Blues Brothers
Elita
- Poruka
- 20.593
Taj gas je donacija KGB-a
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jes ova Vuciceva policija i parapolicija uziva postovanje i ugled medju gradjanima SrbijeDodali su da iznošenje takvih tvrdnji ozbiljno narušava ugled policije.
Opasan taj gas CNNJes ova Vuciceva policija i parapolicija uziva postovanje i ugled medju gradjanima Srbije![]()
To se zove ne suzavac vec bojni otrov i koristi ga samo vojska za ratna dejstva a nikako policija za gradske nemire. Prvi put koristio milosevic cuvenog 9 marta na narodu, ali ti to ne znas posto si i onda bas ko i sad virio hrabro iza zavese.Opasan taj gas CNN
Kažu pomuti pamet
Svi budu nekako šuntavi
Veruju u Deda Mraza, mir, ljubav, pištenje, Paju Patka
Jok, dugo u upotrebi oruzanih snaga. Ima jos jaci, njega cuva za ekstremne situacije, a od tog su posledice razorne po organizam.Taj gas je donacija KGB-a

jes smrduckalo malo sve do Kalimegdana ali ništa strašnoTo se zove ne suzavac vec bojni otrov i koristi ga samo vojska za ratna dejstva a nikako policija za gradske nemire. Prvi put koristio milosevic cuvenog 9 marta na narodu, ali ti to ne znas posto si i onda bas ko i sad virio hrabro iza zavese.
sta sve rade.... mnoge sam cuo novosadjane da je koristen taj cn 05.09Ne poseduju kad su ispraznili sve zalihe na narod.
Ovaj napisao isto kao ja.otac Makarije
15.09.2025 • 01:12
Naravno da nemate ,
kad ste i poslednje zalihe sada potrošili na mirne protestante i goloruke građane. Ceo grad je smrdeo na vas tj taj gas.
Sledece ce biti gadjanje naroda Rafalima i Migovima, posle ce da kazu nismo mi.Nakon upotrebe zvučnog topa niko nije istražio i odgovarao za to, a sada je upotrebljen i CN gas!
Šta je sljedeće?
https://n1info.rs/vesti/profesorka-...-sumnjivo-i-to-sta-je-policija-ujutro-radila/
Naravno da je policija sve demantovala!
https://www.krstarica.com/vesti/mup-demantovao-da-je-u-novom-sadu-koriscen-cn-gas/