( po ) nocne forumasice .

Paaa ne spremam doručak...idemo na posao...
Ako kuvam, kuvam predveče ili se to nešto krčka dok sam na net-u...noćOM volEm da čitam, visim na netu, piskaram..i nekad zaginem do kasno...
Inače malo psavam i uvek mi je draže da radim nešto što me zabavlja, nego da spavam...

Ima i takvih - sve sa zadovoljstvom postizu - dok jednog dana ne puknu . Al tad cesto bude kasno za nju ( dodje bolest mislim). A gospodim kome se sve prinese na tacni - utesi se

Treba i on da podmetne ledja, uostalom dao mu Bog jaca z:lol:
Znaci, nije bitno dal forumasice "vise" ovde do jutra- muz nek sam sprema dorucak

Cisto me informativno zanima kada kuhate rucak ako ste cijele noci na forumu ? Neku noc u 3 ujutro ovdje bilo zivahno ko da je podne . Da zakljucim tema - sto kuvate danas je cista propaganda i spam . Ajde neka mi neka odgovori kada radi dorucak muzu ako tu tipka do 5 ?
Ovo nesto i na moj racun. Odoh sad na kulinarstvo ili na sta kuvamo danas, da kacim neke fotografije hrane i da se pricam kako par sati dnevno odvojim za sredjivanje kuce, ali meni to nije tesko, ja to vooolim i zalim sto nemam vise vremena dnevno za sredjivanje kuce i kuvanje. :heart:
Ode mi reputacija dobre domacice. z:cry:

Back