Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
mimi sto bi se neko od postenih gradjana cimao da kastrira macore i sterilise macke u tom dvoristu,ako moze jednostavno da kupi otrov da ih potruje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ja sam do skora imao nekog ludaka u zgradi koji je razbijao podrumske prozore kako bi mace mogle da se sakriju... Pa kad ideš ventil da zavrnesh a ona ti šišti sa cevi na plafonu a da ne pominjem koliko buva imash kad izadjes iz podruma, ko čarape da obučeš. Mačke treba uništiti, ja sam kao mali imao crveni vetar baš od tih smrdljivih mačaka jer sam se igrao u dvorištu i pipao loptu pa lice.
ako se ne leči pravovremeno, od infekcije sluzokože dete može da se uguši u kratkom roku.
Koloko dodžova ima pored skupštine, kako zapišavaju - uskoro će i koprive da rastu ...![]()
Ja nekada davno dok sam isla u skolu ucila da je crveni vetar bolest svinja... a ti si jedino mogao imati neku vrstu osipa kog tipa sad nije ni bitno.... ali crveni vetar![]()
Ali deca se ne igraju u podrumuA i možda trujemo pacove a mace su kolateralna šteta
![]()
Bilo kako bilo, porivi ili ne - nisu definitivno za najstroži centar beograda.
" Urtikarija (koprivnjača) je vrlo česta kožna bolest koja je svoj naziv dobila zbog promjena na koži koje izgledaju poput otekline, a nastaje pri dodiru kože s koprivom "
Šta pričaš bre ti? Gde koprive kod skupštine?![]()
http://www.zdrav-zivot.com.hr/index.php?cat=urtikaria_(koprivnjaca)&nrsp=2
Izgleda ili su te pogresno ucili u skoli ili nisi pazila na casu![]()
Koprivnjaca kozno oboljenje koje podseca svojim oteklinama i pecatima na onakve promene kakve se desavaju kada se dovede koza u dodir sa koprivom a ne da se dobija od koprive. Moze biti alergijska, bakterijska, virusna.... od otrovnih biljaka do garderobe svasta nesto moze izazvati koprivnjacu.
У праву је Торенте.U pravu si ko zna sta bi, imala sam obicaj i zaspati.
У праву је Торенте.
Еизипелас је кожно оболење људи. Изазива га бактерија коју си навела тако што дође у контакт са оштећеном кожом и изазове запалење епидерма али и дерма па је зато неопходно болничко лечење.
Skidanje tablica sa putničkog automobila, još ako to obavljaju psi, morate priznati i da nije svakidašnja slika na ulicama Beograda
Ali deca se ne igraju u podrumuA i možda trujemo pacove a mace su kolateralna šteta
![]()
Bilo kako bilo, porivi ili ne - nisu definitivno za najstroži centar beograda.
" Urtikarija (koprivnjača) je vrlo česta kožna bolest koja je svoj naziv dobila zbog promjena na koži koje izgledaju poput otekline, a nastaje pri dodiru kože s koprivom "
Šta pričaš bre ti? Gde koprive kod skupštine?![]()
http://www.zdrav-zivot.com.hr/index.php?cat=urtikaria_(koprivnjaca)&nrsp=2
Koprivnjaca kozno oboljenje koje podseca svojim oteklinama i pecatima na onakve promene kakve se desavaju kada se dovede koza u dodir sa koprivom a ne da se dobija od koprive. Moze biti alergijska, bakterijska, virusna.... od otrovnih biljaka do garderobe svasta nesto moze izazvati koprivnjacu.
Izgleda ili su te pogresno ucili u skoli ili nisi pazila na casu![]()
У праву је Торенте.
Еpизипелас је кожно оболење људи. Изазива га бактерија коју си навела тако што дође у контакт са оштећеном кожом и изазове запалење епидерма али и дерма па је зато неопходно болничко лечење.
Mom ortaku psi lutalice iskidali macku..inace macka imala male...2 kom. imaju tek par dana.
Jezivo kako su ih hvatali pa ih naguraju u taj kombi tj. prikolicu ili se samo pojave lovci i pucaju ko pomahnitali. Al najave se kao prvo da ce doci da se deca sklone sa ulice i svako kuce koje se zatekne napolju gotovo. Pa ih mi deca mamili u dvorista i zatvarali dok ovi ne prodju. Necu zaboraviti ni sintera (danas je vet.) koji je sekirom ubio u mom dvoristu stene koje mu je zbrisalo...
i ja sam gledala kako kuja jedna davi mache...nisam stigla da sidjem u dvoriste na vremeСтрашно! Ја сам једном видела џукеле како кидају мачку, али са спрата, практично је било већ све готово, није се
могло ништа учинити и од тада не могу да смислим чопоре џукела.
И шта је с мачићима?![]()