Да ли постоји идеја да неки бивши члан буде означен као почасни модератор ? Или да му се да на неки други начин нека сатисфакција. Мислим на чланове који су бивши, не на садашње чланове. Хвала.
Upvote
0
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
misliš nešto kao "Penzionisani Moderator"?Да ли постоји идеја да неки бивши члан буде означен као почасни модератор ? Или да му се да на неки други начин нека сатисфакција. Мислим на чланове који су бивши, не на садашње чланове. Хвала.
Moze da mu uplate radni stazИли да му се да на неки други начин нека сатисфакција.
nacionalna penzijaMoze da mu uplate radni staz
Sta se stisli svi leze na parama i svi bi hteli za dzabe, mene su iskoriscavali vise puta u zivotu, nista trpeo sam i kad sam riknuo rekao dosta bre vise, sad nema vise toga i uzeo sam se u pametnacionalna penzija
Raspituješ se o penziji?misliš nešto kao "Penzionisani Moderator"?
moja procena je da ovaj forum donosi relativno malo para i da još uvek postoji uglavnom zato što vlasnik (mislim da je vlasnik @Ivan a ne tab) voli forumSta se stisli svi leze na parama i svi bi hteli za dzabe, mene su iskoriscavali vise puta u zivotu, nista trpeo sam i kad sam riknuo rekao dosta bre vise, sad nema vise toga i uzeo sam se u pamet
A pa to je tajna za profit, samo iskljucis bloker reklama i onda se tu vidi koliko je forum znacajan na tom polju.moja procena je da ovaj forum donosi relativno malo para i da još uvek postoji uglavnom zato što vlasnik (mislim da je vlasnik @Ivan a ne tab) voli forum
mali je ovde broj posetilaca za neke ozbiljnije pare...A pa to je tajna za profit, samo iskljucis bloker reklama i onda se tu vidi koliko je forum znacajan na tom polju.
Пензионисани није уписан као активни. Нпр да буде означен као активни.misliš nešto kao "Penzionisani Moderator"?
Ako je ovde mali broj poseta onda su forumi u Srbiji izumrli.mali je ovde broj posetilaca za neke ozbiljnije pare...
Kako moze da bude aktivan a nije na forumu neko?Пензионисани није уписан као активни. Нпр да буде означен као активни.
ti verovatno imaš neki specifičan primer u glavi? GukniПензионисани није уписан као активни. Нпр да буде означен као активни.
Макса.ti verovatno imaš neki specifičan primer u glavi? Gukni
Maksa je bio dobri duh ovog foruma...moguće da bi mu značilo dok nas posmatra sa onog sveta da vidi koliko ga je ljudi ovde zavolelo ...Макса.
Отићи ће лагано у заборав. Па да то предупредимо. Тј. спречимо.Mr. President je Mr. President i kad nije Mr. President!
Хтео сам да додам али ви га боље знате. Свакако и он.eto, i jodu ste zaboravili
maksa je bio moderator ovog forumaMaksa je bio dobri duh ovog foruma...moguće da bi mu značilo dok nas posmatra sa onog sveta da vidi koliko ga je ljudi ovde zavolelo ...
Ne znam cemu treba da sluzi "pocasni moderator" koga više nema na forumuДа ли постоји идеја да неки бивши члан буде означен као почасни модератор ? Или да му се да на неки други начин нека сатисфакција. Мислим на чланове који су бивши, не на садашње чланове. Хвала.
Па баш зато и кажем.maksa je bio moderator ovog foruma
Добро, онда све то иде у заборав као Yoda. Може и тако.Ne znam cemu treba da sluzi "pocasni moderator" koga više nema na forumu
Тема ће бити активна неко време и то је то, онда све одлази у заборав. Не могу се теме вештачки одржавати, једноставно теме замиру и то је то.Za clanove koji umru postoji tema in memoriam posvecena toj osobi i svako može da piše na toj temi i podseti na bivšeg forumaša
ako održavaš temu i pišeš na njoj nece pasti u zaborav..stalno se održavajuПа баш зато и кажем.
Добро, онда све то иде у заборав као Yoda. Може и тако.
Тема ће бити активна неко време и то је то, онда све одлази у заборав. Не могу се теме вештачки одржавати, једноставно теме замиру и то је то.
Предлог је да се нешто трајно уради за поједине људе, ал ако неком не одговара, па добро, шта да се ради.