Стари пароброд
Сањар луталица
- Poruka
- 5.930
Питај ВИa sto ne bi pitao sto?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Питај ВИa sto ne bi pitao sto?
i ?e, da... bravo
čim ne otvara u bilo kom brauzeru
ne placam vi, koristim kolege da to rade, njima je naturalnoПитај ВИ![]()
otkud ja znami ?
jese ofiksalo ?
Не плаћам ни ја, али сити се испричамоne placam vi, koristim kolege da to rade, njima je naturalno![]()
mozda nemas s kim da pricasНе плаћам ни ја, али сити се испричамо![]()
Вероватно, иначе не бих у ове ситне сате паламудио по крстиmozda nemas s kim da pricas
Вероватно, иначе не бих у ове ситне сате паламудио по крсти![]()
aaa vi nemate problem sa vi, nego Riada, pa sto ja pricam s vama?nisi odgovorio na glavnu stvar
jel radi sad?
ima li neki novi screenshot ?
Питај ВИ![]()
Ето одговора на питање ”Што читати тему?”aaa vi nemate problem sa vi, nego Riada, pa sto ja pricam s vama?
Nisam morala ništa uraditi. Kad sam jutros upalila laptop sve OK. Eto.važi pa javi jesi li uradila išta
Laptop bio ugašen preko noći, ruter nisam dirala, jutros sve OK. U svakom slučaju, hvala.Treba da se flushuje DNS vrv. da bi se ocistio DNS cache
Otvori Command Prompt kao admin
ipconfig /release
ipconfig /flushdns
ipconfig /renew
2. laksi nacin, ugasi / upali ruter a nakon toga i racunar pa vidi ima li promena.
Uzivaj u razgovoru s AI i kupi si ili napravi kokiceLaptop bio ugašen preko noći, ruter nisam dirala, jutros sve OK. U svakom slučaju, hvala.
NI Riada više nema problem.aaa vi nemate problem sa vi, nego Riada, pa sto ja pricam s vama?
Hvala. Inspiracije za baljezganje imam uvijek. Za krampanje bas i nemam. Neka ti pise chat na Srpskom ili odkuda si vec. Lakse ce ti bit citati (barem mislim)Evo, ima za sve
ChatGPT said:
![]()
Evo zdjele kokica za blogere, posebno za one sa Krstarice!Nadam se da će te inspirisati za nove teme i diskusije!
lepo meni kaze moj kolega administrator: sacekaj malo, sredice se samo!Laptop bio ugašen preko noći, ruter nisam dirala, jutros sve OK. U svakom slučaju, hvala.
a sto da citam temu kad si napisao/la 6 replika umesto da kazes iz prve: pitam za drugaricuЕто одговора на питање ”Што читати тему?”![]()
Ма не мораш да читаш тему, марим јаa sto da citam temu kad si napisao/la 6 replika umesto da kazes iz prve: pitam za drugaricu
i onda ja ne MORAM da citam temu od pocetka.
Ne smeta meni da citam temu (procitam kad stignem), smeta mi kad neko kaze 'moras'!
e pa moram samo da umrem, sve ostalo NE MORAM!
ali insinuacija cesto ne radi, tako da, to je to.
win-win-win svi srecni zadovoljni i debeli i moze da se ode na pivo!