po potrebi

gledaju isto ali nisu iste posledice..mi njih ne zelimo vise ako prevare i ne bi im oprostili

znam da gledaju ali ne bi trebalo ... to je jedan od razloga zasto ... jer muskarac koji je iznad zene kako one i samo zele da budemo kada prevari prevari sa bicem nizim od sebe, dok one varaju sa visim ... e nemam mozga da dalje da zavrsim znam da sam u pravu samo to ...

Pa da, zato i treba da ih varas. jer se njima moze, i uvek imaju moc u tome. A zasto bi im tek tako dao tu moc. Znaci cim se njoj ti ne dopadnes, moze da te sutne i zameni za nekoga drugog, jer ima izbora. Zato ti uvek treba da juris rezervu, jer znas za tu cinjenicu...

Pa da, zato i treba da ih varas. jer se njima moze, i uvek imaju moc u tome. A zasto bi im tek tako dao tu moc. Znaci cim se njoj ti ne dopadnes, moze da te sutne i zameni za nekoga drugog, jer ima izbora. Zato ti uvek treba da juris rezervu, jer znas za tu cinjenicu...

Zenama se ta moc oduzima kad muskarci ne padaju olako cim ih neka pogleda. ne oduzima im se tako sto se druge zene jos vise spopadaju.
Samo im pojacavas moc a i teze ce zeleti da imaju seks sa tobom jer ces trcati i ovako od jedne do druge. |Sto bi bile jedna u nizu? Mudar li si skroz. :aha:

Zenama se ta moc oduzima kad muskarci ne padaju olako cim ih neka pogleda. ne oduzima im se tako sto se druge zene jos vise spopadaju.
Samo im pojacavas moc a i teze ce zeleti da imaju seks sa tobom jer ces trcati i ovako od jedne do druge. |Sto bi bile jedna u nizu? Mudar li si skroz. :aha:

i tvoj i napokonov post su tacni ... kazem ja u kompromisima je spas :D

Ne znam kako je sa njihovim muskarcima,ali moj nema razloga da slavi bilo sta jer nam je seks sastavni deo svakodnevice.Ako je umoran,neraspolozen jasno je da necu da insistiram na seksu ma koliko ga u tom trenutku zelela.
Zivot cine i druge stvari osim seksa.

pravi muskarac nece odbiti zenu ,al ako ima pravu zenu koja ga oseti da je umoran od puta i biznisa,svatice ususkati ga i zadovoljiti necim drugim,sex za to treba dvoje.usianih...a to ******* na silu pacenice ,mada pocelo je skupljanje na forumu:mrgreen:

Оне мисле да смо ми покретни ку*ац, који оне могу да имају кад им се хоће. Пошто жену не можеш да шутнеш ј б г не можеш је ударити, кад чујеш тако нешто попишај је, или тако нешто смисли.

Back