Pobuna u Vladi Srbije! Mrkonjić podnosti ostavku!

od presa se i ne ocekuju drugacije intonirani `clanci`

ali, uvek kad se pravi neka lista neko je na prvih pet ili kolikogodhocete mesta, i....

jeftina malopartijska propaganda, pa ti koji bi trebalo da izvuku korist iz ovakvog `pisanja` kostaju nas produzenog opstanka nesposobnog i loseg rezima! koliko je to para!!!

Press je podatke dobio iz Skupstine Srbije.
Naveli su izvor.
Dakle, nije mogao da izmisli.
Sledece, mogu pomenuti poslanici "gospodski" da demantuju "jeftinu MALOPARTIJSKU (za ovo nikad cula) propagandu"

Sto to ne ucine?

Oooo... sada imaš i oralnu fiksaciju:)
Pa naćićeš ti novog dečka, i to uskoro, ali izuzmi mene iz te kombinacije:)
A znaš, znaš :D Iskusna si ti mačorčina :per: Jel to ono što kaže Paprikarius, zatvor i te stvari? :D
A vi ostali, priimetite fakat da kad god nešto napiše mačor, tog trenutka se javi Bidža!!! Čudo su ti ovi novopečeni SNS-ovci!

Рекох ја,...............нераздвојни...........као ФЕЦЕС И "АРОМАТ"!:eek::eek::eek:

Папикаријус је Ланселотов дечко? Ко би рек`о!?
па, шта је знам, ако се двоје младих воле, ко са је да им стајем на пут њиховој срећи:hahaha:

:gace:+:gace:=z:kiss:

:hahaha::hahaha::hahaha:

Папикаријус је Ланселотов дечко? Ко би рек`о!?
па, шта је знам, ако се двоје младих воле, ко са је да им стајем на пут њиховој срећи:hahaha:

:gace:+:gace:=z:kiss:

:hahaha::hahaha::hahaha:
Ни Ланселот, ни Паприкариус................ не припадају наведеним категоријама.............а ни сексуално нису НАПРДНИ !?:sad2::sad2::sad2:

Ти се нађи 'де си!?:think::think::think:

А ако мислиш да ДИЈАРЕЈА не спада у фецес .........грдно се вараш!?:whistling::whistling::whistling:

:heart: jel ti vidiš da se Mačorčina konstantno nabacuje, malo meni, malo Papričici. Pa, reko', da mu udovoljim onako virtuelno. A tebi Mačorčino ofucana, ja sam hetero, HETERO! Ovako da zakivaš eksere glavom da ti uđe već jednom :dash:
КОМЕ БРЕ ВИРТУЕЛНО ДА УДОВОЉИМО!?:dash::dash::dash:

weeeeeeee.jpg

ММЕЕЕЕЕ......ММЕЕЕЕ.....ММЕЕЕ
file-1.php

ААА, КАКО СИ РУЖАН, ЈЕ6ОТЕ!:hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha::rotf:
ПОНЕКАД СЕ ПРИРОДА БАШ РУЖНО ИГРА И НЕСЛАНО ШАЛИ!
:sad2::sad2::sad2:

Mrkonjić: Neću podneti ostavku, iako sam razmišljao o tome
Međunarodni Radio Srbija - Pre 25 minuta

Ministar infrastrukture Srbije Milutin Mrkonjić, saopštio je da neće podneti ostavku na tu fuknkciju, iako je razmišljao o tome. Mrkonjić je naveo da je o tom potezu razmišljao, pošto nije dobio odgovarajuću finansijsku podršku za projekat izgradnje Koridora 10. Ostavku, dakle, neću podneti, iako ne poričem da sam o njoj razmišljao i da sam ljut i razočaran što, kako mi se čini, na nekim i te kako značajnim sastancima na najvišem nivou, osim verbalne, nema i odgovarajuće finansijske podrške najvećem projektu koji je pred nama - Koridoru 10, projektu koji je i razvojni, ali u teškoj situaciji u kojoj smo i put izlaska iz ekonomske krize, prilika za zapošljavanje mnogih ljudi, a uz sve to finansijski naslonjen i na finansiranje iz inostranstva, istakao je Mrkonjić. Pojedini mediji su tokom vikenda objavili informaciju da će Mrkonjić, nezadovoljan smanjenjem budžetskih sredstava za njegovo ministarstvo, podneti ostavku na tu funkciju.

-----------------
Dakle, ipak NECE:think:
Daaaaaaaaaboooooooooogdaaaaaaaa ti smanjili platu, Mrkonjicu, makar do "republickog proseka":sad2:

I, dabooooooooogdaaaaaaaaaaaa te Ivica spakovao u maricu:thumbdown:

ИВИЦА ДАЧИЋ ПОСЛЕ САЗНАЊА О ПРИЈАТЕЉСТВУ ЉУБИШЕ БУХЕ И МИНИСТРА ЗА ИНФРАСТРУКТУРУ НАРЕДИО:
Мркоњићу, бежи од Чумета

"Разговори Мркоњића и Чумета помно су праћени и снимани током акције „Мачва", седам година касније, тајна полиција открила је да су њих двојица и даље у контакту...."(www.pravda.rs):eek:

Molim moderatore da temu zakljucaju! Prosto se vise nema sta reci. Sve bi bilo suvisno. Mrka ostaje tako gde je ulegao, ni kranom ga ne bi mogli odneti. Bice jos tih koji kao nece, a ustvari - uvek HOCE:roll:

:heart: jel ti vidiš da se Mačorčina konstantno nabacuje, malo meni, malo Papričici. Pa, reko', da mu udovoljim onako virtuelno. A tebi Mačorčino ofucana, ja sam hetero, HETERO! Ovako da zakivaš eksere glavom da ti uđe već jednom :dash:

WOOOOW!
Take it easy...
Evo svi ti verujemo da ste vas dvojica hetero! Hulahopke kupujete mamama, jel tako? Pa naravno. Nema nista tu lose!

Mrkonjić: Neću podneti ostavku, iako sam razmišljao o tome
Međunarodni Radio Srbija - Pre 3 sata i minut
Ministar infrastrukture Srbije Milutin Mrkonjić, saopštio je da neće podneti ostavku na tu fuknkciju, iako je razmišljao o tome. Mrkonjić je naveo da je o tom potezu razmišljao, pošto nije dobio odgovarajuću finansijsku podršku za projekat izgradnje Koridora 10. Ostavku, dakle, neću podneti, iako ne poričem da sam o njoj razmišljao i da sam ljut i razočaran što, kako mi se čini, na nekim i te kako značajnim sastancima na najvišem nivou, osim verbalne, nema i odgovarajuće finansijske podrške najvećem projektu koji je pred nama - Koridoru 10, projektu koji je i razvojni, ali u teškoj situaciji u kojoj smo i put izlaska iz ekonomske krize, prilika za zapošljavanje mnogih ljudi, a uz sve to finansijski naslonjen i na finansiranje iz inostranstva, istakao je Mrkonjić. Pojedini mediji su tokom vikenda objavili informaciju da će Mrkonjić, nezadovoljan smanjenjem budžetskih sredstava za njegovo ministarstvo, podneti ostavku na tu funkciju.

http://vesti.krstarica.com/?rubrika...2513c834de3a9125d&dan=13&mesec=04&godina=2009

Ништа од оставке.....ЗАМИСЛИ!!!

Back