumnjam :roll: )

od mene zavisi:
OPA,PA KO SE TO NAMA UPLASIO OD SVE VECEG BROJA CLANOVA I SIMPATIZERA LDP-a.
NEMOJTE DA SE SEKIRATE RADIKALCICI NECEMO MI VAMA NISTA,SAMO CEMO SVE OVE VASE LUDAKE MALO DA LUSTRIRAMO................SAMO OPUSTENO
Jos jedan primerak klonJiranog idiota (jos gluplji od prethodnog) se sam upecao :D
Rekoh ja :)

I da, zavisnik, izkljuci caps, mozda si glup i drogiran, ali valjda ne bas toliko, hm?

Lav
Bio jednom jedan lav...
Kakav lav?
Strasan lav,
narogusen i ljut sav
Strasno, strasno

Ne pitajte sta je jeo.
Taj je jeo sta je hteo
- tramvaj ceo
i oblaka jedan deo
Strasno, strasno
Isao je na tri noge,
gledao je na tri oka,
slusao je na tri uva...
Strasno, strasno
Zubi ostri, pogled zao,
on za milost nije znao
Strasno, strasno
Dok ga Brana,
jednog dana,
nije gumom izbrisao.
Strasno, strasno

Dusan Radovic

Buduca_Srbija:
Tako je: LDP diže kurs evra i drma padom akcija na berzi!
Dok Koštun Jugend razmišlja o svesrpskoj sabornosti:
Dobro je da se upecao i jedan spavacki primerak klonJa, lik koji je bio prakticno neaktivan od izbora, a sad se 'gazda' setio da ima i njega u rezervi.
Ako, i to pise u mom opisu klonJiranja u uvodnom postu, a potrebna je i raznovrsnost :D

Ybte ovde ima materijala za knjigu (i knjiZu :) ).

od mene zavisi:
OPA,PA KO SE TO NAMA UPLASIO OD SVE VECEG BROJA CLANOVA I SIMPATIZERA LDP-a.
NEMOJTE DA SE SEKIRATE RADIKALCICI NECEMO MI VAMA NISTA,SAMO CEMO SVE OVE VASE LUDAKE MALO DA LUSTRIRAMO................SAMO OPUSTENO
Stvarno si bljak. Lepo ti ljudi kazu da si klon, klonova. Pogledaj se u ogledalo. Pljunuta si cedica sa malim m. Idi bre. Bljak. Al, nisam radikal samo da znas. Al, nemam nista protiv. Pa taj tvoj pdl je 2 (dve) OO. 8)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back