Pobednica "Pesme za Evroviziju" progovorila o teorijama da joj je pobeda nameštena!

Predstavnica Srbije na najvećem muzičkom takmičenju u svetu popela se na 16. mesto na kladionicama.

Naime, od 28. mesta, na kom se nalazila pre samo nedelju dana, pa potom 20. mesta, gde je bila do juče, sada se popela do 16. pozicije od ukupnih 40.

Prvo mesto još uvek zauzimaju predstavnici Ukrajine, muzički sastav "Klaush Orchestra" i pesma "Stefania", dok su na drugom mestu Italijani.

https://www.blic.rs/zabava/konstrakta-na-kladionicama-evrovizije/t26j2bs

Да разграничимо песму са етно елементима која има стила и типично етно лелекање.
Украјинци су последњих година пример како треба радити песме са етно елементима, пример су Гo-a, Хајат и сада ова реп група Калуш, али ти исти Украјинци су имали и типично етно го%но као што је била Руслана или код нас ''Милан ово је Балкан''.

Чак и онај наш ганци Куртић је урадио одличну етно ствар када је певао о белој постељи, док су Ураганке чак и без етно елемената биле класично турбо-фолк смеће.

Или пример Хрватске, где је Нина Краљић имала одличну етно песму са словенским мотивима, а они су изабрали тик-ток турбо-фолк.
meni je lordi jedan od najboljih izvodjaca na evroviziji. sto se tice maneskina nije mi legao uopste, pokusala sam da skontam sta je to privuklo publiku i nisam skontala, go a i shum su meni bili favoriti prosle godine...na stranu sto je u pitanju ukrajina i na stranu politika.
presusala sam i ukrajinu ove godine i oni mi deluju kao kopija go a...nije mi to to. ali ukrajina mora da pobedi..jel te. :roll:

od svih koje sam do sad preslusala meni konstrakta najbolja sve neke prosecne pesmice. moldavija mi se svidja i onaj rasmus iz finske cini mi se.

nisam sve preslusala, ali do sad su sve neke suvonjave pesmice.
Украјинци су свакако музикални, даровити, а имају и богат фолклор.
Да не заборавимо и Џамалу која је, такође, победница Евровизије. На страну њено кокетирање с политиком, одлична је музичарка. Ту је и Ани Лорак која је била друга на Евровизији у Београду. Такође је и Верка Сердучка с оном пародијом била друга (када је Марија победила на Евровизији). Злата Огњевич (која има и српског порекла) била је трећа 2013. године.

(на крају се захвалила на српском)

На крају, Украјина је једина земља која је сваки пут успела да се пласира у финале (такмиче се од 2003. године).

od svih do sad preslusanih izdvajaju se moldavija i na moje iznenadjenje francuska. svidjaju mi se francuzi, iako mrzim francuski jezik i sve u vezi francuske, smatram ih ljigavcima. ali pesma im ej super.....vecina peva na engleskom i sve su pesme na istu foru.
Francuska pesma je na bretonskom (keltskom) jeziku, jeziku Asteriksa i Obeliksa. ;)
Naravno, svidja mi se.

Meghan-Markle-nude-leaked-pics-4-300x300.jpg

Mozda zato sto su izasle nudisticke slike Megan Markle, gde jasno pokazuje da je nervira da je svi pominju na pesmi zbog kose....kad bakuta ima i imala je bolju kosu od nje...

Sad je ona velecanstvena Nipple Markle.....sto takodje moze u pesmu, Male su sanse da imam grad dojki, male su sanse.......
Male su sanse da imam rak dojki , i sta cemo sad...

Back