Modesti B.
gospođa Vineti
- Poruka
- 48.121
Kakva radoznalost.
Hteo je nešto drugo da nas pita, a ne zna kako da bude diskretan.
Ma neeeeeeee, samo brine covek za nase muzeve.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva radoznalost.
Hteo je nešto drugo da nas pita, a ne zna kako da bude diskretan.
Ma neeeeeeee, samo brine covek za nase muzeve.![]()
Ja mm ne kuvam ni rucak... a o dorucku da ne pricamo![]()
A sto bi mu ja spremala dorucak?
u kakav stav
ja se nadam da neću naći ženu kao tebe
A sta fali mom stavu?
Ako oboje radimo zasto bi ja bila ta koja sprema dorucak, rucak, trpa ves u masinu, usisava, pere sudove i ostalo sto treba poraditi po kuci?
a šta ako sam je jebbo od 22.04 do 02.38 min, pa sam je iscrpio i zaspala ko klada pa ja tad došo na forum...? el sam i tad loš ?
:I
Ovo nesto i na moj racun. Odoh sad na kulinarstvo ili na sta kuvamo danas, da kacim neke fotografije hrane i da se pricam kako par sati dnevno odvojim za sredjivanje kuce, ali meni to nije tesko, ja to vooolim i zalim sto nemam vise vremena dnevno za sredjivanje kuce i kuvanje.Cisto me informativno zanima kada kuhate rucak ako ste cijele noci na forumu ? Neku noc u 3 ujutro ovdje bilo zivahno ko da je podne . Da zakljucim tema - sto kuvate danas je cista propaganda i spam . Ajde neka mi neka odgovori kada radi dorucak muzu ako tu tipka do 5 ?
Temu STO KUVAMO DANAS treba zakljucati zbog sirenja propagande koje se ni gebels nebi posramio a sve sa preko tri posta trajno banirati ili barem poslati na detektor lazi .
Nije da sam nesto empatican prema srpskim muzima ( draze mi srbice ) ali poslje citanja teme mi ih dode zao .
pa ako ste taze il se dobro ****** a on nije prošo mnogo možda te i istrpi još neko vreme da mu zamazuješ oči čime mu već zamazuješ...
al to ne ide tako dugo![]()