Почела наплата царине на, у Бриселу успостављеној, граници са Косовом*

Није много битно ко је егзекутор, веома битно је ко је поставио заседу.

ако знаш ко је поставио заседу а знаш онда је заобиђеш и удариш је са леђа-увек има решење само ако хоћеш да се потрудиш да га урадиш

ако знаш ко је поставио заседу а знаш онда је заобиђеш и удариш је са леђа-увек има решење само ако хоћеш да се потрудиш да га урадиш

Објасни ти то овим титиним југословенима.

Све је то заслуга комуниста и демократа.

Не лажи, него је заслуга СНС и СПС.

Комунистичка партија нажалост није прешла цензус, а Демократска странка није на власти.

Царину сте увели ви, "СрБски националисти", који сте глас дали Томи Дипломи, вашем Војводи.

Poslednja izmena:
Почела наплата царине за акцизне робе на граници са Косовом* >>> http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=12&dd=20&nav_category=640&nav_id=670600

Што заебаваш, бреееееее.... могао си бар да прочиташ текст..... зашто подмећеш???
z:((z:((z:((

Kosovo | četvrtak 20.12.2012 | 07:57 -> 09:25 Počela primena sporazuma o carini
Izvor: Tanjug Beograd -- Dogovor Beograda i Prištine o naplati carine na integrisanim prelazima zvanično je počeo da važi. U prvih sat vremena preko Jarinja prošao je samo jedan šleper.

174694219250d2b6c7ba905993118659_orig.jpg

Foto: Beta, Arhiva​
Jutros nešto posle osam sati preko integrisanog prelaza Jarinje prešao je jedan šleper koji je nakon zadržavanja od 20-tak minuta i davanja dokumentacije na uvid predstavnicima Euleks i kosovske carine, nastavio put prema severu Kosova.
Prema izveštaju Tanjugovog reporteta sa lica mesta, to je jedini kamion koji je u prvih sat vremena, od kako je počela zvanična primena sporazuma, iz pravca centralne Srbije ušao na Kosovo i Metohiju preko Jarinja.

Na integrisanom prelazu Jarinje jutros nema gužve ni zadržavanja vozila, a kontrolu saobraćaja na tom prelazu koji se nalazi na putu Raška Leposavić, pored kosovske i policije Euleksa obavljaju i službenici MUP-a Srbije.

Kako je, nakon maratonskih razgovora koji su trajali sedam dana, u utorak objasnio šef beogradskog pregovaračkog tima Dejan Pavićević, vozila sa robom na koju se ne plaća akciza moći će bez carinjenja da ulaze na sever Kosova, kao i akcizna roba do tri i po tone.

Pavićević je rekao da će se na prelazima pregledati dokumentacija o robi koja se prevozi, ali isključivo radi statistike, a ne radi carine.

On je naglasio da je ovim samo potvrđen sporazum koji je postignut prilikom poslednje runde političkog dijaloga između premijera Ivice Dačića i predsednika kosovske vlade Hašima Tačija 7. decembra u Briselu.

Pavićević je takođe rekao da je bilo vođeno računa o interesima Srba na severu ali i o mogućnostima zloupotreba slobodnog uvoza robe.

"Ukoliko sa druge strane bude bilo opstrukcije, spremni smo da suspendujemo sporazum o integrisanim prelazima", rekao je Pavićević.

Комунистичка партија нажалост није прешла цензус, а Демократска странка није на власти.

Царину сте увели ви, "СрБски националисти", који сте глас дали Томи Дипломи, вашем Војводи.

:cepanje:

"Ukoliko sa druge strane bude bilo opstrukcije, spremni smo da suspendujemo sporazum o integrisanim prelazima", rekao je Pavićević

****** ce oni da suspenduju... Neka pisnu samo ako smeju, pa da vidis kako ce da dobiju po usima od EU... Ne idu oni dzaba po svoje misljenje kod njih... Nije Master Toma dzaba prvo njima pokazao svoj misteriozni plan za Kosmet... To samo malo pricaju u praznu, da sacuvaju jos koji glas... Kao sto je Master Toma i dosao na vlast lazuci da ce da ponisti sve sporazume i dogovore Borka stetocine... ;)

Јесте, јесте. Шиптарима су покрајину направили Недић и Љотић. Чињеница.
Нова комунистичка власт 6. марта 1945. забрањује повратак протераним Србима и Црногорцима на териорију Косова Одлуком о привременој забрани повратка колонистима. Аутономна Косовско-Метохијска Област (АКМО) званично је проглашена 10 Јула 1945. године.

А војвода диплома парафира оно што је договорила Србска емиграција из Чикага.

@ Eremita

Када шлепер дође са акцизном робом из Републике Србије на границу са Косовом* , Еулекс и косовски цариници, (уколико је роба акцизна) заводе регистрациони број возила, ударају печате на пропратне документе, и уколико се шлепер не појави на царинском терминалу у јужном делу Косовске Митровице, следи новчана казна и забрана за тог превозника да уђе на Косово* (не знам у ком трајању).

То је оно што је ДАЧИЋ, кога је "за преговоре са Приштином" овластио Тома Диплома, потписао код Лепе Уније у Бриселу.

Ставио је потпис на комплетан план Мартија Ахтисарија, чиме се Србија одрекла Резолуције СБ УН 1244.

Poslednja izmena:
@ Eremita

Када шлепер дође са акцизном робом из Републике Србије на границу са Косовом* , Еулекс и косовски цариници, (уколико је роба акцизна) заводе регистрациони број возила, ударају печате на пропратне сокументе, и уколико се шлепер не појави на царинском терминалу у јужном делу Косовске Митровице, следи новчана казна и забрана за тог превозника да уђе на Косово* (не знам у ком трајању).

То је оно што је ДАЧИЋ, кога је "за преговоре са Приштином" овластио Тома Диплома, потписао код Лепе Уније у Бриселу.

Ставио је потпис на комплетан план Мартија Ахтисарија, чиме се Србија одрекла Резолуције СБ УН 1244.

тако је то кад државу даш аналфабетама и шатро патриотама који не знају где им је ..пе а где глава

Јесте, јесте. Шиптарима су покрајину направили Недић и Љотић. Чињеница.

Велике си јунаке нашо' у ПМ!

Недић је у Априлском рату пропустио немачке дивизије да прођу долином Нишаве где их је могао зауставити балванима, а затим отворити нови Солунски фронт.

Хитлер се тога највише плашио, и зато је шваБски шпијун генерал Милан Недић починио ту невероватну издају која је коштала југословенску војску хиљада одведених у немачко заробљеништво, и услед које је (срамно да срамније бити не може!) Ниш пао пре Марибора!!!

О Мити Љотићу је глупо више и трошити речи.

@ Eremita

Када шлепер дође са акцизном робом из Републике Србије на границу са Косовом* , Еулекс и косовски цариници, (уколико је роба акцизна) заводе регистрациони број возила, ударају печате на пропратне сокументе, и уколико се шлепер не појави на царинском терминалу у јужном делу Косовске Митровице, следи новчана казна и забрана за тог превозника да уђе на Косово* (не знам у ком трајању).

Јбт.........z:((.. ем сам ти увеличао, ем сам болдовао, ем сам офарбао у црвено...... И ТИ јОПЕТ ТРАБУЊАШ....... па иди бестрага.......:zroll:

Јбт.........z:((.. ем сам ти увеличао, ем сам болдовао, ем сам офарбао у црвено...... И ТИ јОПЕТ ТРАБУЊАШ....... па иди бестрага.......:zroll:

Па добро, ти веруј том напредњаку, или већ шта је, Павичевићу...

До три и по тоне може?!

Па добро, aкцизна роба коју довозе мала доставна возила до 3,5мt неће се неко време царинити и јел си срећан због тога?

А, можда и не знаш која је разлика између акцизне робе ( цигарете, алкохолна пића, гориво, кафа, чоколада, итд.) и не-акцизне робе (кромпир, пасуљ, лук, јужно воће, итд. ).

Искрено, не знам шта си то тако важно болдовао, па да ме тераш бестрага, баш сам "збуњен" Мито да знаш..

Poslednja izmena:
Па добро, ти веруј том напредњаку, или већ шта је, Павичевићу...

До три и по тоне може?!

Па добро, aкцизна роба коју довозе мала доставна возила до 3,5мt неће се неко време царинити и јел си срећан због тога?

А, можда и не знаш која је разлика између акцизне робе ( цигарете, алкохол, гориво, кафа, чоколада, итд.) и не-акцизне робе (кромпир, пасуљ, лук, јужно воће, итд. ).

Искрено, не знам шта си то тако важно болдовао, па да ме тераш бестрага, баш сам "збуњен" Мито да знаш..

Па добро, извини за оно "бестрага" - ИПАК МИСЛИМ ДА ЈЕ НАЈБОЉЕ ДА САЧЕКАМО И ЧУЈЕМО ШТА ЋЕ РЕЋИ СРБИ СА КОСМЕТА

А војвода диплома парафира оно што је договорила Србска емиграција из Чикага.
Цитат који си навео је ЛАЖАН.

Онима који су морали побећи пред балистима и италијанским фашистима, а нова власт доделила им шваБске куће и имања у Војводини, морали су потписати да се одричу имања на Космету (уколико нису желели тамо да се врате).

Никакве "забране повратка на КиМ" није било, већ је то измислила Милошевићева ДБ крајем 80тих и пустила по штампи, а наравно да је ту лаж прихватила (и) малоумна "СрБска емиграција из Чикага".

За време Тита, стање на Космету и положај Срба доле, све заједно са Уставом из 1974, био је "рајски" у односу на "услове" које им је обезбедила "платформа" - од стиропора.

****** ce oni da suspenduju... Neka pisnu samo ako smeju, pa da vidis kako ce da dobiju po usima od EU... Ne idu oni dzaba po svoje misljenje kod njih... Nije Master Toma dzaba prvo njima pokazao svoj misteriozni plan za Kosmet... To samo malo pricaju u praznu, da sacuvaju jos koji glas... Kao sto je Master Toma i dosao na vlast lazuci da ce da ponisti sve sporazume i dogovore Borka stetocine... ;)

Je l iko misli da je to Toma sam smislio?Zapad mu napiso,daj boze da je i on sve procitao i da l mu je iko preveo ceo tekst.Njegovo je samo da vice iz petnih zila kako je to super!

Back