- Poruka
- 51.779
Уме он и горе, веруј ми![]()
Sto rece Jacob:
http://forum.krstarica.com/showthre...a-Nikolica?p=21706825&viewfull=1#post21706825
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Уме он и горе, веруј ми![]()
A ja sam pricao da ce Tomi da POKLONE IZBORE, kada se onako PREKO NOCI odlucio da ucestvije u drugom krugu, iako je to samo dan ranije kategoricno pobijao!
I meni da cestitate!
Svejedno je.Vec sam napisao da od oktobra stizu prve rate za otplatu kredita,a Srbija ima minus u budzetu i nema vise mogucnost novog zaduzivanja.Ostace svi koji sisaju sa drzavne sise bez mleka,a i PDV ce porasti...
hahahahahha , Čanak sa Tvitera :
Nenad Čanak @XXLTulip
Nema tog Djokovića koji će sada da popravi imidž Srbije. Dobiti N.Ms.T. Za Predsednika je kao dobiti triper sa klozetske daske. Nehigijena.

***** председника који не зна ни да се потпише како треба
![]()
..a jos ce biti bolje kad ovakve slike obidju Svijet..![]()

hahahahahha , Čanak sa Tvitera :
Nenad Čanak @XXLTulip
Nema tog Djokovića koji će sada da popravi imidž Srbije. Dobiti N.Ms.T. Za Predsednika je kao dobiti triper sa klozetske daske. Nehigijena.
Нарочито застава![]()

То је ништа .... Направиће од свог чланства овце ... И то горе него што је то СПС урадио 2008. године ... Следи влада ДС СНС СПС ...
ne zezaj bas lepa slika![]()

Грађани треба да се стиде што су гласали за човека који једва зна енглески.А Прецједник Државе треба да зна течно енглески,италијански,шпански,француски......,а Томица Николић ни један не зна енглески,Прецједник мора знати свој посао,мора да помаже грађанима,Томица је већ једном био Прецједник па се виђело како нам је било.
ne zezaj bas lepa slika![]()
Grobardan !![]()

Ne bih volela da si u pravu...
ajde poslusaj ovo i reci da ovo u tebi ne izaziva lepe emocije?
Gde piše da mora da zna strani jezik, da li je to negde ustavom definisano ili nekim međunarodnim ugovorima.
Šta je sledeće, mora da se drugačije češlja i slično.
Па јеси ли ти пратила мало ... САД и Немачка ће их присилити ... Мора се променити Устав, тј. морају обрисати да је КиМ саставни део Србије, чиме ће признати независност КиМ, а за тако нешто је потребна 2/3 већина у скупштини
Биће то вернa копијa..Pravicemo mi Tadica od sopstvenih govana!
Pametan covek,pametno zborihahahahahha , Čanak sa Tvitera :
Nenad Čanak @XXLTulip

Bas je sinoc rekao da ce postovati Ustav.