Pobuna mogucnost "Gradjanskog rata u Srbiji"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O kom se procentu ljudi radi?

57,15%

Откуд знам о ком се проценту ради?! Кажем да се прича напамет о људима из ХР и БиХ који "листом гласају за радикале", и да те приче немају везе с везом. Имају само толико везе што се неки сељак толико буса у прса својим радикалством и мржњом против "усташа", да је након тога 10-орицу његових земљака који не деле његово политичко мишљење блам да кажу одакле су пореклом. Мислим да су ови избори то и показали.

Povodom svih "GLUPOSTI" koje se desavaju i svih nedaca i "Petokolonasa" na sve strane dali mislite da je u SRBIJI u kracem vremenskom periodu moguce da dodje do "GRADJANSKOG RATA" izmedju raznih politickih grupacia i uverenja/Demokrate sa Beogradom,Radikali sa Srbijom,Raska muslimani itd.
Sta vi mislite i kako je vase misljenje?

Ne, nece biti nikakvog gradjanskog rata.Ne, nece vise biti krvi u Srbiji.Ma koliko to neki zeleli.

Ne, nece biti nikakvog gradjanskog rata.Ne, nece vise biti krvi u Srbiji.Ma koliko to neki zeleli.

Ја бих се усудио да ово тему повежем са оном мојом о акенту-провокатору Давидовићу....

http://forum.krstarica.com/threads/195445

1. Прикажи Србе као Нацисте
2. Заплаши мањине тако да гласају з аТадића
3. Када Тадић победи окриви мањине
4. Започни грађански рат...

Дииииивно....:(

57,15%

Откуд знам о ком се проценту ради?! Кажем да се прича напамет о људима из ХР и БиХ који "листом гласају за радикале", и да те приче немају везе с везом. Имају само толико везе што се неки сељак толико буса у прса својим радикалством и мржњом против "усташа", да је након тога 10-орицу његових земљака који не деле његово политичко мишљење блам да кажу одакле су пореклом. Мислим да су ови избори то и показали.

Pa posto kazes da je Pupavac glas izgnanih Srba, pretpostavljam da znas i dal' za njega glasa sto ljudi ili sto hiljada.

Ja, recimo, nemam utisak da mnogo tih ljudi hita u Hrvatsku da ispunjava gradjanske duznosti i garantuje saborsko mesto Miloradu Pupavcu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back