- Poruka
- 237.323
Ti uslovi su samo kod Audija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Seti se leproznih pandurskih kombija i pežoa naravno.To nisam video, ali sam video da se oljušti lak pa ispadne kao mat. Meni se to mat ustvari sviđa, nego ispadne nejednako
Audi kurcfehler tj jeftine boje za kinesko tržište?
pa vidiš, ne uvaljuju samo nama bofl robu. Nego, kinezi će da im doakaju. Nisu bespomoćni ko mi sitna riba pljuckavicaAudi kurcfehler tj jeftine boje za kinesko tržište?![]()
Ne znam gde reče pošto nisi postavio link, a na slikama je samo Audi.Neko reče i BMW
Kinezi tu mogu da doakaju samo sebi pošto je to iz kineske fabrike.pa vidiš, ne uvaljuju samo nama bofl robu. Nego, kinezi će da im doakaju. Nisu bespomoćni ko mi sitna riba pljuckavica
Audi?Kinezi tu mogu da doakaju samo sebi pošto je to iz kineske fabrike.
Da, mnoge zapadne kompanije imaju pogone u Kini. Dugo bi bilo da ti nabrajam i to samo iz glave. Znam da je VW tamo još od osamdesetih.
Još od onih pasata 1 ili 2 ako se dobro sećam.Da, mnoge zapadne kompanije imaju pogone u Kini. Dugo bi bilo da ti nabrajam i to samo iz glave. Znam da je VW tamo još od osamdesetih.
jao, ja sam ulazio u jedan Pasat, kao da ga kupim, i pre sam izašao nego sam ušao. Užas. Mora da je bio kinezJoš od onih pasata 1 ili 2 ako se dobro sećam.