ПОЧЕЛО ЈЕ: Тексас и Мисисипи укинули маске, Бајден полудео: "То су неандерталци"!

Za isfrustrirani seljaci od nemaštine koji ne da mislu nego lično znaju da u Americi postoju samo Nueva York, Čikago i Vošing Ton (stariji se sećaju Džej Ar-a iz Dalasa)

southcarolina.jpg

Južna Karolina

manastir-Zavala-pogled.jpg

HercegBosna, odavle dolaze naučeni za bizmis ko u Americi, imali gde vježbat, prostranstvo...

Poslednja izmena:
Ја имам теорију да су неандерталци били паметнији и способнији од хомо сапиенса, али да је хомо сапиенса било далеко више, па се мали поток (неандерталци) улио у реку (хомо сапиенс), али смо ми европејци (не ЕУ еуропејци) и жутаћи (кинези и јапанци и којер(ан)ци) задржали мали проценат гена неандерталаца, па смо зато виша раса од разних африканера, абориџина и осталих старих Гвинеја. Захваљујући неандерталском гену. Зато је глупо да матори упишанко користи израз неандерталац за увреду.
Jel si čitao "Pleme pećinskog medveda" lep roman, meni se svidja.
Ima i nastavak (ne mogu da se setim naslova) i lik koji se odaziva na ime Tonolan :D

Ако корона не постоји или није опасна, од чега је помрло пола свештенства СПЦ, од промаје?

Глупи људи су глупи, њима нема помоћи. Не треба им пружити ни лекарску помоћ, кад се заразе, јер су најпаметнији и боље знају од лекара.
Od krstenice :lol: ?
Ako korona postoji, zašto ste zatvarali za uskrs 2020. kad je bilo 20 bolesnih, a niste za božić 2020. kad je bilo 200,000 zaraženih
Zbog promaje.

Back