gladiolica
Zainteresovan član
- Poruka
- 282
znate li koji sajt poseduje program za izracunavanje plodnih i neplodnih dana?znam da sam na jednom sajtu to skoro pronasla ali ne znam gde.zna li neko?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gladiolica:na SC?sta je SC?koja je to adresa?
blacky80:Ukucaj u googlu "Ovulation Calendar", to ti je mali programcic za to!
Pa, svi znamo da si impotentan. Mozda je nasla nekog drugog...Steffan:Koji ce ti bre to qurac u zivotu?!!?blacky80:Ukucaj u googlu "Ovulation Calendar", to ti je mali programcic za to!Ne plasis se valjda da ces da zatrudnis sa mnom? hahahahahahahaha
Covek mora biti na sve spreman! Mozda se ja samo osecam kao musko a ustvari sam zensko?Steffan:blacky80:Ukucaj u googlu "Ovulation Calendar", to ti je mali programcic za to!
Koji ce ti bre to qurac u zivotu?!!?Ne plasis se valjda da ces da zatrudnis sa mnom? hahahahahahahaha
Pa tebe duso. Cemu to kriti. Nema lazi nema prevare!Snezna_kraljica:Pa, svi znamo da si impotentan. Mozda je nasla nekog drugog...Steffan:Koji ce ti bre to qurac u zivotu?!!?blacky80:Ukucaj u googlu "Ovulation Calendar", to ti je mali programcic za to!Ne plasis se valjda da ces da zatrudnis sa mnom? hahahahahahahaha
![]()
Slusaj... Stvari stoje ovako - ona i ja smo odlucile da zivimo u vanbracnoj zajednici, ali nam treba neki muskarac da zacne nase dete. Mozes li ti to da uradis?blacky80:Pa tebe duso. Cemu to kriti. Nema lazi nema prevare!Snezna_kraljica:Pa, svi znamo da si impotentan. Mozda je nasla nekog drugog...Steffan:Koji ce ti bre to qurac u zivotu?!!?blacky80:Ukucaj u googlu "Ovulation Calendar", to ti je mali programcic za to!Ne plasis se valjda da ces da zatrudnis sa mnom? hahahahahahahaha
![]()
Moze, ali samo vantelesna oplodnja!Snezna_kraljica:Slusaj... Stvari stoje ovako - ona i ja smo odlucile da zivimo u vanbracnoj zajednici, ali nam treba neki muskarac da zacne nase dete. Mozes li ti to da uradis?blacky80:Pa tebe duso. Cemu to kriti. Nema lazi nema prevare!Snezna_kraljica:Pa, svi znamo da si impotentan. Mozda je nasla nekog drugog...Steffan:Koji ce ti bre to qurac u zivotu?!!?blacky80:Ukucaj u googlu "Ovulation Calendar", to ti je mali programcic za to!Ne plasis se valjda da ces da zatrudnis sa mnom? hahahahahahahaha
![]()
![]()
Znala sam da ne mozes..... Zaboravih... Ipak, ti volis muskarce...blacky80:Moze, ali samo vantelesna oplodnja!
Snezna_kraljica:Pa, svi znamo da si impotentan. Mozda je nasla nekog drugog...Steffan:Koji ce ti bre to qurac u zivotu?!!?blacky80:Ukucaj u googlu "Ovulation Calendar", to ti je mali programcic za to!Ne plasis se valjda da ces da zatrudnis sa mnom? hahahahahahahaha
![]()
Mislila sam da je neko drugi napisao post...Steffan:ONA je ON sto mu gromova prati fabulu radnje i mani se moje impotencije!!! :x Dosta mi je sto moram da te gledam i slusam svaki dan, sada zvocas i po komsiluku... ko zna sta ce ljudi sve pomisliti...![]()
blacky80:Pa tebe duso. Cemu to kriti. Nema lazi nema prevare!Snezna_kraljica:Pa, svi znamo da si impotentan. Mozda je nasla nekog drugog...Steffan:Koji ce ti bre to qurac u zivotu?!!?blacky80:Ukucaj u googlu "Ovulation Calendar", to ti je mali programcic za to!Ne plasis se valjda da ces da zatrudnis sa mnom? hahahahahahahaha
![]()
O, Boze... Koliko nesporazuma! A za sve sam ja kriva, jer sam mislila da je onaj post napisao neko drugi!Steffan:Prvo si yebo mene a sada mi yebes i zenu?!!? Ti smrade pederski!!! Ma idem sada da pozovem Iceman-a da ti poyebe dzukelu jel ti jasno!?!?! :x
Snezna_kraljica:Mislila sam da je neko drugi napisao post...Steffan:ONA je ON sto mu gromova prati fabulu radnje i mani se moje impotencije!!! :x Dosta mi je sto moram da te gledam i slusam svaki dan, sada zvocas i po komsiluku... ko zna sta ce ljudi sve pomisliti...![]()
Dobro, ostace medju nama to, u porodici..Bas sam nesmotreno odala tajnu..
:wink: :wink: :wink: :wink:
A zasto sam se natovila kao svinja? Zato sto si mi stalno govorio da sam debela! A ja sam se samo trudila da te zadovoljim, ti, surovi covece... Utehu sam nasla u hrani..Steffan:Znas, to je tvoja sramota isto toliko koliko je i moja!!! Da se nisi ugojila i zapustila kao zadriglo svinjce mozda i ne bih zavoleo muskarce!!! :x
Ali dobro, bitno je da se mi volimo i da smo spremni na kompromise... ja cu s svremena na vreme da se krljam sa dlakavim, snaznim muskarcima a ti se krljaj sa cvarcima i sarmicama i svi srecni i zadovoljni..![]()
Kako povrsno shvatanje moje kompleksne i tanane duse...Snezna_kraljica:Iceman voli da yebe dzukce.
Ne, hvala. Ja sam samoyebljiva kucka.Iceman:moje kompleksne i tanane duse...
Inace je ***** sve, ne samo dzukce. Bavim se i oplodjavanjem svih zivotinjskih vrsta, od kucaka do morskih lavova, sve to prirodnim putem.
Kojoj grupi ti spadas? Cini mi se da te neko nazvao kuckom? Zato ako si zainteresovana...![]()
Bez panike, radim ja i svinjeSteffan:Da se nisi ugojila i zapustila kao zadriglo svinjce
A patke?Iceman:Bez panike, radim ja i svinjeSteffan:Da se nisi ugojila i zapustila kao zadriglo svinjce![]()