Plesni partner

• Začetnik teme Začetnik teme them
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
T

them

Gost
Sjajan sport, zapravo, u neku ruku sport u neku ruku umetnost. Genijalan spoj. E ali meni treba partner, ali ozbiljan koji je spreman da trenira a igra bar četiri godine. Za sada ulaze u obzir Novosađani i okolina a za par dana ću znati da li sam upisala željeni fakultet pa ako jesam onda dolaze u obzir Banjalučani.
Pozdrav svim ljubiteljima plesa
Ča ča čao

ej ocu i ja rekreativca josh ako oce da placa casove od septembra...ne mora ni da igra sa mnom samo da obezbedi dovoljan broj igrajucih poznanika da bi se i meni neshto naslo ;)
nisam neka riba, ali igram relativno..imam osecaj za ritam manje vise i dosta dugo pokusavam da igram. mozhemo i na neki plesodrom tj igranku ako skupimo vecu ekipu. moze i za argentinac ima na adi od 20 h cetvrtkom, kafic posle tobogana!! samo mora da se proveri
nisam u stosu sa argentincem mada sam upoznata nekada sam zavrsila neki kursic..
a zna li neko folklor?

zasto ja pisem ovde a nisam se snasla ako dugo igrma? pa nevidjeno sam asocijalna! mozda je i do moje skole gde mi odgovara nacin rada ali nisam se potrudila da se priblizim kolegama i ne zalim ali dodju trenuci kada treba vuci ljude za rukav

Igrala sam ja i folklor jako dugo i to je sjajno ali imam ambicije i neverovatno sam zaljubljena u ples. Preko leta u NSu mislim da nema plesnjaka a inace ih ima petkom. Mislim da ih u BGu ima i preko leta. Odem ja tako ponekad s nekim drustvom pa se izdjuskamo ali ja bih htela da nastavim dalje ako ne sporckim onda bar sa show dance-om.
Mislim da cu biti u Banja Luci od oktobra, dace Bog, tako da Banjaluchani, javite se do oktobra Novosadjanki ako ste za ples.

Back