( po ) nocne forumasice .

smrkavac

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
250
Cisto me informativno zanima kada kuhate rucak ako ste cijele noci na forumu ? Neku noc u 3 ujutro ovdje bilo zivahno ko da je podne . Da zakljucim tema - sto kuvate danas je cista propaganda i spam . Ajde neka mi neka odgovori kada radi dorucak muzu ako tu tipka do 5 ?

Ajmo napraviti mali test . Neka se sve zene na 5 min maknu od kompa i pitaju muzeve gdje je najjeftiniji burek u gradu pa da prokomentiramo te porazavajuce podatke . Usput mogu skoknut i do sparheta mozda im navru uspomene ?

:zcepanje: pre-duhovit si !!!!:zkez:

- - - - - - - - - -

Ja smatram da su to crvene lampice da nesto nije u redu...

pa nek se svako zamisli- sta to nije u redu ??

Cisto me informativno zanima kada kuhate rucak ako ste cijele noci na forumu ? Neku noc u 3 ujutro ovdje bilo zivahno ko da je podne . Da zakljucim tema - sto kuvate danas je cista propaganda i spam . Ajde neka mi neka odgovori kada radi dorucak muzu ako tu tipka do 5 ?

ma to sve ove uzasne trudnice ne rade nista po ceo dan samo ko pilici razjapljenih cheljusti ocekuju od muza da im turi u kljun

nije istina dorucak se ne sprema nego sr jede nesto suvo iz frizidera tako da moze sam nisam mu ja potrebna.i nije mi nikakav problem ako legnem u 5 da ustanem u deset i da kuvam rucak.. neko sta ako muz radi pre podne pa je zena slobodna i moze da spava celo pre podne a??

Back