Почело узорковање ДНК у КИНИ!

Poruka
9.345
Дакле, ТРАЖИМ ЦУРУ ЗА БРАК, није омануо ни овај пут!
Сетимо се његове пријашње теме, на коју су се многи смејали:
https://forum.krstarica.com/threads...vog-sbetskog-poretka-vezana-za-koronu.907107/

Е, па, данас у ПОЛИТИЦИ, можете прочитати, ОВО

http://www.politika.rs/scc/clanak/4...156-nukleinskih-testova#comment-message-modal
У Вухану јуче извршено 1.146.156 нуклеинских тестова

недеља, 24.05.2020. у 15:10
w_56087359.jpg

(Фото ЕПА/ LI KE)
ПЕКИНГ – У кинеском граду Вухану, одакле је крајем прошле године почела пандемија коронавируса, јуче је извршено 1.146.156 тестирања на нуклеинску киселину, саопштили су данас надлежни, преноси Танјуг.
Како наводи Ројтерс, претходног дана број тестираних је износио 1.470.950.
Кампања са циљем идентификовања асимптоматичних преносилаца заразе коронавирусом у Вухану је почела 14. маја, будући да се, пошто су 8. априла укинуте најстроже мере изолације, 9. и 10. маја тамо појавила група новозаражених.

ПРЕВЕДЕНО ЈЕ СА ТЕСТОВИ, АЛИ ОЧИГЛЕДНО СЕ РАДИ САМО О УЗОРКОВАЊУ, ТЕСТОВЕ ЋЕ РАДИТИ НАКНАДНО, И ОНИ НИКАД НЕЋЕ БИТИ НИ ВИЂЕНИ.

Молим да остане посебна тема, јер је ово ипак вест, и то агенцијска па завређује и посебну пажњу.

мени је сасвим нормално да се то тако ради и ја бих волонтирао свој узорак да сам прележао или да сам отпоран на корону. Ја то видим као нешто позитивно за све људе јер сакупљено знање може многима да помогне.

pa moraju naravno da testiraju da vide koji ljudi su zaraženi a nemaju siptome da...prvo da bi ih stavili u krantin jer nebitno što oni nemaju simptome zarazni su...A drugo jludi koji su zaraženi a nemaju simptome možda imaju neki enzim koji bi mogao da pomogne onima koju su kritičnom stanju...Jedina zavera tu je protiv širenja virusa

мени је сасвим нормално да се то тако ради и ја бих волонтирао свој узорак да сам прележао или да сам отпоран на корону. Ја то видим као нешто позитивно за све људе јер сакупљено знање може многима да помогне.
ili da odmogne ovisi kako i ko ga koristi

Па наравно да ћете сви дати на крају свој ДНК, и да ћете моћи бити ПРЕПРОГРАМИРАНИ наноботроботима, које ћете примити у вакцини. Наравно....
I šta posle,posle?Postaćemo Borg kolektiv,pričaćemo svi u jednom glasu i Putovati svemirom u kockastom brodu?

Ne mora krv, DNK se uzima brisom obraza. I nije ti bitno, bitno je da se uzme sistematično, odjednom, da se zna čiji je koji za svih
7 000 000 000 ljudi, a ne da ja čekam da ti dodješ jednog dana da vadiš krv.

VAKCINA ZASNOVANA NA RNK!

Pa krv ti je najlakše, beba čim se rodi uzmu krv. Kako će brid da ti uzmu. Ja nisam išao kod lekara 20god al za 20god sam dao krv jedno 50x

Back