po vama najbolja igrica starija od 2005.

PoP 1? mojne me zasmejavati...ej pa sam sam sebe mučio i terao da igram tu igricu i uz teške muke sam odigro sat vremena...to mi je bilo najgorih sat vremena u gamerskom životu (izuzev lost planet kad se borim s vatrenim čudovištem a slaba mi grafička pa je 1fps bilo) mnogo je glupa igra...pop3 je bre zakon mada ceo pop serijal me nervira jer ono ima samo jedan način da se pređe igra, samo treba mozak da koristiš, a manje snalažljivosti treba, jedino bossovi i ona kočija u pop3...half life nekako ima glup gameplay ali nekako je zanimljiva igra...wolfenstein keva

Samo mala ispravka PoP1 je igra koja datira sa Pc286:lol: i sjajna je igra , imao si 60 minuta da se izvuces iz tamnice i spases princezu od zlog Dzafara:lol::lol::lol::lol:
PoP 2 je bila djubre , a to ocemu pricate je ustvari 3 deo PoP sand of time jel tako ?
:lol::lol::lol::lol:

homeworld -od strategija,
system shock 2, deus ex -od fps/rpg-ejeva,
star trek voyager elite force od pucacina,
anachronox, u nekoj svojoj kategoriji avanturistickih/ kvazi rpg-ova,
fallout 2 od rpg-ejeva (danas ga presao prvi put)
metal gear solid, project eden od akciono avanturistickih iz 3. lica....

homeworld -od strategija,
system shock 2, deus ex -od fps/rpg-ejeva,
star trek voyager elite force od pucacina,
anachronox, u nekoj svojoj kategoriji avanturistickih/ kvazi rpg-ova,
fallout 2 od rpg-ejeva (danas ga presao prvi put)
metal gear solid, project eden od akciono avanturistickih iz 3. lica....

E jos kada bi mi pomogao gde da nadjem voyager elite forces i te starije igre u Bg-u bio bih ti zahvalan:idea:

E jos kada bi mi pomogao gde da nadjem voyager elite forces i te starije igre u Bg-u bio bih ti zahvalan:idea:

imam ih ja sve tu nabrojane, jedino mi je homeworld kod druga on je tamo kod bogoslovije, ako je u bg uopste... Samo kad mi siljnu kesh od kuce, moram da uzmem novi dvd rezac pa da to prerezem pa da opalimo neki exchange...
A ako oces znam gdje za pare mozes sve to da kupis....

PoP 1? mojne me zasmejavati...ej pa sam sam sebe mučio i terao da igram tu igricu i uz teške muke sam odigro sat vremena...to mi je bilo najgorih sat vremena u gamerskom životu (izuzev lost planet kad se borim s vatrenim čudovištem a slaba mi grafička pa je 1fps bilo) mnogo je glupa igra...pop3 je bre zakon mada ceo pop serijal me nervira jer ono ima samo jedan način da se pređe igra, samo treba mozak da koristiš, a manje snalažljivosti treba, jedino bossovi i ona kočija u pop3...half life nekako ima glup gameplay ali nekako je zanimljiva igra...wolfenstein keva
:lol:
PoP 2 je sranje u odnosu na prvi dio.To djelimicno vazi za pOP 3.
ne mozes se snalaziti bez mozga :roll:...kako ne treba snalazljivost?treba ti 19 prstiju za pOp.
Ko se god dvoumi izmedju Fablea i Mafie ne smije...!Fable je sjajna igra ali MAFIJA je...MAFIJA...je...legenda.kult.spektakl.epic...(ponestaje mi rijeci :D)

šta sam ja bio u nekom tripu čito sam juče na forumu, forumaši se nadaju da će da izađe mafia 2 i jedna likuša je rekla da će da izađe u crnoj hronici ako ne izađe mafia 2...po tome sam zaključio da još nije izašla mafia2..mada ko zna od kad su ti postovi :shock:
ta likusa sam ja...liku :-x
ti si vjerovatno juce ostavio dzojstik i poceo da igras PC...sto bi rekao when darkness falls prest'o da igras GAYstation i poceo sa PCom...cini mi se da ti vise pristaje GAYstation.

meni je fable bio pegla. Kao i ova strategija sto je uglavnom hvale ljudi-rise of nations, obican los klon age of empiresa... Mislim da je microsoft imao veze sa obe igre, tako da je jasno sto nimalo nisu zabavne.....
poslednjih 7-8 godina cega god se microsoft dovati ispadne bajato....

ta likusa sam ja...liku :-x
ti si vjerovatno juce ostavio dzojstik i poceo da igras PC...sto bi rekao when darkness falls prest'o da igras GAYstation i poceo sa PCom...cini mi se da ti vise pristaje GAYstation.

po čemu ti zaključuješ da sam ja imao playstation??? :shock: iskreno ps sam igrao samo pa r puta kod jednog drugara, a pc imam od svoje pete-šeste godine tako da nemoj da *****š devojko bre je :roll:

kako bi reko Gojko Sisa: PA TI NISI NORMALNA MAAAJKE MI

Moderne igre nemaju dusu. Probaj da odigras Grim Fandango, Psyhonauts, Monkey island serial i svakako metal gear solid.Ako volis RPG probaj bilo koju igru Betesha produkcije: Pirates of the Caribian( ne po filmu), Elder Scroll serial,Arx fatalis i Fallout. Svakako probaj 'Star wars: Knights of the old republic 1 i 2.

Back