Po kom zakonskom aktu je meni smanjena plata ?

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U svim koalicijama, neizbežna.
Pogledajte prilog 1695388
ee, zato prosvetari moraju biti materijalno zbrinuti! - moraju da imaju INTEGRITET !
(nezavisni o politici i vladaocima (danas ovi, sutra Oni) i onima: "Znaš ti ko sam ja ?",..

- znam,.. ali ti sam ne znaš ko si,.. a ni ko sam ja,..

... ne pišem o sebi, davno sam ja to shvatio,.. niko mene ne može da kupi ! Ničim, pa ni novcima ;) .
Odbili smo mi pomoć naroda ( IT udruženje organizovalo,.. finansijsku pomoć)
Kontaš ?

Poslednja izmena:
s obzirom da je obustava rada ovakva kava jeste nezakonita , vlast bi trebalo kroz disciplinski postupak da kazni prosvetare , ali vlast to nije uradila , vec se odiucila da kaznjava prosvetare bez primene postojecih protokola za ovaj vid kaznavanja umanjenja plata

ne treba zbog koriscenja pravnih praznina poput ove uzimati to prosvetarima za zlo jer se iako su u potpunom bezakonju, oni mire sa tim da se otvori disciplinski postupak kako sam ja razumeo i to je onda na naldeznim organima da pokrenu

s obzirom da je obustava rada ovakva kava jeste nezakonita , vlast bi trebalo kroz disciplinski postupak da kazni prosvetare , ali vlast to nije uradila , vec se odiucila da kaznjava prosvetare bez primene postojecih protokola za ovaj vid kaznavanja umanjenja plata

ne treba zbog koriscenja pravnih praznina poput ove uzimati to prosvetarima za zlo jer se iako su u potpunom bezakonju, oni mire sa tim da se otvori disciplinski postupak kako sam ja razumeo i to je onda na naldeznim organima da pokrenu

Postoji pravo na zakonski štrajk. Oni su dobili umanjenje 33%.

🥪🥪🥪

Ovo je vredjanje, ta automatika ista kao ova programirana na ulaznim vratima škola....:)

Elektronika mnogo glupa i ne računa ono što nije programirano, daljinsko prijavljivanje na posao....isto kod mene probaju daljinski da se prijave da su stigli oko ili blizu 700...pa vide da ne prolazi prijava iz kafane dok deca sede ispred kafane....
ich nema veze sa onima koji je uključuju....i isključuju kad im odgovara...:)

Koliko ja znam plate nastavnika nisu gradirane razredima, nego se primaju po satnici, dakle oni koji ne znaju ni proste matematičke radnje pokazuju da su nekako došli u prosvetu bez položenih osnovnih ispita.
Dakle, plate nisu smanjene nego isključivo se računaju po satima prisustva u školi plus uvećana satnica za celodnevnu pripremu koja ulazi u tu satnicu.
Takav način obračuna plate je isključivo produkt intelektualne sredine i političko finansijskih interesa državnih institucija, a naročito prosvete....

Back