Почасни модератор

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

RIA77

Veoma poznat
Poruka
14.149
Да ли постоји идеја да неки бивши члан буде означен као почасни модератор ? Или да му се да на неки други начин нека сатисфакција. Мислим на чланове који су бивши, не на садашње чланове. Хвала.

Upvote 0
Да ли постоји идеја да неки бивши члан буде означен као почасни модератор ? Или да му се да на неки други начин нека сатисфакција. Мислим на чланове који су бивши, не на садашње чланове. Хвала.
misliš nešto kao "Penzionisani Moderator"?

Ne znam cemu treba da sluzi "pocasni moderator" koga više nema na forumu
Za clanove koji umru postoji tema in memoriam posvecena toj osobi i svako može da piše na toj temi i podseti na bivšeg forumaša
maksa na Religiji ima svoju temu In memoriam.
https://forum.krstarica.com/threads/volja-bozja-in-memoriam-bmaxa.992863/
tako za pokojnog Grofa imamo temu na Romantici koju održavamo na Ženama ima tema za Modesti ...

maksa je bio moderator ovog foruma
Па баш зато и кажем.
Ne znam cemu treba da sluzi "pocasni moderator" koga više nema na forumu
Добро, онда све то иде у заборав као Yoda. Може и тако.
Za clanove koji umru postoji tema in memoriam posvecena toj osobi i svako može da piše na toj temi i podseti na bivšeg forumaša
Тема ће бити активна неко време и то је то, онда све одлази у заборав. Не могу се теме вештачки одржавати, једноставно теме замиру и то је то.
Предлог је да се нешто трајно уради за поједине људе, ал ако неком не одговара, па добро, шта да се ради.

Па баш зато и кажем.

Добро, онда све то иде у заборав као Yoda. Може и тако.

Тема ће бити активна неко време и то је то, онда све одлази у заборав. Не могу се теме вештачки одржавати, једноставно теме замиру и то је то.
Предлог је да се нешто трајно уради за поједине људе, ал ако неком не одговара, па добро, шта да се ради.
ako održavaš temu i pišeš na njoj nece pasti u zaborav..stalno se održavaju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back