ПОЧЕЛЕ ПРЕТЊЕ СРБИЈИ! ДОКЛЕ?

Уопште не знам шта се цимате, а у крајњој линији то и није претња. Што неко рече, не морају да се играју са нама. Не морамо ни ми са њима.
Дакле Ори ХРен, ако се не варам, нас ту нешто условљава... Ми ионако нећемо, и мирна Бачка!
Јесте чули за ону изреку
Хвала ти к'о Цобелу!

Лепо човек рекао да и да дубимо на трепавицама наредних 25 година нас неће примити у свој клуб и шта се онда узбуђивати.

Ево, погледајте шта браћа Кинези имају
CCTV2.jpg

Duh Sekire:
Уопште не знам шта се цимате, а у крајњој линији то и није претња. Што неко рече, не морају да се играју са нама. Не морамо ни ми са њима.
Дакле Ори ХРен, ако се не варам, нас ту нешто условљава... Ми ионако нећемо, и мирна Бачка!
Јесте чули за ону изреку
Хвала ти к'о Цобелу!

Лепо човек рекао да и да дубимо на трепавицама наредних 25 година нас неће примити у свој клуб и шта се онда узбуђивати.

Ево, погледајте шта браћа Кинези имају
CCTV2.jpg

Ово је иначе право архитектонско чудо у Кини....... знам за тај пројекат, али не знам да ли су успели да га изграде ???

Lacibg:
Поређење и питање ти није примерено ни мало. А ево појаснићу га ја :
Да ли је Ђинђић био значајнија личност од наведених у светским размерама ? А питање је постављено због мерења реакције. Сасвим просто.

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4188394&postcount=60

Забадава се трудиш Лаци, не може он то да докучи. Много је то за њега... За њега и њему сличне историја почиње 5.октобра, ништа пре тога није постојало (осим Тита и Стамболића). Као што ни данас не знају да је за скупштинску већину потребно имати 126 посланика.

Atreid:
Predsednik Republike

Član 83.

Predsednik Republike:

8. na predlog Vlade, kada su na delu teritorije Republike Srbije ugroženi bezbednost Republike Srbije, slobode i prava coveka i gradanina ili rad državnih organa, proglašava vanredno stanje i donosi akte za preduzimanje mera koje takve okolnosti iziskuju, u skladu sa Ustavom i zakonom;

===============
E, pa je@i ga sad, ja ne znam kakav je ustav Amerike, Svedske i Indije ali nas (stari, a isto je i u novom) kaze ovo iznad u clanu 83. A, kud ces veceg ugrozavanja rada drzavnih organa od atentata na Predsjednika vlade.

Tako, da kad diskutujes o ovome onda se potrudi pa nesto i procitaj, nemoj samo ponavljati gluposti iz Kurira ko papagaj.

Ако неко лупа глупости овде, то сте ви следбеници и обожаваоци лика и "дела" једног болесно амбициозног наркомана, за кога нико није дао рационално објашњење одакле једном незапосленом дрматругу, без икаквог дела, толика лова, џипови, телохранитељи и стан!

Чиме је то био угрожен рад државних органа?!

Ванредно стање није било проглашено ни за време варварског бомбардовања НАТО-а 1999. године!

Lacibg:
После Џона Кенедија убијена су му и два брата ...
Овог другог, Едварда, су покушали да убију, али је преживео ( званично, била је аутомобилска несрећа, али...).

Џон млађи страдао је у авионској несрећи, (авион му се срушио из непознатих :roll: разлога) а Робертов син страдао је на скијању, наводно ударио у дрво.

Има још један, не сећам се тренутно чији, син, такође, наводно умро од предозирања...

Ако неко мисли да је све то, тако, случајно...

filatelista:
nema to više Srbija, sad imaju samo neki pojedinci, koje policija apsi kad ih sa time ufati.
Ти као да си из ДСС колико си необавештен! Јединица је опет формирана и у директној је команди министра полиције! Било је и на вестима! Погледај сајт www.crveneberetke.com

Back