Јесте, ево узимала је тадашња СРС кинту од Мишковића, хтели смо сви већу лову, платила нас је ЦИА и све остало...
Али ово је тема о Вождовцу и хајде да се вратимо на тему!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јесте, ево узимала је тадашња СРС кинту од Мишковића, хтели смо сви већу лову, платила нас је ЦИА и све остало...
Citajuci komentare,bivsih SRS-a,a sadasnjih SNS-a,prosto mi se namece pitanje..a zasto su se oni pokarabasili,njihovi politicki stavovi su prakticno identicni..evo Djuka stalno pise da oni nesto izjavljuju da bi privukli nove birace,a u stvari tako ne misle..tj. njihovi stavovi su isti kao i dok su bili u SRS..jedino sto su se odrekli vrhovnog vodje i Kavlobaga,Vilovitice,Kavlovca i to je sve.
Znaci ,jedini razlog raskola i izdaje kuma je da segrt postane kalfa i to je to....ne znam dali se Djuka slaze sa ovim ????![]()
Toliko ima razlika ali vam ne ulazi u uho, ili su vam oci zatvorene!
Ili, mozda se i vi slazete sa onim mangupom koji ne vidi nijednu drugu razliku osim da sada imamo radikale, i radikale koji se kupaju![]()
Заједничко нам је оно што је заједничко свим Србима, или би бар требало, патриотизам.
Сада остало је различито, ми рецимо не желимо велике вође и Маове црвене (или плаве) књижице (или књижурине).
Остало је исто...
Original postavio Alekasandar3
Заједничко нам је оно што је заједничко свим Србима, или би бар требало, патриотизам.
Сада остало је различито, ми рецимо не желимо велике вође и Маове црвене (или плаве) књижице (или књижурине).
Остало је исто...
I dalje mislim da si genije![]()
Конвенција Српске напредне странке у Сава центру
Позивамо све чланове и симпатизере да присуствују конвенцији Српске напредне странке под називом "Будућност почиње данас" која ће се одржати 22.марта 2009.године у Сава центру са почетком у 11 часова.
Sastavni deo Pravilnika Foruma Krstarice je
- Pravilnik za postavljanje sadržaja korisnika.
Šta je zabranjeno?
- promocija određenih političkih partija, njihovih lidera ili članova