По чему ћете памтити октобар?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

?

• Превагнуло је ето добро

• Заборавићу

• Оба

• Мотивишем се из дана у дан

• Финансије шкрипе нема посла

• Атмосфера на послу тешка

• Атмосфера међу људима исцрпљујућа

• Осећај промашености је веома интензиван

• Нека се понови слободно

• Ситнице погрешне али баш иритирају

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
47.994
На који начин ћете се сећати октобра и да ли ћете се сећати,да ли је превагнуло оно што је добро или више онога што ћете игнорисати и оставити у прошлости?
Да ли сте можда мотивисали себе да се сви мали успеси броје и трудили се максимално могуће да се извучете из свега (ово што се дешава баш зна да утиче на расположење)?

Poslednja izmena:
Ниси платио паркинг место или шта се догодило,како да ти тек тако узму?
Nije stvar u tome..trazio sam slobodnu garazu i rekli da ima slobodno mesto ispod moje zgrade.//Potpisali smo dogovor i uplatio ja pola cene,no avaj vadili su se dugo vreme da im je advokat na odmoru.. Kad sam ovih dana otiso u upravu oni mi rekli da su parking prodali drugom licu i vratili mi kapar..proces jos nije zavrsen jer sam ih tuzio..

Nije stvar u tome..trazio sam slobodnu garazu i rekli da ima slobodno mesto ispod moje zgrade.//Potpisali smo dogovor i uplatio ja pola cene,no avaj vadili su se dugo vreme da im je advokat na odmoru.. Kad sam ovih dana otiso u upravu oni mi rekli da su parking prodali drugom licu i vratili mi kapar..proces jos nije zavrsen jer sam ih tuzio..
Ајој ајде држи се шта да напишем друго,ако је ово реално без текста сам.

Ne bi bilo loše i da novembar bude takav,
Можда и са још неким променама на боље,да је боља комуникација,да се реши оно што треба ето тако неке животне ситуације....
ali ako se osvrnem iza - oktobar me ničem novom nije naučio.
....е то је уобичајено јер имамо некако капацитет за учење фиксиран на то како да нам је добро сад,овде као људским бићима а некада се можда много мисли о прошлости или страхује око будућности те ето.....

Back