Pljacka bez pistolja: Registracija skuplja od automobila

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa dotice me . zato sto mi tadicev rezim zavlaci ruku u dzep i otima pare da bi imao posle sta da ukrade

i ne samo meni - vec mnogim drugim gradjanima

neki kao ti su budale, cute i trpe, a drugi kao ja, samosvesni gradjani, znaju da to sto radi tadiceva vlast predstavlja cist kriminal i razbojnistvo i normalno samim tim se bune protiv toga

pa u evropskoj uniji gde ljudi rade u proseku za 5-10 puta vece plate nego u srbiji , SVI IZLAZE NA ULICE KAD IM POSKUPI NESTO ZA 1-5% a u Srbiji stoka od naroda , cuti i kad im vlast poskupi nesto za 100-200%

i tebi je to normalno

pa ti bi bila savrseni rob...

Aha meni je normalno da nekog poput tebe oderu od poreza, mnogo mi je to milo i sve takve poput tebe sa sumljivim kapitalom:manikir:

da srbin radi 6 meseci da plati bilo koji porez drzavi?

Геније !

Ти које возе ауто за који треба платити такав порез немају плату од 30 000 динара, него су КРИМИНАЛЦИ који су легализовали свој капитал приватизацијом, ојадили раднике и стекли још веће богатство ! Они имају стотине хиљада и милионе евра и **** им се за порез од 200 000 динара !

А тиме што инсистираш на тих 6 месеци, показује да немаш никакв "јак ауто" и да си тешки комплексаш са просечном и исподпросечном платом

Досадио си и богу и народу, иди на анеки ауто форум, па их усрећи

evo kako to izgleda u grckoj . vlada poskupi gorivo za tipa 5% i na TV izlazi predsednik sindikata grcke i kaze SUTRA I PREKOSUTRA NIKO NE KUPUJE GORIVO i zakazuje generalni strajk

2.5 miliona ljudi izlazi na ulicu yebava mater vlastima zato sto su pokusali da ih oderu - i cene se vracaju na staro

Generalni štrajk u Grčkoj

Zbog generalog štrajka u Grčkoj zatvorene javne službe, državne škole, otežene sve vrste javnog saobraćaja, dok u bolnicama radi samo dežurno osoblje. Dva najveća sindikalna udruženja pozvala su zaposlene na jednodnevni štrajk u znak protesta zbog ekonomskih mera koje je nedavno donela grčka vlada.

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/11/Region/53366/Generalni+štrajk+u+Grčkoj.html

Generalni štrajk su sazvale dvije najveće sindikalne organizacije u Grčkoj, koje okupljaju oko dva i pol milijuna članova, a to je pola radnog stanovništva u zemlji, a to zapravo znači obustavu većeg dijela proizvodnje i usluga. Štrajk i prosvjedi se održavaju zbog mirovinske i zdravstvene reforme, poskupljenja hrane i nezadovoljstva ekonomskom politikom konzervativne vlade koju potresa niz skandala.[/quote]

a u srbiji cute i trpe da ne kazem puse :rtfm:

Aha meni je normalno da nekog poput tebe oderu od poreza, mnogo mi je to milo i sve takve poput tebe sa sumljivim kapitalom:manikir:

zato je srbija tu gde jeste jer je vecina naroda glupa sebicna zavidna i zlobna - kao sto si ti

navija da drugom crkne krava mesto da budemo svi solidarni i slozni u ostvarivanju zajednickih prava i onoga sto je u interesu svih nas

a u interesu svih gradjana jeste jeftina drzava i sto nizi porezi

e vidis ja necu da platim taj porez , plus gorivo necu da sipam NIKAD sem ako ce auto da mi stane , kod tadica , vec na kosovu , i samim tim ce budzet da bude prazan i onda posto vlast nece moci da uzme od mene nista - uzece od tebe

onda ces ti da kukas i places zbog toga

mada ti si neko detence koje jos zivi roditeljima na grbaci - zato te ovo i ne dotice, da izdrzavas samu sebe drugaciju bi pesmu pevala.

evo kako to izgleda u grckoj . vlada poskupi gorivo za tipa 5% i na TV izlazi predsednik sindikata grcke i kaze SUTRA I PREKOSUTRA NIKO NE KUPUJE GORIVO i zakazuje generalni strajk

2.5 miliona ljudi izlazi na ulicu yebava mater vlastima zato sto su pokusali da ih oderu - i cene se vracaju na staro

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/11/Region/53366/Generalni+štrajk+u+Grčkoj.html

Generalni štrajk su sazvale dvije najveće sindikalne organizacije u Grčkoj, koje okupljaju oko dva i pol milijuna članova, a to je pola radnog stanovništva u zemlji, a to zapravo znači obustavu većeg dijela proizvodnje i usluga. Štrajk i prosvjedi se održavaju zbog mirovinske i zdravstvene reforme, poskupljenja hrane i nezadovoljstva ekonomskom politikom konzervativne vlade koju potresa niz skandala.

a u srbiji cute i trpe da ne kazem puse :rtfm:[/QUOTE]

Ma što bi ja trpela da me neko tako ponižava poput tebe, ja da mogu odmah bi pobegla u Grčku ili Nemačku sve sa tih 200 KS.
Niti imam kola, niti me brinu porezi, živim zdravo, vozim biciklo i rolere, uzgajam ekološko povrće i zdravo me zabole koliko će vas, Kir Janje, odrapiti.

....... u Srbiji stoka od naroda ...

E moj Srbine... Da ovako nešto kaže nekakav neoustaša, možda bi ga razumeo...

Ovako...

banned.gif

zato je srbija tu gde jeste jer je vecina naroda glupa sebicna zavidna i zlobna - kao sto si ti

navija da drugom crkne krava mesto da budemo svi solidarni i slozni u ostvarivanju zajednickih prava i onoga sto je u interesu svih nas

a u interesu svih gradjana jeste jeftina drzava i sto nizi porezi

e vidis ja necu da platim taj porez , plus gorivo necu da sipam NIKAD sem ako ce auto da mi stane , kod tadica , vec na kosovu , i samim tim ce budzet da bude prazan i onda posto vlast nece moci da uzme od mene nista - uzece od tebe

onda ces ti da kukas i places zbog toga

mada ti si neko detence koje jos zivi roditeljima na grbaci - zato te ovo i ne dotice, da izdrzavas samu sebe drugaciju bi pesmu pevala.

Ma ja sam ti glupava i uopšte mi nije jasno što se obazireš na ovo šta pišem, ja bi sve to zanemarila da sam na tvome mestu.
Pa ja sam ti navikla da dajem, a ti si navikao da uzimaš e kada se ćurak okrene, upadneš u frku, kao ti sada.

Геније !

Ти које возе ауто за који треба платити такав порез немају плату од 30 000 динара, него су КРИМИНАЛЦИ који су легализовали свој капитал приватизацијом, ојадили раднике и стекли још веће богатство ! Они имају стотине хиљада и милионе евра и **** им се за порез од 200 000 динара !

А тиме што инсистираш на тих 6 месеци, показује да немаш никакв "јак ауто" и да си тешки комплексаш са просечном и исподпросечном платом

Досадио си и богу и народу, иди на анеки ауто форум, па их усрећи

A najveća fora će da bude, kad se navodno digne "kuka i motika", koju priziva Tihi i kad mu dođe sirotinja na gajbu da je popali i demolira mu taj famozni jaki auto...:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back