комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
Почела наплата царине за акцизне робе на граници са Косовом* >>> http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=12&dd=20&nav_category=640&nav_id=670600
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
диплома се тврдо држи договора -не попушта
Није много битно ко је егзекутор, веома битно је ко је поставио заседу.
ако знаш ко је поставио заседу а знаш онда је заобиђеш и удариш је са леђа-увек има решење само ако хоћеш да се потрудиш да га урадиш
Све је то заслуга комуниста и демократа.
Почела наплата царине за акцизне робе на граници са Косовом* >>> http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=12&dd=20&nav_category=640&nav_id=670600
Не лажи, него је заслуга СНС и СПС.
Комунистичка партија нажалост није прешла цензус, а Демократска странка није на власти.
Царину сте увели ви, "СрБски националисти", који сте глас дали Томи Дипломи, вашем Војводи.
Објасни ти то овим титиним југословенима.
"Ukoliko sa druge strane bude bilo opstrukcije, spremni smo da suspendujemo sporazum o integrisanim prelazima", rekao je Pavićević
Не лажи, него је заслуга СНС и СПС.
Комунистичка партија нажалост није прешла цензус, а Демократска странка није на власти.
Царину сте увели ви, "СрБски националисти", који сте глас дали Томи Дипломи, вашем Војводи.
Нова комунистичка власт 6. марта 1945. забрањује повратак протераним Србима и Црногорцима на териорију Косова Одлуком о привременој забрани повратка колонистима. Аутономна Косовско-Метохијска Област (АКМО) званично је проглашена 10 Јула 1945. године.
@ Eremita
Када шлепер дође са акцизном робом из Републике Србије на границу са Косовом* , Еулекс и косовски цариници, (уколико је роба акцизна) заводе регистрациони број возила, ударају печате на пропратне сокументе, и уколико се шлепер не појави на царинском терминалу у јужном делу Косовске Митровице, следи новчана казна и забрана за тог превозника да уђе на Косово* (не знам у ком трајању).
То је оно што је ДАЧИЋ, кога је "за преговоре са Приштином" овластио Тома Диплома, потписао код Лепе Уније у Бриселу.
Ставио је потпис на комплетан план Мартија Ахтисарија, чиме се Србија одрекла Резолуције СБ УН 1244.
Јесте, јесте. Шиптарима су покрајину направили Недић и Љотић. Чињеница.
@ Eremita
Када шлепер дође са акцизном робом из Републике Србије на границу са Косовом* , Еулекс и косовски цариници, (уколико је роба акцизна) заводе регистрациони број возила, ударају печате на пропратне сокументе, и уколико се шлепер не појави на царинском терминалу у јужном делу Косовске Митровице, следи новчана казна и забрана за тог превозника да уђе на Косово* (не знам у ком трајању).
То је оно што је ДАЧИЋ, кога је "за преговоре са Приштином" овластио Тома Диплома, потписао код Лепе Уније у Бриселу.
Ставио је потпис на комплетан план Мартија Ахтисарија, чиме се Србија одрекла Резолуције СБ УН 1244.
репкатако је то кад државу даш аналфабетама и шатро патриотама који не знају где им је ..пе а где глава
Јбт........... ем сам ти увеличао, ем сам болдовао, ем сам офарбао у црвено...... И ТИ јОПЕТ ТРАБУЊАШ....... па иди бестрага.......
![]()
Па добро, ти веруј том напредњаку, или већ шта је, Павичевићу...
До три и по тоне може?!
Па добро, aкцизна роба коју довозе мала доставна возила до 3,5мt неће се неко време царинити и јел си срећан због тога?
А, можда и не знаш која је разлика између акцизне робе ( цигарете, алкохол, гориво, кафа, чоколада, итд.) и не-акцизне робе (кромпир, пасуљ, лук, јужно воће, итд. ).
Искрено, не знам шта си то тако важно болдовао, па да ме тераш бестрага, баш сам "збуњен" Мито да знаш..
Цитат који си навео је ЛАЖАН.А војвода диплома парафира оно што је договорила Србска емиграција из Чикага.
Pitaće: di su naši novci.Па добро, извини за оно "бестрага" - ИПАК МИСЛИМ ДА ЈЕ НАЈБОЉЕ ДА САЧЕКАМО И ЧУЈЕМО ШТА ЋЕ РЕЋИ СРБИ СА КОСМЕТА
****** ce oni da suspenduju... Neka pisnu samo ako smeju, pa da vidis kako ce da dobiju po usima od EU... Ne idu oni dzaba po svoje misljenje kod njih... Nije Master Toma dzaba prvo njima pokazao svoj misteriozni plan za Kosmet... To samo malo pricaju u praznu, da sacuvaju jos koji glas... Kao sto je Master Toma i dosao na vlast lazuci da ce da ponisti sve sporazume i dogovore Borka stetocine...![]()