igrutin1:Po cvetu. Mama kaze da joj je zamirisalo na taj cvet kad me je radjala. Ispade dobro, tatina varijanta je bila da budem Persida, po njegovoj tetki koju je mnogo voleo kao klinac.
Nevena???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
igrutin1:Po cvetu. Mama kaze da joj je zamirisalo na taj cvet kad me je radjala. Ispade dobro, tatina varijanta je bila da budem Persida, po njegovoj tetki koju je mnogo voleo kao klinac.
Tipkaros:igrutin1:Po cvetu. Mama kaze da joj je zamirisalo na taj cvet kad me je radjala. Ispade dobro, tatina varijanta je bila da budem Persida, po njegovoj tetki koju je mnogo voleo kao klinac.
Nevena???
Elishabeth:A sad mi recite kako se zovete posto smo pricali o nastanku imena.Biramo najlepse i najruznije ime!
igrutin1:Tipkaros:igrutin1:Po cvetu. Mama kaze da joj je zamirisalo na taj cvet kad me je radjala. Ispade dobro, tatina varijanta je bila da budem Persida, po njegovoj tetki koju je mnogo voleo kao klinac.
Nevena???
moze biti, ili Ljiljana, ili Jasmina, ili Ruzica, ili Bosiljka, ili Smiljka.....
Ja sam ime dobila po nasoj velikoj Yu glumici jer se i prezivam kao ona...na zalost i ne pevam i ne glumim tako dobro a imala sam cast da je licno upoznam i stanujem u blizini njene kuce...Roditelji su mi dali toime jer da je bilo po kumovom izboru svaka mu cast ali ime mi se nije dopalo...(necu ga reci zbog osoba koje se tako zovu)Elishabeth:Znam da nesto slicna tema vec postoji ali poenta ove je u tome sto zelim da znam po kome ste dobili ime?Ko vam je dao?Naprimer moje ime dobila sam po jednoj glumici koja se zvala Elishabeth.Pa iznesite......
chokolada:Po nikome. Mami se jednostavno svidjalo ime i tako.... Ja sam u svakom slucaju zadovoljna lepo, kratko ime...![]()
I ja sam tu negde blizu tebe i tvoje seke.tamo sam gde....:chokolada:Po nikome. Mami se jednostavno svidjalo ime i tako.... Ja sam u svakom slucaju zadovoljna lepo, kratko ime...![]()
![]()
ja isto-mama je volela tako-kratko a slagalo se sa sekinim-Sanja...znachi ja sam Tanja.
drago mi je-Anja-mozda?(Vanja)chokolada:I ja sam tu negde blizu tebe i tvoje seke.tamo sam gde....:chokolada:Po nikome. Mami se jednostavno svidjalo ime i tako.... Ja sam u svakom slucaju zadovoljna lepo, kratko ime...![]()
![]()
ja isto-mama je volela tako-kratko a slagalo se sa sekinim-Sanja...znachi ja sam Tanja.![]()
chokolada:Po nikome. Mami se jednostavno svidjalo ime i tako.... Ja sam u svakom slucaju zadovoljna lepo, kratko ime...![]()
I moj decko je dobio ime po fudbaleru. To je izgleda popularno.vicente:по једном чувеном фудбалеру
имамо исто и име и презиме
али не смем рећи ко је у питању, јер ако се мој идентитет открије морао бих да вас убијем, а то не желим![]()
![]()
![]()
chokolada:Nije, ali blizu si (drugo slovo nije a). Necu ti vise nista reci, pa cak i da pogodis! :wink: