Почасни држављанин Србије тетура пијан улицама и гледа плагијат "Тому"

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
ауторска тема

Критеријум за српско држављанство и то почасно је заиста постала карикатура и поспрдња .

Гледам видео "познатог" Америчког блогера "CHARLES CATHER" који од ВЛАДЕ СРБИЈЕ добио ПОЧАСНО држављанство,
ПО УБРЗАНОМ, поступку и пасош у року од 48 сати .негде прошле године .

Као разлог добијања држављанства је наведено "да дотични Србију представља у најбољем светлу и да ради на промоцији Србије у свету" .

Оно што сам могла да приметим на његовим видео записима јесте да је готово увек под токсикацијом , алкохола или дроге .

Последње у низу је његов нови блог како себе снима док тетура улицама Новог Сада , веома вулгарно добације девојкама а онда тако пијан седи и на свом телефону гледа плагијат филма Тома ..

Мене само интересује да ли је овакво понашање потребно да би се постао почасни граћанин Србије ?

Дотични је у више наврата рекао да је од ЈЕДНЕ ОСОБЕ која је на виској позицији добио држављанство ..

зашто ?

ауторска тема

Критеријум за српско држављанство и то почасно је заиста постала карикатура и поспрдња .

Гледам видео "познатог" Америчког блогера "CHARLES CATHER" који од ВЛАДЕ СРБИЈЕ добио ПОЧАСНО држављанство,

Као разлог добијања држављанства је наведено "да дотични Србију представља у најбољем светлу и да ради на промоцији Србије у свету" .

Оно што сам могла да приметим на његовим видео записима јесте да је готово увек под токсикацијом , алкохола или дроге .

Последње у низу је његов нови блог како себе снима док тетура улицама Новог Сада , веома вулгарно добације девојкама а онда тако пијан седи и на свом телефону гледа плагијат филма Тома ..

Мене само интересује да ли је овакво понашање потребно да би се постао почасни граћанин Србије ?

Дотични је у више наврата рекао да је од ЈЕДНЕ ОСОБЕ која је на виској позицији добио држављанство ..

зашто ?

Problem je odsustvo odgovornosti. Ako se dovede u pitanje cin dodele pocasnog drzavljanina, i potvrdi ovo sto si navela, ja ocekujem da naie8e taj ko je dao predlog i/ili odobrio isti.

Na taj nacin sledecem nece pasti na pamet da to radi, i dobro ce promisliti kome daje taj status.

Ili da se to skroz ukine pa da svako ko zeli da postane drzavljanin prilozi zahtev kao i svaki obican covek.

Problem je odsustvo odgovornosti. Ako se dovede u pitanje cin dodele pocasnog drzavljanina, i potvrdi ovo sto si navela, ja ocekujem da naie8e taj ko je dao predlog i/ili odobrio isti.

Na taj nacin sledecem nece pasti na pamet da to radi, i dobro ce promisliti kome daje taj status.

Ili da se to skroz ukine pa da svako ko zeli da postane drzavljanin prilozi zahtev kao i svaki obican covek.

Слажем се , али помислим да , ко год да је одобрио овом човеку почасно држављанство није ни погледао његове видео записе ..ако је погледано детаљно и прецизно , захтев би био одбијен .

Оно што је понижавајуће јесте да овај човек пијан тетура улицом и још говори :"Ја сам угледни грађанин "

Заиста треба да се открије име особе која је дала држављанство овом човеку , просто ми није јасан поступак .Поготов јер је дотични био хапшшен од припадника полиције пре неколико година због истека боравишне визе ..не разумем

Necemo se popraviti kao drustvo cak i ako ga proteramo ili ubijemo... Jer nas kvar nije u njemu....

I ovo je tacno. Na sve probleme Srbije danas ovo je zanemarljivo. Na zalost nama mnogo veci klovnovi vode zemlju od ovog napusenog Amera.

Samo pogledati i poslusati AV, Vulina, Brnabic (a ima ih jos oho-ho) - i odmah radi poriv za :bljak:, cak i na prazan stomak.

I ovo je tacno. Na sve probleme Srbije danas ovo je zanemarljivo. Na zalost nama mnogo veci klovnovi vode zemlju od ovog napusenog Amera.

Samo pogledati i poslusati AV, Vulina, Brnabic (a ima ih jos oho-ho) - i odmah radi poriv za :bljak:, cak i na prazan stomak.

Ово уопште није занемарљиво , чак што више ..Човек који је почасни носилац пасоша овде крши закон гледајући плагијат филма Тома и пии томе садржај објављује на интернету .Не заборавимо да је држављанство добио као награду за промоцију Србије у свету ..само на који начин је промовише ..

Молим вас да се држите теме .

Vidim drugarica gleda kanal doticnog, iskra ljubavi polako se pali.

Гледам и чудим се , збуњена сам ..како овакав човек може бити почасни грађанин .Првенствено ми није јасно како он то промовише Србије на овај начин и какви се ликови онда довлаче у Србију .Протува може само протуву да довуче ..Значи неки алкос ово гледа и каже идем и ја тамо да се тетурам и пијем ..

неприкладно је

Другарица хоће да каже како је Министарство иностраних недела Републике у погрешним рукама јер га више не види њен друг Дачић :lol:
Seljaković je isti idiot ko debela svinja, možda čak po nečemu i gori.

Poslednja izmena:

nisam siguran, da li je porodica Duljević iz albanskog grada Fira, dobila srpska državljanstva

ауторска тема

зашто ?
u kapitalizmu je sve na prodaju i kupovinu. Zato, se treba zamisliti dal je kapitalizam sotonski il ljudski sistem.

ауторска тема

зашто ?
Da,

Socijalista Ivica Dacic mu je dao

Da,

Socijalista Ivica Dacic mu je dao

Није му Дачић дао и ако га је молио јавно и ЛИЧНО да добије држављанство , сам је рекао да му је дала једна особа из владе Србије , да се та особа заложила да добије држављанство .није желео ту особу да именује а нама остаје да погађамо ко је у питању ..Мени делује да је Ана или онај што га маца дискреција газила штиклама

Back