Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 85.039
,,,svako od nas ima po neko plišano ljubimče,koje se čuva i je neka stara uspomena ili stoji onako bačena negde , zato ajmo zagjurite pa stavljajte ovde plišane šećerleme,,,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dečake od malena učiti da je najvažnije biti - k.urat!
,,,sad je red da devojke postiraju nešto,,,Dečake od malena učiti da je najvažnije biti - k.urat!
,,,i čuvati ono dete u nas,,,neće biti loše ako imaš nešto plišano detinjasto da fotneš i staviš ovde ,,,Kako je lepo biti dete.
Koala...kako je sladak!Ja sam imala crno-belog sa mladunčetom, ukrao mi ga komšija.Tukla sam ga skoro svaki dan i nije mi ga vratio.
,,,i čuvati ono dete u nas,,,neće biti loše ako imaš nešto plišano detinjasto da fotneš i staviš ovde ,,,![]()
ehh..imala i ja kao mala...ali ih nikada nisam volela, ni lutke ni nista tome slicno![]()
pa neee...vise ono aktivne igre napolju, pentrati se po drvetu, u prirodi praviti vence od cveca, kolace od blata...tuneli od jorgovana, u napustenim kucama detektiva, igralista i tako to...a u kuci...jako sam volela da citam...mislim to je od kada se secam bilo cega...plisane igracke mi nisu bile zanimljiveti si od onih sto ae pale na drvene kutlace jel?
uaaaaaaa kamena duso![]()
++++a da i na magnete na frizideru![]()
Auuu Korni...cela kolekcija