- Poruka
- 75.412
Ovih dana su se po Kini pojavili automibili sa stomakom. Srećom, brzo su ukapirali o čemu se radi
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije namernoE , jesu napravljeni tako ili su takvi postali ?
Ja sam pre misljenja da to nije fabricki, vec automobili koji su sredjivani i na koje je stavljana neka kvalitetna kineska folija....Ima i evropskih automobila koji su zatrudneli
Temuzna li se ko je tata?
Na slikama koje si postavio su samo evropski, konkretno Audi.Ima i evropskih automobila koji su zatrudneli
Dobro, to je logično objašnjenje za beli i plavi auto, ali kako objasniti ljubičasti ''stomak'' na crnom automobilu?Usao vazduh pod foliju.. Pretpostavljam da su ovi automovili naknadno radjeni i sredjivani i da ta folija nije fabricka...
Zezas? Ne mozemo mi bas da vidimo nijansu boje, uglavnom kada se ova folija istegne ovoliko dobije se ova svetlija boja..Dobro, to je logično objašnjenje za beli i plavi auto, ali kako objasniti ljubičasti ''stomak'' na crnom automobilu?
Pogledajte prilog 1591934
Jeftina boja na nemačkim krševima!znate li o čemu se ovde radi?
nijeJeftina boja na nemačkim krševima,!
To nisam video, ali sam video da se oljušti lak pa ispadne kao mat. Meni se to mat ustvari sviđa, nego ispadne nejednakoMa jok imaš masu automobila kojima se ljušti boja kao kesa.
Ali Kina koliko znam nije najtoplija zemlja na svetu. Kako nema ovakvih slika iz drugih delova sveta?nije
ima neka zaštitna folja za farbu pa od nenormalnih vrućina u Kini se nadulo. Ja bih rekao da nije dobro instalirano
Ali i ti po svetu koriste kineske folijeAli Kina koliko znam nije najtoplija zemlja na svetu. Kako nema ovakvih slika iz drugih delova sveta?