PLJAS ŠAMAR

Mračak@

Elita
Poruka
24.611
Putnik šamarao kontrolorku Bus plusa
M. S. | 13. 02. 2013. - 16:28h | Foto: N. Marković - Ilustracija | Komentara: 21

Nepoznati muškarac fizički je napao kontrolorku Bus plusa, V. M. na stajalištu kod SKC-a jutros u 6.45 časova. Putnik je nakon psovki upućenih kontrolorima, više puta ošamario kontrolorku, kojoj su u pomoć pritrčale kolege i putnik iz tramvaja.

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/367558/Putnik-samarao-kontrolorku-Bus-plusa

Sve sve, ali ovi ljigavo-smrdljivi komentari na sajtu blica :lol:

Inace, mislim da je covek kreten i da ga treba poslati na prinudni rad
Kao sto kontrolori nemaju pravo da nekoga fizicki napadnu, nema niko pravo ni njih

Мени је и обаква реакција, очигледно лабилног лика, много боља него свеопшти стонд.

Пре неки дан чекао сам 45 мин. бас. И прође један у замајцу празан. Нико ни да опсује. Само некако да се реагује, све је отишло у очин,

Mada, vrlo su kulturni u poslednje vreme. U pocetku su stvarno maltretirali narod. Sada kad zelis da napustis vozilo, ne prave ti problem i ne pokusavaju da te zadrzavaju i zastrasuju. Samo se pomere da mozes da izadjes.

Mada, vrlo su kulturni u poslednje vreme. U pocetku su stvarno maltretirali narod. Sada kad zelis da napustis vozilo, ne prave ti problem i ne pokusavaju da te zadrzavaju i zastrasuju. Samo se pomere da mozes da izadjes.

Bogami , video sam na bulevaru kako smaraju devojku da im pokaze dokumente , kad je izasla napolje , oni su izasli za njom i dalje je smarali .... Na kraju devojka otisla , oni je pratili :lol:

Evo dokle je dovela brutalna kampanja protiv komunalne policije. Zbog toga sam za to da se komunalnoj policiji dodeli teško naoružanje i oklopne mehanizovane jedinice, kao i jedinice za vezu, artiljerijsku podršku i snabdevanje iz vazduha, kako bi vanrednim merama ista vaspostavila red u državi.

Nad komunalnom policijom i busplusom se upravo sprovodi teror koji može rezultirati da dožive sudbinu srebreničkih šehida. Zbog toga bi im se trebali dodeli dvogledi za noćno osmatranje sa specijalnim infracrvenim zracima uz pomoć kojih bi detektovali eventualnog neprijatelja reda i poretka.

Back