manje_zlo
Veoma poznat
- Poruka
- 12.254
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
manje radnih sati = manje para na kraju meseca
Mislim da niko od vas nije provalio poentu ovog vladinog predloga.........
Naime, ovim predlogom, oni apeluju na 500 000 svojih chimbenika, da rade malo vise, jer cinjenica je, da su do sada radili najvise 12 radnih sati ili 1;5 radnih dana nedeljno.....![]()
Pa? Moze 50% manje rada za 50% manju platu ja bih pristao.
Pa blago tebi ako bi i sa 50 % manjom platom od svoje sadasnje izgurao mesec.
Dobro je što si ulagao u sebe,samo da te izbušimo pa možeš da služiš kao konzerva za zalivanje cveća.Ko ulozi u sebe moze da zivi i od pola plate, a lenjivci koji nece da ulazu u sebe ne mogu ni od dve. Pa ja sam bio vredan kad se ulagalo u sebe... De su bili ti sto nisu ulagali u sebe ne znam. Njihov problem.
Ko ulozi u sebe moze da zivi i od pola plate, a lenjivci koji nece da ulazu u sebe ne mogu ni od dve. Pa ja sam bio vredan kad se ulagalo u sebe... De su bili ti sto nisu ulagali u sebe ne znam. Njihov problem.
Ko ulozi u sebe moze da zivi i od pola plate, a lenjivci koji nece da ulazu u sebe ne mogu ni od dve. Pa ja sam bio vredan kad se ulagalo u sebe... De su bili ti sto nisu ulagali u sebe ne znam. Njihov problem.
Verovatno drali dupe na fakultetima dok si ti kupio.. a i da nisu, ne znaci da nisu dali sve od sebe s obzirom na okolnosti u kojima su bili primorani da zive i da se snalaze.. Kako te bre nije sramota da ovako nesto napises?! Da li uopste znas gde zivis?!
Prodaj nam patent, nama ostalima, glupim, sto nismo ulagali u sebe.Da li pod ulaganjem mislis koliko si dana s tezak, mislim u eurima?Eureka, pa ti si patent zastitio pa sad zivis od tantijema.![]()
Rekoh ti ja doci ce Dzedaj po tebe a ti mi nisi verovao !
Hahaha
shta mislite o tome, da nam vlada uvede nova pravila...malo da podsecamo na Venecuelu
mogli bi i vremensku zonu da pomerimo kako nam odgovara? : )
Svakako cemo se iz bilo kojekrize koja nas zadesi izvuci tako sto cemo je ignorisati![]()
мање пара на крају месеца = криза у успону