BigMazi
Ističe se
- Poruka
- 2.832
kakva crna mafija2 hahahaahha
Jao ljudi... SamoSarma brate, mozda si igrao Godfather (kuma), mafija 2 jos nije izasla, i ako izadje bice prvo za konzole (ps3 i xbox 360 po meni).

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PoP 1? mojne me zasmejavati...ej pa sam sam sebe mučio i terao da igram tu igricu i uz teške muke sam odigro sat vremena...to mi je bilo najgorih sat vremena u gamerskom životu (izuzev lost planet kad se borim s vatrenim čudovištem a slaba mi grafička pa je 1fps bilo) mnogo je glupa igra...pop3 je bre zakon mada ceo pop serijal me nervira jer ono ima samo jedan način da se pređe igra, samo treba mozak da koristiš, a manje snalažljivosti treba, jedino bossovi i ona kočija u pop3...half life nekako ima glup gameplay ali nekako je zanimljiva igra...wolfenstein keva
ajoj bajo kako voliš da filozofiraš
homeworld -od strategija,
system shock 2, deus ex -od fps/rpg-ejeva,
star trek voyager elite force od pucacina,
anachronox, u nekoj svojoj kategoriji avanturistickih/ kvazi rpg-ova,
fallout 2 od rpg-ejeva (danas ga presao prvi put)
metal gear solid, project eden od akciono avanturistickih iz 3. lica....
E jos kada bi mi pomogao gde da nadjem voyager elite forces i te starije igre u Bg-u bio bih ti zahvalan![]()
PoP 1? mojne me zasmejavati...ej pa sam sam sebe mučio i terao da igram tu igricu i uz teške muke sam odigro sat vremena...to mi je bilo najgorih sat vremena u gamerskom životu (izuzev lost planet kad se borim s vatrenim čudovištem a slaba mi grafička pa je 1fps bilo) mnogo je glupa igra...pop3 je bre zakon mada ceo pop serijal me nervira jer ono ima samo jedan način da se pređe igra, samo treba mozak da koristiš, a manje snalažljivosti treba, jedino bossovi i ona kočija u pop3...half life nekako ima glup gameplay ali nekako je zanimljiva igra...wolfenstein keva
ta likusa sam ja...liku :-xšta sam ja bio u nekom tripu čito sam juče na forumu, forumaši se nadaju da će da izađe mafia 2 i jedna likuša je rekla da će da izađe u crnoj hronici ako ne izađe mafia 2...po tome sam zaključio da još nije izašla mafia2..mada ko zna od kad su ti postovi :shock:
ta likusa sam ja...liku :-x
ti si vjerovatno juce ostavio dzojstik i poceo da igras PC...sto bi rekao when darkness falls prest'o da igras GAYstation i poceo sa PCom...cini mi se da ti vise pristaje GAYstation.