ПОЧЕО ЛОВ НА ГЕЈЕВЕ У АВГАНИСТАНУ: 'Убијају нас БРУТАЛНИЈЕ него остале'

Onda je bila bolesna od početka, zar nije trebalo da dobije psihološku podršku i lečenje, a ne niz operacija kojima nije ništa postigla, jer problem je i dalje bio tu?
e vidite, ne mora da znači...

recimo psihijatrija odobrava sodomiju iliti opštenje sa životinjama ako je muško u zatucanoj oblasti gde žena nema ili se čeka da poodrastu.

Za Balkan je uvedena granica 25-ta godina života.

Tako jedan Šarplaninac, dok smo služili vojsku, prepričavao nežnu ljubav sa izvesnom Marijom voda na usta da ti podje. Pitam ja njega - pa jel si joj se javio ili pismo napisao? A on reče - pa to mi bila ovca, nema je više završila na ražnju.

Zato gradjanstvo po Beogradu izbegava jagnjetinu, čude nas bosanski Srbi kad je hvale, mi ipak ne bi...

Poslednja izmena:
Kasmo kod vojske....

Mnogo to godinu dana veštačkog života. Kao nisi u zatvoru al probaj da izadješ. Ko ova demokratija - imaš pravo da priĉaš o nepravdi al probaj da menjaš.... e cvrc... pola države skoči na tebe... ugrožavaš im prihode...

elem nebitno..
ono što sam ja hteo da ispričam je da se dešavalo periodično, na postrojavanju na zastavi, da je komandant kasarne u mikrofon, onako pted svima, čitao po imenu i prezimenu (ali ne i adresu, broj telefona ili sl.) imena vojnika kojima prenkinuto služenje vpjnog roka zbog felacia noću kad dežurni oficir obilaxi da li su budni požatni i zamenik dežurnog po hodnicima...

Mi smo se uglavnom cetekali kada bi to bila najvažnija vest za kasarnu. A smejali su se i ovi naši oficiri sem par nekih što svoje u kući nasmejane nisu videli pa sad jadni ne znaju kako se to radi.

Onda bi,posle zastave, sevale medjusobne ponude oko skraćenja vojnog roka, uglavnom prema onima koje ne gotiviš,ali bi se prepirali ko će da čučne, svi bi da budu driga strana...

:rotf:

e vidite, ne mora da znači...

recimo psihijatrija odobrava sodomiju iliti opštenje sa životinjama ako je muško u zatucanoj oblasti gde žena nema ili se čeka da poodrastu.

Za Balkan je uvedena granica 25-ta godina života.

Tako jedan Šarplaninac, dok smo služili vojsku, prepričavao nežnu ljubav sa izvesnom Marijom voda na usta da ti podje. Pitam ja njega - pa jel si joj se javio ili pismo napisao? A on reče - pa to mi bila ovca, nema je više završila na ražnju.

Zato gradjanstvo po Beogradu izbegava jagnjetinu, čude nas bosanski Srbi kad je hvale, mi ipak ne bi...
I moja rodica se ubila.Par puta na psihijatriji bila..pa dali lijekove za zivce i haj ko uzimala je redovno.Ljudi kontali popravila se.Jedan dan sa zgrade se bacila.

I moja rodica se ubila.Par puta na psihijatriji bila..pa dali lijekove za zivce i haj ko uzimala je redovno.Ljudi kontali popravila se.Jedan dan sa zgrade se bacila.
da, jednom li se počne s jakim medikamentima vraćanja nema.
To je jednako ubistvu.
Valjda je terapiju prepisao konzilijum?

A onda, zq opšte stanje takve osobe, okolina oprečnih shvatanja takodje otežava. 99% njih misli da sa tom osobom "ne mogu da se prave pare" ili da se "dobija politički stav mesec dana pred glasanje jer se meri svaka reč"

Bača bazi na dari jeziku, jednom od zvaničnih jezika u Avganistanu, u bukvalnom prevodu znači "igrati se sa decom". Taj izraz, međutim, označava dramatičan fenomen koji pogađa dečake od 7 do 18 godina koje oblače u žensku odeću i od kojih se traži da igraju pred bogatašima koji ih kupuju ili otimaju, kako bi im služili za seksualno maltretiranje.

"Bača bazi" – deca igračke ili dečaci koje kupuju bogataši u Avganistanu

Izvor je RTS, postavljen je link

da, jednom li se počne s jakim medikamentima vraćanja nema.
To je jednako ubistvu.
Valjda je terapiju prepisao konzilijum?

A onda, zq opšte stanje takve osobe, okolina oprečnih shvatanja takodje otežava. 99% njih misli da sa tom osobom "ne mogu da se prave pare" ili da se "dobija politički stav mesec dana pred glasanje jer se meri svaka reč"
Ma sizofrenija..bilo je na netu.Jos je nazvala neke ljude i rekla da odlazi odavde.

Back