markons82
Elita
- Poruka
- 21.279
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav osmeh? On je retardiran. Ovakvih primeraka ima u ustanovama za mentole i sluze kao etaloni.
A koji kuurac onda reklamira zilete?Hu kers, covjek je teniser a ne maneken....za razliku od nekih![]()
A koji kuurac onda reklamira zilete?![]()
Hu kers, covjek je teniser a ne maneken....za razliku od nekih![]()
Ja bih samo da podsetim na razlog mrznje Moderne Pevacice prema Noletu. Ta netrpeljivost seze unazad jedno dve, tri godine kada se ona upucavala Noletu i ovaj je iskulirao jer ne voli cetrdesetogodisnje matorke. Doduse tad je Moderna Pevacica jos uvek kao nesto pevala (sad je izdrzava mama) i nije izgledala tako krs kao sto je sada, ali opet brate, duplo starija zena sa oklembesenim sisama.Mislim stvarno, sta je ocekivala. Nole je bio stvarno pristojan i probao je da je se resi na fini nacin (i devojka mu je bila tu), ali ova navalila i zamalo napravila scenu. Tako da nemojte biti grubi; nije njoj lako.
![]()
Nije. Ja se nisam njemu upucavala, nego se meni nabacivao njegov tata, koji moze da mi bude deda. On jeste nesto obigravao oko mene, jer je to njegov stil. pokusava da bude frajer, ali samo pokusava.
Kao, na primer, Skakavac!
Nije. Ja se nisam njemu upucavala, nego se meni nabacivao njegov tata, koji moze da mi bude deda. On jeste nesto obigravao oko mene, jer je to njegov stil. pokusava da bude frajer, ali samo pokusava.
Kao, na primer, Skakavac!
Ne bih je zakljucavao. U najboljem slucaju spojio sa temom Rodzer Federer. Ima pravo i on da ima svoju navijacicu.Odskakutaces upravo ti a znas kad kad se ova tvija nazovi tema Z A K LJ U C A ...
Pa za Federera Novak je lepotan,,,,
Mozes da imas koliko hoces, kada nije istina ili si corav i gluv.Ne izvrci cinjenice, upucavala si se Novaku iako po godinama mozes mama da mu budes. Ja sam bio tamo. Imam i video zapis!
Ajmo pljuvaci a pogotovo pljuvacice krenite da pljujete po Djokovicu i da pricate kako nije veliki igrac i nece biti i kako je sve to slucajnost i kako od sada do kraja zivota vise nece uci u polufinale i kako je federer metuzalem i kako ce djokovic da padne na 3.mesto i kako to biva obicno sa slabicima,i kako je federer najbolji koji se stvorio za ovaj sport na planeti (do pre 10 sati ste govorili kako je njegovo proslo i kako je on prolost tenisa i kako ce jos malo i Troicki da ga delja) itd itb......ljudi covek je pobedio 42 puta u nizu,pre pocetka sezone imao 6000 poena manje od Nadala sada ima 400 manje......u prvom setu nije imao srece,drugi je slabo odigrao,treci pokidao,a cetvrti nije video covek gde ide loptica......hebem ti turnir bez svetlosti......kao u 13.veku......decko nosi sociva i slabo je video pa i sami ste videli koliki broj asova federera u zadnjem setu previse.....
NAPRED NOLE NAJJACI SI,VIMBLDON JE TVOJ
A vi pljuvaci krenite zustrije,sta cekate?
"Boriteljko", ovaj tvoj komentar je vrunac cinnizma. Nisi dosla da kazes istinu jer ona je mnogo drugacija od slike koju si o sebi stvorila na ovom forumu. Ni jedan tvoj post ne sadrzi objektivnu kritiku vec bolesnu ljubomoru u iskazivanju mrznje prema Jeleni Jankovic i Novaku Djokovicu. I medju nama ima kriticara njihove igre i cak postupaka u nekim momentima ali se sastoje samo u skretanju paznje a ne u uvredama koje ti ovde iznosis i potenciras. Izrazi kojima ih obasipas "ruzna" ili "skakavac" nikako ne pripadaju kritici vec usmerenoj zelji da ih uvredis ili ponizis. Tvoja pojavljivanja uvek kada neko od njih izgubi, dovoljno govore zasto na ovaj forum dolazis. Ovde postoje i oni koje Novaka ne vole, Uros na primer, pa ga niko ne osudjuje jer nikada ne vredja coveka vec kritikuje igru ili je pak uporedjuje sa igrom njegovih ljubimaca. Uvek mu se postovi svode na velicanje njih a na na omalovazavanje onih drugih. A kao sto vidim ume itekako da pohvali. Kod tebe toga nema. Tebi niz od 43 pobede za redom nista ne znace. Ti gledas samo na poslednji poraz. Ovde se savko pita da li si isla kod psihologa ili psihijatra da ti daju dijagnozu. Mi smo je odavno postavili. Mesto ti je negde gde se ljudi tvog profila drze pod kljucem i lece. Onda uce i vezbaju mentalne sklopove. Iskreno ti preporucujem da posetis nekog za pomoc. Ali iskreno, ne u zelji da te ponizim. Jedno vreme sam, u pocetku, zaista mislio da se salis pa sam i sam "podrzao salu" ali djavo je valjda tu salu odneo. Sad mi ne preostaje nista drugo nego da te zalim.Gej je ok. Svako ima pravo na svoj izbor.
Mozes da imas koliko hoces, kada nije istina ili si corav i gluv.
Dosla sam, pre, mislim, godinu dana, na ovaj pdf. Htela sam da razmenimo misljenje o tenisu. Cisto onako prijateljski. Rekla sam bez vredjanja, kao i sada svoje misljenje. nikom nisam rekla da je glup, nikog nisam izblamirala ni na koji nacin, ali kada sam rekla nesto o igri nekog od vasih aktuelnih ljubimaca, na mene je osuta paljba. Tada sam shvatila kako ovaj pdf funkcionise.
1. ovde ne postoji mesto za kritiku.
2. protiv nasih igraca je zabranjeno bilo sta da se kaze
3. dozvoljeno je samo hvaliti
4. moze se reci nesto protiv nekog igraca, ali samo da bi se istakao neki nas igrac.
5. potrebno je da se samo hvale forumasi medjusobno.
6 poeljno je ulizivanje jednih drugima.
7. ako nekom ne ide, onda je on najgori.
8. Jelena Jankovic je na forumu najlepsa.
9. Novak Djokovic igra savrseno.
10. Ana Ivanovic ne valja.
Ja nisam takva. Ja sam boriteljka za istinu. Ja se nikom ne ulizujem. Ja ne ulepsavam stvarnost. Ova pravila me se ne ticu, ja zelim da govorim ono sto mislim. Ne zelim da se samo hvalim ili da nekog drugog hvalim. Niko ne komentarise igru, jer pratite tensi, od kada su ovi poceli da pobedjuju. Pre toga ste pratili vaterpolo, pre toga kosarku itd. Pitam se, gde cete me vredjate sledece godine?
Za razliku od vas bledih. Ja se vidim.
"Boriteljko", ovaj tvoj komentar je vrunac cinnizma. Nisi dosla da kazes istinu jer ona je mnogo drugacija od slike koju si o sebi stvorila na ovom forumu. Ni jedan tvoj post ne sadrzi objektivnu kritiku vec bolesnu ljubomoru u iskazivanju mrznje prema Jeleni Jankovic i Novaku Djokovicu. I medju nama ima kriticara njihove igre i cak postupaka u nekim momentima ali se sastoje samo u skretanju paznje a ne u uvredama koje ti ovde iznosis i potenciras. Izrazi kojima ih obasipas "ruzna" ili "skakavac" nikako ne pripadaju kritici vec usmerenoj zelji da ih uvredis ili ponizis. Tvoja pojavljivanja uvek kada neko od njih izgubi, dovoljno govore zasto na ovaj forum dolazis. Ovde postoje i oni koje Novaka ne vole, Uros na primer, pa ga niko ne osudjuje jer nikada ne vredja coveka vec kritikuje igru ili je pak uporedjuje sa igrom njegovih ljubimaca. Uvek mu se postovi svode na velicanje njih a na na omalovazavanje onih drugih. A kao sto vidim ume itekako da pohvali. Kod tebe toga nema. Tebi niz od 43 pobede za redom nista ne znace. Ti gledas samo na poslednji poraz. Ovde se savko pita da li si isla kod psihologa ili psihijatra da ti daju dijagnozu. Mi smo je odavno postavili. Mesto ti je negde gde se ljudi tvog profila drze pod kljucem i lece. Onda uce i vezbaju mentalne sklopove. Iskreno ti preporucujem da posetis nekog za pomoc. Ali iskreno, ne u zelji da te ponizim. Jedno vreme sam, u pocetku, zaista mislio da se salis pa sam i sam "podrzao salu" ali djavo je valjda tu salu odneo. Sad mi ne preostaje nista drugo nego da te zalim.![]()
8. Jelena Jankovic je na forumu najlepsa.
10. Ana Ivanovic ne valja.
I medju nama ima kriticara njihove igre i cak postupaka u nekim momentima ali se sastoje samo u skretanju paznje a ne u uvredama koje ti ovde iznosis i potenciras.
Ovde postoje i oni koje Novaka ne vole, Uros na primer, pa ga niko ne osudjuje jer nikada ne vredja coveka vec kritikuje igru ili je pak uporedjuje sa igrom njegovih ljubimaca. Uvek mu se postovi svode na velicanje njih a na na omalovazavanje onih drugih.
Haha, jel stvarno rekla za Jelenu Jankovic da je ruzna? Brate ja znam Modernu Pevacicu uzivo. Znas sta je Jelena Jnkovic za nju? Dzesika Alba!![]()
ANA je najlepša, Jelena izgleda kao tanjirača.
Mislim, gde su vam oči...
Nisam znala da se znamo, ali ok. Verujem da je za tvoju lepotu, Jelena Jankovic pojam. Sa mnom ona ne moze da se uporedi ni po kom osnovu. Pre svega lepsa sam od nje.