Ovih dana zbog nesposobnosti drzave da obezbedi ljudima dovoljnu kolicinu vode vlast prebacijue krivicu na gradjane sto koriste vodu. Zato se pribegava kaznjavanju ljudi iako ne postoji zakon u drzavi Srbiji po kome bi se neko ko koristi vodu kaznio. Znaci i prethodinih godina su koristili vodu pa nedostatak vode nije bilo u ovom obimu. Razlog neznam koji je ali gradjani nisu to mogu da potpisem. Jer oduvek su gradjani koristili vodu a nestasice nije bilo u ovom obimu. Dakle nije do gradjana nego je do vodovoda . A koji je tacno razlog neznam. Kazu ljudi pune bazene pa nema zato voda. Ja kolko mogu da primetim bazena ima ali mozda od 1000 porodica u proseku mozda jedna ima bazen kojeg napuni jednom u nedelju dana. I to nisu bazeni olimpijski nego malte ne malo veca kolicina vode od jednog dva bureta za kupus. A sto se tice zalivanja basti i travnjaka kao i pranje trotoara to ljudi rade vec decenijama. Prema tome dokazao sam da gradjani niksu krivi sto nema vode vec neulaganje u javni vodovod vec decenijama sto je najverovatnije dovelo do propadanja sistema i izraubovanja. Ali ova vlast ima hronicnu bolest da za sve zasta su oni odgovorni jer ne vode sistem kako treba krivicu prebacuju na gradjane.
Drugo, kazu kaznjavace gradjane ako polivaju baste, travnjake, peru trotoare i pune bazene. Znaci kaznjavace ljude ako koriste gradsku vodu. Medjutim ja se pitam po kom to krivicnom ili preksajnom zakonu mogu da urade jer ja koliko znam ne postoji zakon po kome je prekrsaj ako neko koristi vodu iz bilo kojih razloga.
Evo linka: https://www.b92.net/lokal/beograd/e...ZKc39aSPXu38RpIjUDKklchLHAarYk9JBQZKEXUUNQAEQ
Drugo, kazu kaznjavace gradjane ako polivaju baste, travnjake, peru trotoare i pune bazene. Znaci kaznjavace ljude ako koriste gradsku vodu. Medjutim ja se pitam po kom to krivicnom ili preksajnom zakonu mogu da urade jer ja koliko znam ne postoji zakon po kome je prekrsaj ako neko koristi vodu iz bilo kojih razloga.
Evo linka: https://www.b92.net/lokal/beograd/e...ZKc39aSPXu38RpIjUDKklchLHAarYk9JBQZKEXUUNQAEQ