Pocecu od nule

kad vam nije kasno da sebi kazete da pocinjete od nule kao resetujete sve i iznova
dal su neke matore godine prepreka u tome ili je samo do volje i odlucnosti i namere da se sprovede reset i novi start
i dal imate neku potajnu zelju al dublji kontekst u kome se nalazite i u kome delujete kao zadovoljni to gura u drugi plan a vi i dalje o tome mastate

Nikad nije kasno, stvarno verujem u to. Samo je fora što je "početi od nule" fraza, a u stvarnosti ipak ne počinješ od nule, ipak imaš i iskustva i neku prošlost.
Mislim da je za takvu drastičnu promenu najvažnije da stvarno dobro skapiraš šta si sve radio do tog trenutka, i kako, i šta je dobro, a šta si zeznuo, da se izviniš ljudima koje si zeznuo, ispraviš krivice, vratiš pare koje duguješ :malav: pa onda polako gradiš na novim temeljima...

Nemam potajnu želju. Živim šta sam htela, ali mislim da bih bila sposobna (ako nedajbože zatreba) da se ponovo stvorim još nekoliko puta.

Mene nule traumiraju jer sam u fazonu da uvek sve treba da znam plus nula podrazumeva da plivas opet u nepoznatom a ja ne volim nepznato a obozavam onaj osecaj poznatog i kontrole svih aspekta u zivotu:lol:Elem bolesnik teski:lol:

kad vam nije kasno da sebi kazete da pocinjete od nule kao resetujete sve i iznova
dal su neke matore godine prepreka u tome ili je samo do volje i odlucnosti i namere da se sprovede reset i novi start
i dal imate neku potajnu zelju al dublji kontekst u kome se nalazite i u kome delujete kao zadovoljni to gura u drugi plan a vi i dalje o tome mastate

Pa bas da moze sve u svako doba i ne moze
Naravno da je bolje za coveka kad ne izgubi volju i interesovanje za stvari oko sebe i kad zadje u starije doba, al da moze bas sve i ne moze, ne mozes sve ni kad si mlad

Back