aleksa ndar
Elita
- Poruka
- 17.732
Ako zene misle da im muskarci ne mogu odbiti kada one hoce da se tuccaju ... kako onda mogu gledati isto na musku i zensku prevaru ... nije li to malo nekorektno s njihove strane ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gledaju isto ali nisu iste posledice..mi njih ne zelimo vise ako prevare i ne bi im oprostili
Pa da, zato i treba da ih varas. jer se njima moze, i uvek imaju moc u tome. A zasto bi im tek tako dao tu moc. Znaci cim se njoj ti ne dopadnes, moze da te sutne i zameni za nekoga drugog, jer ima izbora. Zato ti uvek treba da juris rezervu, jer znas za tu cinjenicu...
Kako umobolna izjava.
Pa da, zato i treba da ih varas. jer se njima moze, i uvek imaju moc u tome. A zasto bi im tek tako dao tu moc. Znaci cim se njoj ti ne dopadnes, moze da te sutne i zameni za nekoga drugog, jer ima izbora. Zato ti uvek treba da juris rezervu, jer znas za tu cinjenicu...
Zenama se ta moc oduzima kad muskarci ne padaju olako cim ih neka pogleda. ne oduzima im se tako sto se druge zene jos vise spopadaju.
Samo im pojacavas moc a i teze ce zeleti da imaju seks sa tobom jer ces trcati i ovako od jedne do druge. |Sto bi bile jedna u nizu? Mudar li si skroz.![]()
Ako zene misle da im muskarci ne mogu odbiti kada one hoce da se tuccaju ... kako onda mogu gledati isto na musku i zensku prevaru ... nije li to malo nekorektno s njihove strane ?
Koja zena tako misli?Ja to cujem(citam) prvi put u zivotu.
Nemoguce je da ga odbiju ako zena zaista zeli seks. Tako je jednostavno pa neka oni vriste koliko hoce kako to nije tacno.
znash da ne odbijaju vetj slave kad im se pruzhi shaMsa![]()
kakvi retardi sve nece ovde da postave temu......
Tako je Lu, iebes tu srecu ako mi zavisi samo od seksa.
Al ti pominja sex kao deo svakodnevnice.Tako je![]()
Al ti pominja sex kao deo svakodnevnice.
Da pa?Evo ako trebam da objasnim napisano ok.Moj muz i ja imamo veoma uzbudljiv seks skoro svakodnevno tako da mi je to -svakodnevnica.
Ma nemoj.Da pa?Evo ako trebam da objasnim napisano ok.Moj muz i ja imamo veoma uzbudljiv seks skoro svakodnevno tako da mi je to -svakodnevnica.
to je lepo kad mu nikad malocime li ga hranis
![]()
Ma nemoj.
Onda ti boga molis da odmoris od rutine.![]()